2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlar kandiliniz mübarek olsun .Birbirimize dua edelim bu gece özellikle hamişler etsin bize hayırlı sağlıklı sıhhatli bi evlat için

banada yardım edin yaa ben nasıl beklicem 2 gün test 6.52 çıktı ben hamilemiyim acaba

Daha varmış da. Geç döllenme de olabilir. Kan testine kadar sabahları idrar testi yapıp, koyulaşmadan betayı az çok takio edebilirsin canım. Allah sevindirsin inşallah sonucuyla.
benim şuan gebelik testlerinde hep tek çizgi çıkıyor neyse hayırlısı olur inş

benim şuan gebelik testlerinde hep tek çizgi çıkıyor neyse hayırlısı olur inş
gerçi gebelik testinde çıkması için erken galiba. Halkında hayırlısı olsun arkadaşım. Stres yapma, farklı şeylerle oyalan ki zaman çabuk geçsin.

Günaydın kızlar. Dün hiç giremedim 23 Nisan törenimiz falan vardı. Ben çok kötüyüm ya bugün tam 17. Günü reglimin. Bitmiyor bi türlü. Napim sizce dayanamıyorum artık çok sıkıldım

Ağrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer ya
Canım günaydın. Zamanla geçer inşallah daha çok yeni üzgün olman normal. Ama çok üzme kendini. Bebeğin kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah

Ağrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer ya

Fiziken iyi olmana sevindim canım ruhen de toparlarsin bir an önce inşallah yakında tayin heyecanı falan gelir onunla avunursun biraz sonra da en yakın zamanda yeni ve inşallah sağlıklı bir gebelik seni tamamen iyilestirecektir

Günaydın kızlar. Dün hiç giremedim 23 Nisan törenimiz falan vardı. Ben çok kötüyüm ya bugün tam 17. Günü reglimin. Bitmiyor bi türlü. Napim sizce dayanamıyorum artık çok sıkıldım

Tekrar mı dra gitsen acaba canım ya

Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki. bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor

canım bende uzun reg ve yoğun kanamadan muzdaribim benim miyon var ilaç kullanıyorum o zaman kanama duruyor bence başka bir dr görün derim, seni halsiz bırakır kendimden biliyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…