2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım ne bileyim yaa Allah korusun birşey bile olsa yine bilecekler ki,

Orası öyle ama en uzak akraba tanıdıkların bile kulağına gidiyor. Bana göre gerek yok.

Bi de ben normal hayatta da hamilelik muhabbeti seven biri değilim. Karnım çıkmadan herkes soracak hoşuma gitmez. Ama ağır bir hamilelik geçirsem herkes anlar zaten.

Ayyyy ben de sanki hamile kalmam garanti de etrafa duyurması kalmış gibi konuşuyorum.

Sen içinden nasıl gelirse öyle yap canım.

kardeşimin nişanında herkes oyna dedi birşey olur diye kalkıp oynamadım karnım ağrıyor dedim:) akrabalrım teyzem hamilemisin dedi yokdedim:) herkes şüpheli aslında haaa bide karnımda galiba gazdanmı ne şişlik var gören hamilesin der zaten aslından:))

Ben ailelere söyledim bitek bir iki de arkadaş biliyodu düşürünce tabi eşimin iş yerinden filan öğrendiler keşke söylrmeseydim diyorum sen bilirsin canım düşürünce herkes sordu iki saat onlara laf anlattım bide moralim daha çok bozuldu.

ya bi daym var mesela ben folık asıt basladıgımda bılıyorlardı bir kac aya dusunuyorum demıstım doktor oldukları ıcın. şimdi ne oldu diyorlar diyemedim mesela herkes duyar diye hamile kalammıyor demesinler şimdide . Allah korusun kötü birşey olursa diye beklerken hamile kalamıyor diye adım cıkarsa diye(

Maşallah miniğimize

Deme şimdilik canım kalp atışı olmadan.
Ben eğer olur da gebe kalırsam ve ağır bir hamilelik geçirmezsem 4. aya kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Gerçekten çok mantıklı ilkse söylemek istiyor insan ama düşünce insanların destek olması bile insana acısını hatırlatıyor sonra bebek hamile olunca gözler acıyacak sana bakıyor en iyisi beklemek bende cinsiyetiyle sürpriz yapmak istiyorum inş

Benim de cinsiyetle bilikte söylemek hayalim ailelere. İşte oğlumuz-kızımız diye.

Allah bize de nasip eder inşallah.

Yok canım üç ayda hamile kalamıyor demez kimse hem onlara neymiş kalırsın kalmazsın adını mı çıkaracaklar

Aynen öyle sürekli yok nedenmiş doktor bişey demedi mi ne oldu nasıl oldu sorup duruyolar zaten canım yanmış bide onlara anlatıyorum, yok şu ilacı kullanmadın mı ben hamileliğimde onu kullandım bilmem ne sanki bilerek düşürdüm bi rahat bırakın dimi giden gitmiş artık geçmiş olsun de sus ama malesef.

Evet sonunda kırmızıları gördm kızlarr sonraki bat 28 mayıs ..

Merhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayım ve 4.bebegimi düşünüyorum. Ama endişelerim çok fazla. Bu arada 3 kızım var 18.17.13 yaşlarında onlarda deli gibi istiyorlar aranızda 36 yasinda olup hamile olan varmı eğer son dakika kararını değiştirmez isem haziranda planlıyorum.

78 doğumlusun sanırım yıl olarak 37 yaşının içindesin haziranda gebe kalırsan da 38 yaşında doğum yapacaksın 35ten sonrası problem, he sağlıklı olan gebe ve bebekler de var tabi 42 yaşında bi gebemiz vardı sağlık ocağında takibini yapıyorduk sağlıklı bir hamilelik yaşadı sağlıkla da doğurdu. aynı şekilde 30lu yaşlarının sonunda down sendromlu bebek doğuran çok fazla anne de gördüm. genetiğinde bi sorun yoks a muhtemelen bebek sağlıklı olacaktır, ama yaş olarak down riski çok fazla.

seni üzdüysem özür dilerim, paylaşmak istedim.

hemşom anlaşıyorum sadece yaptıkları hoşuma gitmedi beni görmezden gelerek kendi muhabetlerine memleketten akrabalardan tanışlardan bahsetmeleri canımı sıktı çok sıkıldım orda kendimi kötü hissettim ondan

merhabalar ben 77 doğumluyum 7 yaşında bir oğlum var benimde
bende ikinciyi istiyorum 3 yılı geçti isteyeli nasip olmadı
ne güzel 3 kız annesisin maşallah arkadaşım allah bağışlasın erken anne olmuşsun yol almışsın
inşallah bebişin bekletmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…