2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

okadar haklısın ki bu nedenle bazı bayanların ilk 3 ay dolmadan bebek var dememelerini ben anlıyorum
insanımızçok sorguluyor

Evet endişelerim yaşımdan dolayi ben almanyada yaşıyorum ve bura hesabina göre 36 yaşındayım 8.ayin 10 da 37 'e gireceğim.Evet bu bir istatistik nekadar doğru bilemiyorum ama çok kararsizim

Evet endişelerim yaşımdan dolayi ben almanyada yaşıyorum ve bura hesabina göre 36 yaşındayım 8.ayin 10 da 37 'e gireceğim.Evet bu bir istatistik nekadar doğru bilemiyorum ama çok kararsizim
benimde aynı endişelerim var niye yalan söyleyim
rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikve sonucunda evladlar nasip etsin arkadaşım

Benim de cinsiyetle bilikte söylemek hayalim ailelere. İşte oğlumuz-kızımız diye.

Allah bize de nasip eder inşallah.

Canım bişey sorcam ben civanperçemi içiyorumda şimdi adet oldum devam etsem içmeye ne olur .Bide adetten ne zaman önce içmeye başlıyorsun

neyse takılmazsın yaa boşver sen onları :)

hemşom sorular hiç bitmeyecek doğacak erkekse sünnet ne zaman bir süre sonra ikinci ne zaman soruları hep olacak
evet canım:)
ya birşey diyecem şimdi benim belkide gaz sorunu olurmuş ya ondan mı bilmiyorum göbeğim kabardı.kardeşimin nişan fotolarında bluzumun önüde boldu tam hamile gibi çıkmışım yaaa millet ne dedi acaba:))

Canım bişey sorcam ben civanperçemi içiyorumda şimdi adet oldum devam etsem içmeye ne olur .Bide adetten ne zaman önce içmeye başlıyorsun

Canım ben civanperçemini adetle birlikte bırakıyorum. Çünkü devam edersem az olan adet miktarım daha da azalıyor. Bir kere denemiştim çok önceden.

Kürlerde de hep regl olana kadar geçiyor. Sen bilirsin yani.

Ben 4-5 gün öncesinde içmeye başlıyorum ama bebek düşündüğüm için artık içmeyeceğim. Düşüğe sebep olabilir.

Neden olmasın evet bazı riskler fazla ama sonuçta ilk çocuğunu 40 yaşında doğuran kadınlar var.

Bu arada topicte de 41 yaşında bir arkadaşımız var, gelince tanışırsınız. Onun da ikinci çocuğuna gebe kalmak istiyor nasipse.

okadar haklısın ki bu nedenle bazı bayanların ilk 3 ay dolmadan bebek var dememelerini ben anlıyorum
insanımızçok sorguluyor

ben de söylemeyi düşünmüyorum artık 2. hamileliğimde kimseye 12 haftadan sonra bilsinler, insan ilk gebelik olunca söylemeden duramıyor ama işte sonra da daha fazla canı yanıyor ..

off işte ne bileyim yaaa sorup duruyorlar hep

bana da soruyorlardı hep sinir oluyodum 'bebek yok mu bebek ? ' herkes bu modda. sanki hamile kalsam onlar bakacak. ben şahsen bebek var mı diye sormaya çekinirim olan var olmayan var belki de benim çocuğum olmuyor dimi neden sorup üzüyosun. nitekim bir arkadaşımın 5 yıldır olmuyor kız akrabayı görüp memlekete gitmek istemiyor bebek soracaklar diye.

eğrisini doğrusunu düşündükten sonra karar tabi ki senin istiyorsan dikkatli bir şekilde kalırsın hayırlısı olsun, folik asit vitamin vs başladın mı peki? sigara kullanıyorsan onu da bırakman güzel olur. ben yeni düşük yaptım bir iki hafta sonra tekrar hazırlanmaya başlıcam ben de ağustos gibi filan düşünüyorum tekrar.

evet canım haklsısın boşbş konuşuyorlar işte. benim kardeşimin nişan fotolarındada boldu bluzum o yüzden hamile gibi çıkmışım zaten:)
bide karnım şiş yaa neden ki daha minnacık

evet canım haklsısın boşbş konuşuyorlar işte. benim kardeşimin nişan fotolarındada boldu bluzum o yüzden hamile gibi çıkmışım zaten:)
bide karnım şiş yaa neden ki daha minnacık

şişkinlik çok oluyor ödem+gaz sonrası öyle benim de pantolonlarım sıkıyordu şuan yine eskisi gibiyim gaz maz kalmadı hatta zayıfladım bile

şişkinlik çok oluyor ödem+gaz sonrası öyle benim de pantolonlarım sıkıyordu şuan yine eskisi gibiyim gaz maz kalmadı hatta zayıfladım bile
hadi yaa ondan demekki kocaman karnım gören hamile der zaten
nişan fotolarındada hamile gibi çıkmışım zaten:)

Çok doğru söylüyorsun canım. Benim eşimin de ailesinde soranlar oluyordu. Biz zaten istemedik ilk 1 yıl bebek. Eşime rahatsız olduğumu söyledim, kayınvalidemle konuşmuş. Şimdi konuyu açan olursa kayınvalidem ağızlarına tıkıyor lafı.

Te
evet canım kizlarimda cok erken anne oldum bende onlarla büyüdüm desem yeridir.Simdi ise bilinçli bir anne olmayı ve tam tadını çıkarmayi istiyorum hem gebeliğin hem anneligin ve kızlar çok fazla istiyorlar başımın etini yiyorlar
Tabii belki 3 tane olmuş daha ne istiyorsun diyenlerde çıkabilir ama hormonları m bu ara tscan yapmış durumda .Canım inşallah sende hayirlisi ile bebeği ne kavusursun.

ozaman bende içmeyim ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…