2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın kızlar,
amin canım Allah gönlünden geçen herkese nasip etsin. Ysmdfn Ysmdfn bugün büyük, hayırlısıyla cinsiyeti öğreneceksin kaçta randevun?
Canım bizim planlar değişti,yarın sabaha karşı çıkacaktık yola ama değişiklik yaptık bu sabah çıktık. İzmir'e uğrayıp öyle gideceğiz tatile.. Kardeşim ve kuzenimin ısrarlarını geri çeviremedik:) memleket havası alırım hemde ;) dolayısıyla bugünkü randevuma gidemiyorum,izmirde vakit bulursam biyere giderim belki.

Canım bizim planlar değişti,yarın sabaha karşı çıkacaktık yola ama değişiklik yaptık bu sabah çıktık. İzmir'e uğrayıp öyle gideceğiz tatile.. Kardeşim ve kuzenimin ısrarlarını geri çeviremedik:) memleket havası alırım hemde :KK66: dolayısıyla bugünkü randevuma gidemiyorum,izmirde vakit bulursam biyere giderim belki.

olsun canım iyi yapmışsın, hoşgeliyorsun İzmir' e ;) aslen İzmirli misin?

olsun canım iyi yapmışsın, hoşgeliyorsun İzmir' e :KK66: aslen İzmirli misin?
Bencede iyi oldu :) insan başka bir keyifli oluyor nedense :)) evet canım izmirliyim,üniversite için geldim istanbula.. Sonra iş,güç,evlilik derken kaldım burda :))

Canım bizim planlar değişti,yarın sabaha karşı çıkacaktık yola ama değişiklik yaptık bu sabah çıktık. İzmir'e uğrayıp öyle gideceğiz tatile.. Kardeşim ve kuzenimin ısrarlarını geri çeviremedik:) memleket havası alırım hemde :KK66: dolayısıyla bugünkü randevuma gidemiyorum,izmirde vakit bulursam biyere giderim belki.

İyi yapmışsınız canım. Bebiş de biraz gezsin:) Hazır hareketlenmişken.

sorma _Lavin_ _Lavin_ cim, sanki hiç geçmiyormuş gibi günler ama sonra aynada kendime bi bakıyorum büyüyen göbeğimi görünce inanıyorum :) Yarın ikili test için doktora gidicem, inşallah güzel haberler alırım

İnşallah güzel geçer kontrolünuz canım hem belki cinsiyet tahmini bile alırsınız yarın maşallah 13 haftalık olmuşsunuz bile :)

merhaba arkadaşlar.daha çok erken biliyorum ama 2 haftadır korunmuyoruz gebelik olup olmadığını en erken ne zaman öğrenebilirim hamilelik testleri ne zaman sonuç verir ya da kan testi

merhaba arkadaşlar.daha çok erken biliyorum ama 2 haftadır korunmuyoruz gebelik olup olmadığını en erken ne zaman öğrenebilirim hamilelik testleri ne zaman sonuç verir ya da kan testi

kesinlik için adet tarihinin geçmesi önemli ama adet gününden birkaç gün önce de öğrenenler oldu burda gebelik testleri ile

sorma _Lavin_ _Lavin_ cim, sanki hiç geçmiyormuş gibi günler ama sonra aynada kendime bi bakıyorum büyüyen göbeğimi görünce inanıyorum :) Yarın ikili test için doktora gidicem, inşallah güzel haberler alırım

Belki cinsiyet bile öğrenirsin canımmm. Benim hep arkadaşlarım 12.-13. haftalarında öğrrendiler.

Kan tahlili regle 2-3 gün kala kesin sonuç verir. İdrar testleri de kişiye göre değişiyor. Kiminde 3-4 gün kala bile çıkarken kiminde gününden 4-5 gün geçtiği halde çıkmayabiliyor. Denemek lazım.

Senin kaç günün var?

Kan tahlili regle 2-3 gün kala kesin sonuç verir. İdrar testleri de kişiye göre değişiyor. Kiminde 3-4 gün kala bile çıkarken kiminde gününden 4-5 gün geçtiği halde çıkmayabiliyor. Denemek lazım.

Senin kaç günün var?

Benim daha 8-9 gün var ama yumurtlama günümde denedik bu hafta içiydi anca adet dönemi geçince mi öğrenebilirim acaba

Benim daha 8-9 gün var ama yumurtlama günümde denedik bu hafta içiydi anca adet dönemi geçince mi öğrenebilirim acaba

Döllenme olduysa bile rahme daha yeni yerlesiyordur hcg salgilanmasi yerlesmeden sonra olur bunun testte çıkacak seviyeye ulaşması için daha vakit var testte en erken ogrenenler bile adete 5 gün kala öğrendiler bu da yumurtlamanin 11-12. günü olur ki çoğu kişi daha geç öğrenir

Istanbul bakırköydeki muayenenizi her gün birçok hasta arayarakgebelik testi ne kadardiye soruyorlar, birçok ülkede olduğu gibi türkiye'de de gebelik testleri devlet tarafından sübvanse edilmektedir, dolayısıyla eczanelerde çok ucuz fiyatları gebelik testi alabilirsiniz. Cinsel aktivitesi olan her kadının çantasında bulunması gereken önemli şeylerden biriside gebelik testidir, birkaç günden fazla adet gecikmesi yaşadığınız da bu gecikmenin bir hamilelikten kaynaklanıp kaynaklanmadığını ancak birkaç damla idrar ile yapacağınız hamilelik testi ile ortaya çıkartabilirsiniz. Piyasada satılan tüm gebelik testleri aynı prensiple çalışmaktadır, gebeliğin oluşması ile salgılanmaya başlayan beta hcg hormonu kanda 50 miligram seviyelerine aştığı zaman idrarda görülmeye başlar, gebelik testi çift çizgi olarak pozitif sonuç verir. İdrarda yapılan tüm gebelik testleri aynıdır, dolayısıyla çok erken gebelik testi veya erken gebelik testi gibi tabirler gerçek ile bağdaşmaz. Gebelik testinin pozitif sonuç vermesi için beklenen adet tarihinin birkaç gün geçmesi gerekir, hamilelik testinin güvenilirliği çok sorgulanmaktadır, ama şunu söylemek istiyorum çift çizgi pozitif çıkmış bir hamilelik testi gebeliğin kesin olduğunu gösterir, ama gebelik testi yaptığınızda tek çizgi ile karşılaşırsınız, ya hamile değilsiniz, yada testi çok erken dönemde yaptınız. Böyle durumlarda adet görene kadar gebelik testi yapmaya devam edebilirsiniz, beklediğiniz adet tarihinden 15 gün geçmesine rağmen hala adet görmediyseniz ve gebelik testleri hala negatif ise mutlaka kadın hastalıkları uzmanı tarafından muayene edilmelidir, ultrasonic inceleme gerekir.

kızlar lutfen okuyun....gercekten dogru adet gecıkmeden hıcbır testı yapmayın en az 3gun gecsın

Teşekkürler bilgiler için o zaman ben bekleyim adet dönemimi en iyisi :)

Back