Aynen bende dahiliye gitmedim endokrine gittimbenim anti tpo yüksekti haşimato hastasıyım((
şu an tsh normal dedi dr ama endokrine gideceğim
banada yardım edin yaa ben nasıl beklicem 2 gün test 6.52 çıktı ben hamilemiyim acaba
ayyy inşş yaa bata 5 gün var5 ve üzeri gebeşik diye biliyorum ama
bata kaç gün var?
Daha varmış da. Geç döllenme de olabilir. Kan testine kadar sabahları idrar testi yapıp, koyulaşmadan betayı az çok takio edebilirsin canım. Allah sevindirsin inşallah sonucuyla.ayyy inşş yaa bata 5 gün var
benim şuan gebelik testlerinde hep tek çizgi çıkıyor neyse hayırlısı olur inşDaha varmış da. Geç döllenme de olabilir. Kan testine kadar sabahları idrar testi yapıp, koyulaşmadan betayı az çok takio edebilirsin canım. Allah sevindirsin inşallah sonucuyla.
gerçi gebelik testinde çıkması için erken galiba. Halkında hayırlısı olsun arkadaşım. Stres yapma, farklı şeylerle oyalan ki zaman çabuk geçsin.benim şuan gebelik testlerinde hep tek çizgi çıkıyor neyse hayırlısı olur inş
merhaba kızlar nasılsınız
Ağrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer yaBuralar pek bi ıssız oldu kuzucum be iyiyiz çok şükür sen nasılsın ağrın falan geçti inşallah
Canım günaydın. Zamanla geçer inşallah daha çok yeni üzgün olman normal. Ama çok üzme kendini. Bebeğin kısa zamanda sağlıkla gelir inşallahAğrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer ya
Ağrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer ya
Günaydın kızlar. Dün hiç giremedim 23 Nisan törenimiz falan vardı. Ben çok kötüyüm ya bugün tam 17. Günü reglimin. Bitmiyor bi türlü. Napim sizce dayanamıyorum artık çok sıkıldım
Pazartesiye kadar bitmezse gidicem canım. Majezik keser diyolar kesmedi. Dün eczacı dicloflam verdi keser dedi akşam içtim yine kesmedi. Bilmiyorum ki sıkıldımTekrar mı dra gitsen acaba canım ya
Ağrım geçti tamamen atlattım sanırım.. Hala üzgünüm hamileleri görünce içim burkuluyor bu ruh hali ne zaman geçer ya
Canım tam net hatırlamıyorum ama 1,47 falan yazıyordu sanırım :/Meraba yumurtaniz nekadar büyüklükteydi acaba öğrenen bilirmiyim?
Günaydın kızlar. Dün hiç giremedim 23 Nisan törenimiz falan vardı. Ben çok kötüyüm ya bugün tam 17. Günü reglimin. Bitmiyor bi türlü. Napim sizce dayanamıyorum artık çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?