• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Vaaaav sayfalar dolmuş bu sayfayı böyle dolu görmek süper... Bende 7 ilacım var onları yarıma düşürüp bi hafta kullanacağım ve kalanlarında gün aşırı bitireceğim ve böylece nisan 7 de adet gelecek ve sonrada eşimle aşk dolu günler yaşamak istiyorum bebekte ne zaman isterse gelsin.. Çünki sadece bebeğe odaklandım ama olduktan sonrası adına korkuyorum çünki çoooook sabırsızlık ce stresliyim.....bu arasa burda öğretmen galiba herkes kk da genelde öğretmenler mi takılıyor ne

ben sağlıkçıyım numunelik :KK53:

Bende numuneliğimgaliba. Avukatım. Sizin göreviniz nedir ?

Vaaaav sayfalar dolmuş bu sayfayı böyle dolu görmek süper... Bende 7 ilacım var onları yarıma düşürüp bi hafta kullanacağım ve kalanlarında gün aşırı bitireceğim ve böylece nisan 7 de adet gelecek ve sonrada eşimle aşk dolu günler yaşamak istiyorum bebekte ne zaman isterse gelsin.. Çünki sadece bebeğe odaklandım ama olduktan sonrası adına korkuyorum çünki çoooook sabırsızlık ce stresliyim.....bu arasa burda öğretmen galiba herkes kk da genelde öğretmenler mi takılıyor ne

Aynen yaa bir ara toplanıp zümre yapalım oldu olacak sayfamıza maşallah ilk kez böyle bir açtım 84 mesaj şaşırdım ben de @ ftm00 canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Aynen yaa bir ara toplanıp zümre yapalım oldu olacak sayfamıza maşallah ilk kez böyle bir açtım 84 mesaj şaşırdım ben de @ ftm00 canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
canım teşekkür ederim inşAllah bebişim bana sağlıcakla tutunur :KK49:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:anneadayı:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:anneadayı:
nefesnefes24 _________BAT 23 Şubat (?)
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
kokulukalem _________BAT 12 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
BEBEGIMMMMMM ___BAT 17 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
lilydodo _____________BAT 29 Mart
rzombie _____________BAT 1 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

benide aranıza katarmısınız ? sevigili anne adayları :) 2 düşük sonrası bu ay bırakıyorum korunmayı. inşallah aynı şeyleri yaşamam.
bat 10 nisan :)

benide aranıza katarmısınız ? sevigili anne adayları :) 2 düşük sonrası bu ay bırakıyorum korunmayı. inşallah aynı şeyleri yaşamam.
bat 10 nisan :)
Hoşgeldin canım:) inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir..bu arada aynı günde bekliycez beklenmeyen adeti :KK45:

Back