- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ağrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer ya
Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki.bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor
Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki.bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor
adet günüm hiç şaşmıyor çok şükür Takvimi'm programını kullanıyorum orda da öyle düzenli gidiyor bu ay erken yumurtladım. Regl da onun için mi erken geldi yaniYaptığın ovulasyon testine göre batın 22-24 nisan canım ama inşallah regle donusmez
İki aydır doktora gidiyorum canım hiç bi şeyin yok diyor. Ama kanamam bitmiyor. Pazartesi tekrar görünücem bakalım. Geçmiş olsun sana dacanım bende uzun reg ve yoğun kanamadan muzdaribim benim miyon var ilaç kullanıyorum o zaman kanama duruyor bence başka bir dr görün derim, seni halsiz bırakır kendimden biliyoum
Bilm
adet günüm hiç şaşmıyor çok şükür Takvimi'm programını kullanıyorum orda da öyle düzenli gidiyor bu ay erken yumurtladım. Regl da onun için mi erken geldi yani(((
Endokrin daha iyi oluyor :))) geçmiş olsun canım sana daAynen bende dahiliye gitmedim endokrine gittim
Hayır şuan bi şey yoktakip mi edeyim kendimi ne yapayım ki
Hayır şuan bi şey yoktakip mi edeyim kendimi ne yapayım ki
Anladım cnm benim bat 27 nisan dı üç gün önce gelmesi şaşırttı ve şuan da devam etmiyor bakalım edecek miBat günü de yerleşme kanaması olabiliyor ya canım ondan sordum inşallah öyledir
6-7 gün kala yapmıştım negatiftiGebelik testi yaptın mı?
Kırmızı gelmezse yarın sabah tekrarla derim.6-7 gün kala yapmıştım negatifti
Inşşşş cnm inşşş her şeyin hayırlısı tmm bi deneyeyim bakalımKırmızı gelmezse yarın sabah tekrarla derim.
İnşallah gzl haber alırsın.
Inşşşş cnm inşşş her şeyin hayırlısı tmm bi deneyeyim bakalım
Tmm cnm ara ara çok ağrım oluyo belimde ve kasığımda özellikle sol kasığımdaİnşallah yerleşme kanamasıdir canım duruma göre bize de haber ver
İnşallah bebiş habercisidir canım bekle bakalım nasıl devam edecekTmm cnm ara ara çok ağrım oluyo belimde ve kasığımda özellikle sol kasığımda
hayırlısı yine bakalım :)İnşallah bebiş habercisidir canım bekle bakalım nasıl devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?