- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.941
- 498
İnşallah canım. Hamilelerin duası kabul olyr bizlere de dua et._Lavin_ canımm darısı başına artık.. En kısa zamanda allah sanada nasip etsin.. Gerçekten çok heyecanlı ve duygusal..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Hamilelerin duası kabul olyr bizlere de dua et._Lavin_ canımm darısı başına artık.. En kısa zamanda allah sanada nasip etsin.. Gerçekten çok heyecanlı ve duygusal..
Gerçekten çok farklıydı.. 5 dakika kendime gelemedim :) allah isteyen herkese nasip etsin..
Canım bizim planlar değişti,yarın sabaha karşı çıkacaktık yola ama değişiklik yaptık bu sabah çıktık. İzmir'e uğrayıp öyle gideceğiz tatile.. Kardeşim ve kuzenimin ısrarlarını geri çeviremedik:) memleket havası alırım hemdegünaydın kızlar,
amin canım Allah gönlünden geçen herkese nasip etsin.Ysmdfn bugün büyük, hayırlısıyla cinsiyeti öğreneceksin kaçta randevun?
Canım bizim planlar değişti,yarın sabaha karşı çıkacaktık yola ama değişiklik yaptık bu sabah çıktık. İzmir'e uğrayıp öyle gideceğiz tatile.. Kardeşim ve kuzenimin ısrarlarını geri çeviremedik:) memleket havası alırım hemdedolayısıyla bugünkü randevuma gidemiyorum,izmirde vakit bulursam biyere giderim belki.
Bencede iyi oldu :) insan başka bir keyifli oluyor nedense :)) evet canım izmirliyim,üniversite için geldim istanbula.. Sonra iş,güç,evlilik derken kaldım burda :))olsun canım iyi yapmışsın, hoşgeliyorsun İzmir' easlen İzmirli misin?
Canım bizim planlar değişti,yarın sabaha karşı çıkacaktık yola ama değişiklik yaptık bu sabah çıktık. İzmir'e uğrayıp öyle gideceğiz tatile.. Kardeşim ve kuzenimin ısrarlarını geri çeviremedik:) memleket havası alırım hemdedolayısıyla bugünkü randevuma gidemiyorum,izmirde vakit bulursam biyere giderim belki.
günaydın kızlar,
amin canım Allah gönlünden geçen herkese nasip etsin.Ysmdfn bugün büyük, hayırlısıyla cinsiyeti öğreneceksin kaçta randevun?
Bol bol gezdirecek annesi onu :) o da uslu çocuk olup açacak bacaklarını :)İyi yapmışsınız canım. Bebiş de biraz gezsin:) Hazır hareketlenmişken.
Sen de hoşgeldin, bebiş büyümüş yaaa. Zaman ne çabuk geçiyor![]()
sorma_Lavin_ cim, sanki hiç geçmiyormuş gibi günler ama sonra aynada kendime bi bakıyorum büyüyen göbeğimi görünce inanıyorum :) Yarın ikili test için doktora gidicem, inşallah güzel haberler alırım
İnşallah güzel geçer kontrolünuz canım hem belki cinsiyet tahmini bile alırsınız yarın maşallah 13 haftalık olmuşsunuz bile :)
merhaba arkadaşlar.daha çok erken biliyorum ama 2 haftadır korunmuyoruz gebelik olup olmadığını en erken ne zaman öğrenebilirim hamilelik testleri ne zaman sonuç verir ya da kan testi
sorma_Lavin_ cim, sanki hiç geçmiyormuş gibi günler ama sonra aynada kendime bi bakıyorum büyüyen göbeğimi görünce inanıyorum :) Yarın ikili test için doktora gidicem, inşallah güzel haberler alırım
merhaba arkadaşlar.daha çok erken biliyorum ama 2 haftadır korunmuyoruz gebelik olup olmadığını en erken ne zaman öğrenebilirim hamilelik testleri ne zaman sonuç verir ya da kan testi
Kan tahlili regle 2-3 gün kala kesin sonuç verir. İdrar testleri de kişiye göre değişiyor. Kiminde 3-4 gün kala bile çıkarken kiminde gününden 4-5 gün geçtiği halde çıkmayabiliyor. Denemek lazım.
Senin kaç günün var?
Benim daha 8-9 gün var ama yumurtlama günümde denedik bu hafta içiydi anca adet dönemi geçince mi öğrenebilirim acaba
Regline iki gün kala bir dene şansını derim. Daha çok erken.Benim daha 8-9 gün var ama yumurtlama günümde denedik bu hafta içiydi anca adet dönemi geçince mi öğrenebilirim acaba