Evet folik asit iki haftadır kullanıyorum. Sigara içmiyorum ama antidepresan kullanıyorum Dr. Hamile kalınca bırak dedieğrisini doğrusunu düşündükten sonra karar tabi ki senin istiyorsan dikkatli bir şekilde kalırsın hayırlısı olsun, folik asit vitamin vs başladın mı peki? sigara kullanıyorsan onu da bırakman güzel olur. ben yeni düşük yaptım bir iki hafta sonra tekrar hazırlanmaya başlıcam ben de ağustos gibi filan düşünüyorum tekrar.
benim kayınvalidem epey uzakta soruyorlar mı soranlara ne diyor hiç bilmiyorum, kendileri taciz ediyorlar daha çok 'inşallah sizin de olur' 'size de nasip olur' falan gibi sürekli. eşim de burda çocuk mu yapılır kim bakacak filan diye geçiştiriyordu. bitane akrabası da işi ilerletip ya olmazsa herkes korunuyor sonra da çocukları olmuyor filan gibi salak saçma bişey söyledi ben de olmayacaksa hiçbi zaman zaten olmaz deyip susturdum resmen mahalle baskısı.Çok doğru söylüyorsun canım. Benim eşimin de ailesinde soranlar oluyordu. Biz zaten istemedik ilk 1 yıl bebek. Eşime rahatsız olduğumu söyledim, kayınvalidemle konuşmuş. Şimdi konuyu açan olursa kayınvalidem ağızlarına tıkıyor lafı.
benim kayınvalidem epey uzakta soruyorlar mı soranlara ne diyor hiç bilmiyorum, kendileri taciz ediyorlar daha çok 'inşallah sizin de olur' 'size de nasip olur' falan gibi sürekli. eşim de burda çocuk mu yapılır kim bakacak filan diye geçiştiriyordu. bitane akrabası da işi ilerletip ya olmazsa herkes korunuyor sonra da çocukları olmuyor filan gibi salak saçma bişey söyledi ben de olmayacaksa hiçbi zaman zaten olmaz deyip susturdum resmen mahalle baskısı.
Herkes sanki gün aşırı bebek doğuruyor gibi... Türkler olarak çok karışıyoruz birbirimizin hayatınaAynen öyle sürekli yok nedenmiş doktor bişey demedi mi ne oldu nasıl oldu sorup duruyolar zaten canım yanmış bide onlara anlatıyorum, yok şu ilacı kullanmadın mı ben hamileliğimde onu kullandım bilmem ne sanki bilerek düşürdüm bi rahat bırakın dimi giden gitmiş artık geçmiş olsun de sus ama malesef.
Süper cevap Sseni pek bi hazır cevap gördün lavincim... Senin burcun ne yahuAyyy onu bana da diyen oldu. Çocuksuz evlilik mi olur gibi bir şey. Ben de kocamla çocuk doğurmak için değil, onu sevdiğim için evlendim diyorum. En saçma bakış açısı.
Ayyy onu bana da diyen oldu. Çocuksuz evlilik mi olur gibi bir şey. Ben de kocamla çocuk doğurmak için değil, onu sevdiğim için evlendim diyorum. En saçma bakış açısı.
Canım gittim geldim. Teste baktı evet düşük yapmışsın dedi. Kan değerlerine baktı her şey normal düşük görünmüyo dedi ben de anlamadım inan. Kanamam hala devam ediyo. Yasmin kullan dedi. Öyle canımDeruchette _Unicorn_ kızlaar nasılsınız ? Görüşemedik epeydir okudum hep mesajlarınızı.. _Unicorn_ bugun git mutlaka doktora bizide haberdar et canımm
Canım gittim geldim. Teste baktı evet düşük yapmışsın dedi. Kan değerlerine baktı her şey normal düşük görünmüyo dedi ben de anlamadım inan. Kanamam hala devam ediyo. Yasmin kullan dedi. Öyle canım
Canım 3 gün falan gecikmişti canım. Testi bi hafta öncesinde yapmıştım. Doktor testi görünce evet ikinci çizgi var düşük yapmış olabilirsin dedi. Kana bakınca da düşük görünmüyo gebelik de yok dedi. Ben 20 gün önce düşük yapmış olsam bugün kanda belli olur mu ki?Gecikme kaç gündü canım
Değilim canım. İnşallah hayırlısıyla sonra olur...canım hamilemisin hayırlı olsunnnnnn gerçi çok okuyamadım anlamadım amainşallah öylesindir .
Benim de aklım ermiyor inan ki durumuma. Hayırlısı diyelim. Neyse ki benim sağlığım iyiymiş.Allah Allah çok ilginç bir durum yaşadığın. İnşallah sonrasında bebişle uzun süre kanama görmezsin.
Geçmiş olsun canım.. Farkına varmadan olması en iyi tarafı heralde.. Ama yinede üzücü.. Hayırlısı artık ne diyelimm.. Kullan yasminide kesilsin artık kanaman,sonrada bebiş gelir sağlıkla inşallahCanım gittim geldim. Teste baktı evet düşük yapmışsın dedi. Kan değerlerine baktı her şey normal düşük görünmüyo dedi ben de anlamadım inan. Kanamam hala devam ediyo. Yasmin kullan dedi. Öyle canım
Hayırlısı canım evet. Kullanıcam ya artık hiç halim kalmadı inan ki. Ben iyi olayım da bebiş de sağlıklı gelsinGeçmiş olsun canım.. Farkına varmadan olması en iyi tarafı heralde.. Ama yinede üzücü.. Hayırlısı artık ne diyelimm.. Kullan yasminide kesilsin artık kanaman,sonrada bebiş gelir sağlıkla inşallah
Tabi öyle canım.. Bukadar kanama mahfeder insanı.. Biran önce kesilsinde sende kendine gel inşallahHayırlısı canım evet. Kullanıcam ya artık hiç halim kalmadı inan ki. Ben iyi olayım da bebiş de sağlıklı gelsin
İnşallah canım bi an önce kesilirTabi öyle canım.. Bukadar kanama mahfeder insanı.. Biran önce kesilsinde sende kendine gel inşallah
Canım 3 gün falan gecikmişti canım. Testi bi hafta öncesinde yapmıştım. Doktor testi görünce evet ikinci çizgi var düşük yapmış olabilirsin dedi. Kana bakınca da düşük görünmüyo gebelik de yok dedi. Ben 20 gün önce düşük yapmış olsam bugün kanda belli olur mu ki?
Günaydın kızlaaarher sabah kahvaltıda buraya yazmadan rahat edemez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?