2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlar. Bata 2 gün kaldı. Gelmesin kırmızılar yaaa. Sizlerin de gelmesin inşallah. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin minik kalp atışları hissetmeyi inşallah. Ysmdfn ve diğer hamişleerr bize dua edin bolbol. Lütfennnn...

Allah isteyen herkese nasip etsin canım,hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi.. Bata 2 kaldıysa test yapabilirsin aslındaben bata 4 kala idrar testiyle öğrenmiştim inşallah bebişin gelmiştir

Allah isteyen herkese nasip etsin canım,hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi.. Bata 2 kaldıysa test yapabilirsin aslındaben bata 4 kala idrar testiyle öğrenmiştim inşallah bebişin gelmiştir
Amiiinnn inşallah olmuştur ama ara ara gelip giden kasık ağrıları var ve dün kahve lekelenme oldu kesildi. Bat günü Geçsin diye beklemek istedim çünkü çıkmayınca üzülüyorum. Söz verdim kendime test yok.. Dua ediyorum hayırlısı olsun....

Kızlar bir duş aldım ve yarım saat geçmeden kırmızılar geldi. Hem de ne geliş Bu ay da umutlar bitti. Tatil dönüşü doktor yolu gözüktü bize. Allahımmm lütfen bi bebeğim olsun. Allahım sabır ver güç ver...

Canım üzme kendini. Rabbim en güzel zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

Canım üzülecek bişey yok,hayırlısıyla olur inşallah.. Nezamandır korunmuyorsun ?

hayırlısı olsun tatlım üzülme bak en azından bekletmeden sen daha çok kendini kaptırmadan gelmiş adetin.. hemen kendini toparla bir önce sonra da yeni aya hazırlan tamam mı üzülmek yok...

Teşekkürler kızlar. Ysmdfn ağustos ayında 1yıl olacak. Kısmet olmadı bana en istediğim şey. Dua ediyorum başka çarem yok. cnntrm üzülmemek elimde olsa keşke . çocukları çok çok seviyorum. Bu yüzden anaokulu öğretmeni oldum. Eşim de çok seviyor. Nerde çocuk görsek seviyoruz. Artık içim acımaya başladı. Allah sabrımızı mi sınıyor bilmiyorum. Dua edin. Allah her isteyene sağlıkla ve hayırlısı ile evlat versin inşallah...

Canım hiç üzme kendini,herşeyde vardır bi hayır.. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallaah.. Bi doktora görünün bakalım.. Biz bebek çalışmalarına başlamadan gittik doktora,bişey varsa çaresine bakalım diye.bişey çıkmaz inşallah kafan rahat eder.. Hiçbir sorun yokken sadece stres bile etkiliyor hormonlarımızı.. Çok zor ama kafana takmamaya çalış lütfen

Canım benim elbet sabırsızlanirsin epey de olmuş başlayalı sabrinin tükendiği zamanlar illa ki olur ama inan tek değilsin senden çok daha uzun süre bekleyenler var sabırla inatla denemeye devam edeceksin ama stres üzüntü yok bu dönemde hormonları çok etkiliyor biliyorsun.. Allah senin için ne zaman hayirliysa o zaman verecek sana mucizeni emin ol

günaydın hanımlar :)
cumartesi doktor kontrolüne gittim ölçümlerim çok şükür iyi çıktı, kan verdim haftaya pazartesi çıkacakmış sonuç hakkımızda hayırlısı bakalım. son adet tarihimi değiştirdi doktor bebeğimin gelişimine göre artık, ikiz başlayıp sonra teke döndüğümüz için bu hafta tam gelişimini netleştirdi doktor. Son adet tarihim 29 Nisandı, ama bebeğimiz gelişimine göre 6 Mayıs olarak güncelledik bu sebeple bugün tam 11+5 günlüğümüz teyzeleri
O kadar büyümüş ki eşimde bende çok şaşırdık, hatta doktora sordum görüntüyü mü büyüttünüz diye :) Maşallah elleri kolları burnu hep seçiliyordu, çok da hareketliydi sıpa doktor bile biraz yaramaz olcak herhalde dedi. Bizde havadisler bu kadar :) sizler de ne var ne yok kızlar?

Günaydın canım. Ne güzel görmüşsünüz miniğinizi. Allah sağlık versin.
Zaten 10. haftadan sonra her bi yeri görünüyor sanırım bebeklerin.
Biz de yazın ilk düğününü bitirdik dinlenmedeyiz. Pek bir değişiklik yok hayatımızda, monoton gidiyoruz işte.

amin tatlım, geçen seneki düğün trafiğinde kendi düğünümüze zor tarih bulmuştuk herhalde geçen sene hepsini bitirdik ki şu zaman oldu daha bir tane düğüne gitmedik :)

amin tatlım, geçen seneki düğün trafiğinde kendi düğünümüze zor tarih bulmuştuk herhalde geçen sene hepsini bitirdik ki şu zaman oldu daha bir tane düğüne gitmedik :)

aman boşver gitmeyin, ben sıkıldım artık. 1 ay sonra kaynımın düşünü var. Ben salıp giderim ondan sonra.

süperr maşallah kuzucuğa demek yaramaz olacak hmm vururuz popişine popişine onun. benim oğlan da hep çok hareketliydi karnımda şimdi 3 yaşında hala çok hareketli daha anne karnında belli ediyorlar kendilerini.. doğum sonrası kilolar nasıl gidecek koş dur peşinde.. ölçümler iyi çıkmış o da çok güzel hadi bakalım sonraki kontrole de cinsiyet gelir artık hayırlısıyla.. var mı içinden geçen hissettiğin bir şey kız/erkek?

ayy düğün telaşeleri zor valla eşimin kuzeninin düğünü vardı biz de ordaydık haftasonu. cumartesi kına pazar gelin alma düğün alayı düğün derken gece 2yi geçiyordu eve geldiğimizde bir de kuaföre randevu bulamadım evde kendim yaptım saçımı hayatımda ilk defa ensede balon topuz yaptım :) bir de kendimi beceriksiz zannederdim kimse inanmadı kendim yaptığıma gayet güzel oldu valla

olan anneme olcak desene :) malum ben çalıştığım için annem bakacak, garibim koşturur durur peşinden. valla biz kız çok istiyoruz ben, eşim, kendi ailem, eşimin ailesi.. kendimizi de hep kız diye hazırladık yediklerim içtiklerimi falan dikkate alınca hani doktor erkek derse çok şaşıracağız :)

Nasıl yaptın balon topuz, benim elimden hiç gelmez öyle şeyler

Selam canlaar.. Buralar çok sıcak nefes alınmıyor.. Annemden aldığım haberlere göre batıda öyleymiş :) sizler ne alemdesiniz..

olsun benim oğluma da çoğunlukla annem baktı anneanneler yorulmazlar torun peşinde koşmaktan kayınvalidem kilolu olduğu için o pek bakamadı.. o olduğu zamanlarda daha çok benim oğlan onlara baktı diyebilirim :) yusuuf odadan telefonumu getir.. yusuuf bunu al dedene götür.. falan filan..
topuzu nasıl yaptım ben de bilmiyorum inanki normalde ben de saçıma hiç şekil veremem en bakımlı hali düzleştirici kullanılmış halidir düşün.. ama zorda kalınca oluyormuş 20-30 tel toka 1 adet topuz tokası 1 kutu saç spreyiyle hallettim olayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…