Öğreniriz inşallah :)) elbetteki söylerim,tatilde olsamda sorun yok,telefon hep elimde :))Çok ilginç olmuş gerçekten yaşadığın durum. İnşallah Allah sağlıkla önümüzdeki ay nasip eder arkadaşım.
Cuma cinsiyet öğreniyoruz demekkkBize söylemeden tatile gitmek yok ama
Eşim kızım kızım diye okadar konuşuyor ki,doktor erkek derse şok olurum :) çok fena kıza odaklandık :))o zaman cumayı iple çekiyoruz :) bakalım yeşimin ışığı pembe mi yanacak mavi mi?
Eşim kızım kızım diye okadar konuşuyor ki,doktor erkek derse şok olurum :) çok fena kıza odaklandık :))
Merhaba brnde cikolata kisti var ve 7 aydir ugrasioruz ama hamiş degilim bu kist engelmi sizce
En kısa zamanda bekliyoruz sendende haberAhaha çok tatlı yaa ben de çok isterim bir kızım olsun. . Allah gönlünüze göre versin canim
Oncelikle cvp verdiginiz icin tesekkurederim bu siteye yeni uye oldum biraz karisikmis.doktor 8 mm dedi ama ne ilac verdi nede baska bisey bide ozel güven hastenesinde bende sogan suyu ictim 9 gun haftaya carsamba gitcem bakalim sizin onerileeiniz varmi baska
Kızlar uzun zamandır giremedim nete....herkes iyidir umarım.seviyorum sizleri tatlişleerr.Görmeyeli yeni hamişler, doğuranlar, cinsiyeti belli olanlar var mı? Benim bat 7gün kaldı. Allah isteyen herkese versin.
En kısa zamanda bekliyoruz sendende haber
Moralim bozuk kızlar ya bu sene tatili ocak ayında aldık taksitleri bitsin diye iki hafta sonra tatil başlıyor ama biz gidemiyoruzçünkü izinler iptal edilmiş agustos sonuna kadar da açılmaz diyorlarmis ya ben aylardır bu günü bekliyordum bu çok büyük bir haksızlık ama yaa...
Hadi yaa öyle sey mi olur nerde calisiyor esin az dil dokse belki alirMoralim bozuk kızlar ya bu sene tatili ocak ayında aldık taksitleri bitsin diye iki hafta sonra tatil başlıyor ama biz gidemiyoruzçünkü izinler iptal edilmiş agustos sonuna kadar da açılmaz diyorlarmis ya ben aylardır bu günü bekliyordum bu çok büyük bir haksızlık ama yaa...
Aaaaaa eşinin izinleri mi??? Çünkü sen tatildesin zaten. Yok mu hiç oluru?
Hadi yaa öyle sey mi olur nerde calisiyor esin az dil dokse belki alir
Polis olunca başka oluyor görevleri. Allah kolaylık versin. Ne desem bilemedim.Oluru falan yok kızlar yaa eşim polis dün canlı bomba olayı vardı ya ondan dolayı izinler iptal maalesef
Polis olunca başka oluyor görevleri. Allah kolaylık versin. Ne desem bilemedim.
Tatilin tarihini değiştirme şansınız var mı?
Kötü olmuş.. İnsan plan yapıyor bozuluncada kötü oluyor.. Bundada vardır bi hayır,öyle düşünMoralim bozuk kızlar ya bu sene tatili ocak ayında aldık taksitleri bitsin diye iki hafta sonra tatil başlıyor ama biz gidemiyoruzçünkü izinler iptal edilmiş agustos sonuna kadar da açılmaz diyorlarmis ya ben aylardır bu günü bekliyordum bu çok büyük bir haksızlık ama yaa...
Unutmam unutmaaamYsmdfn canım minişimizin cinsiyetini bekliyoruzzz. Unutma bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?