- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aynen öyle sürekli yok nedenmiş doktor bişey demedi mi ne oldu nasıl oldu sorup duruyolar zaten canım yanmış bide onlara anlatıyorum, yok şu ilacı kullanmadın mı ben hamileliğimde onu kullandım bilmem ne sanki bilerek düşürdüm bi rahat bırakın dimi giden gitmiş artık geçmiş olsun de sus ama malesef.
Evet sonunda kırmızıları gördm kızlarr sonraki bat 28 mayıs ..
off işte ne bileyim yaaa sorup duruyorlar hepYok canım üç ayda hamile kalamıyor demez kimse hem onlara neymiş kalırsın kalmazsın adını mı çıkaracaklar
benimde aynı endişelerim var niye yalan söyleyimEvet endişelerim yaşımdan dolayi ben almanyada yaşıyorum ve bura hesabina göre 36 yaşındayım 8.ayin 10 da 37 'e gireceğim.Evet bu bir istatistik nekadar doğru bilemiyorum ama çok kararsizim
Benim de cinsiyetle bilikte söylemek hayalim ailelere. İşte oğlumuz-kızımız diye.
Allah bize de nasip eder inşallah.
hemşom sorular hiç bitmeyecek doğacak erkekse sünnet ne zaman bir süre sonra ikinci ne zaman soruları hep olacakoff işte ne bileyim yaaa sorup duruyorlar hep
neyse takılmazsın yaa boşver sen onları :)hemşom anlaşıyorum sadece yaptıkları hoşuma gitmedi beni görmezden gelerek kendi muhabetlerine memleketten akrabalardan tanışlardan bahsetmeleri canımı sıktı çok sıkıldım orda kendimi kötü hissettim ondan
evet canım:)hemşom sorular hiç bitmeyecek doğacak erkekse sünnet ne zaman bir süre sonra ikinci ne zaman soruları hep olacak
Canım bişey sorcam ben civanperçemi içiyorumda şimdi adet oldum devam etsem içmeye ne olur .Bide adetten ne zaman önce içmeye başlıyorsun
Merhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayım ve 4.bebegimi düşünüyorum. Ama endişelerim çok fazla. Bu arada 3 kızım var 18.17.13 yaşlarında onlarda deli gibi istiyorlar aranızda 36 yasinda olup hamile olan varmı eğer son dakika kararını değiştirmez isem haziranda planlıyorum.
okadar haklısın ki bu nedenle bazı bayanların ilk 3 ay dolmadan bebek var dememelerini ben anlıyorum
insanımızçok sorguluyor
off işte ne bileyim yaaa sorup duruyorlar hep
Evet endişelerim yaşımdan dolayi ben almanyada yaşıyorum ve bura hesabina göre 36 yaşındayım 8.ayin 10 da 37 'e gireceğim.Evet bu bir istatistik nekadar doğru bilemiyorum ama çok kararsizim
evet canım haklsısın boşbş konuşuyorlar işte. benim kardeşimin nişan fotolarındada boldu bluzum o yüzden hamile gibi çıkmışım zaten:)bana da soruyorlardı hep sinir oluyodum 'bebek yok mu bebek ? ' herkes bu modda. sanki hamile kalsam onlar bakacak. ben şahsen bebek var mı diye sormaya çekinirim olan var olmayan var belki de benim çocuğum olmuyor dimi neden sorup üzüyosun. nitekim bir arkadaşımın 5 yıldır olmuyor kız akrabayı görüp memlekete gitmek istemiyor bebek soracaklar diye.
evet canım haklsısın boşbş konuşuyorlar işte. benim kardeşimin nişan fotolarındada boldu bluzum o yüzden hamile gibi çıkmışım zaten:)
bide karnım şiş yaa neden ki daha minnacık
hadi yaa ondan demekki kocaman karnım gören hamile der zatenşişkinlik çok oluyor ödem+gaz sonrası öyle benim de pantolonlarım sıkıyordu şuan yine eskisi gibiyim gaz maz kalmadı hatta zayıfladım bile
bana da soruyorlardı hep sinir oluyodum 'bebek yok mu bebek ? ' herkes bu modda. sanki hamile kalsam onlar bakacak. ben şahsen bebek var mı diye sormaya çekinirim olan var olmayan var belki de benim çocuğum olmuyor dimi neden sorup üzüyosun. nitekim bir arkadaşımın 5 yıldır olmuyor kız akrabayı görüp memlekete gitmek istemiyor bebek soracaklar diye.
evet canım kizlarimda cok erken anne oldum bende onlarla büyüdüm desem yeridir.Simdi ise bilinçli bir anne olmayı ve tam tadını çıkarmayi istiyorum hem gebeliğin hem anneligin ve kızlar çok fazla istiyorlar başımın etini yiyorlarmerhabalar ben 77 doğumluyum 7 yaşında bir oğlum var benimde
bende ikinciyi istiyorum 3 yılı geçti isteyeli nasip olmadı
ne güzel 3 kız annesisin maşallah arkadaşım allah bağışlasın erken anne olmuşsun yol almışsın
inşallah bebişin bekletmeden gelir
Canım ben civanperçemini adetle birlikte bırakıyorum. Çünkü devam edersem az olan adet miktarım daha da azalıyor. Bir kere denemiştim çok önceden.
Kürlerde de hep regl olana kadar geçiyor. Sen bilirsin yani.
Ben 4-5 gün öncesinde içmeye başlıyorum ama bebek düşündüğüm için artık içmeyeceğim. Düşüğe sebep olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?