Enfeksiyon olsaydı smear testinde çıkardı diye düşünüyorum.doktorda hersey normal dedi. Ama normalden fazla bu ara akıntım. Heralde hormonlarım çıldırdı :))CANIM DR BİRŞEY SÖYLEMEDİ İSE KORKMA NORMALDİR
Ara ara girip okuyorum da yazasım bir türlü gelmiyor, yatıyorum evde canım. Bir iki güne toparlanırım yine ağrım oluyor aradaDeruchette canım nerelerdesin? Nasılsın ?
Enfeksiyon olsaydı smear testinde çıkardı diye düşünüyorum.doktorda hersey normal dedi. Ama normalden fazla bu ara akıntım. Heralde hormonlarım çıldırdı :))
Ara ara girip okuyorum da yazasım bir türlü gelmiyor, yatıyorum evde canım. Bir iki güne toparlanırım yine ağrım oluyor arada
Ara ara girip okuyorum da yazasım bir türlü gelmiyor, yatıyorum evde canım. Bir iki güne toparlanırım yine ağrım oluyor arada
Teşekkür ederim evet hala devam ediyor az az ama çoğunu atmışımO da geçecek canım benim yine eskisi gibi olacak her şey biraz zamana ihtiyacın var sadece kanama devam ediyor mu?
Kese aşağıda filan demedi doktor sanırım değildi, kanaman devam etmez umarım ama kanama olup da gebeliği devam eden çok insan var. Benim çok şiddetli ağrım vardıCanım yaa benimde agrim başladı. Bir iki damla gibi kanamamda var. Senin de kese asagidamiydi ?
Yat dinlen canım,biran önce geçer ağrılarında umarımAra ara girip okuyorum da yazasım bir türlü gelmiyor, yatıyorum evde canım. Bir iki güne toparlanırım yine ağrım oluyor arada
Gebeliğe engel olurmu diye korkuyorum,yoksa aşırı rahatsız edici bir durum yokAynen canım smearde çıkardı enfeksiyon olsa çok rahatsız ediyorsa tekrar git dra
Gebeliğe engel olurmu diye korkuyorum,yoksa aşırı rahatsız edici bir durum yok
Nebileyim işte kafama takıyorım herşeyi :)) enfeksiyon yoktur çünkü acı yanma vs gibi bişey yok. Bebişe engel değilse gerisi önemsiz :)Enfeksiyon yoksa tek başına akıntının ne zararı olabilir ki hamileerde de çok akıntı oluyor usutmus olabilirsin belki
Nebileyim işte kafama takıyorım herşeyi :)) enfeksiyon yoktur çünkü acı yanma vs gibi bişey yok. Bebişe engel değilse gerisi önemsiz :)
Canım bugün doktor a gittim kan tahlili için . beta hgc 511.70 çıktı hamileyim ama daha çok yeni. Ultrason da ke seyi göremedi. Inşallah kötü bi durum yoktur
Bu ay hiç sallamıyorum çalışmaları :) kafama göre takılıyorum. Geçen ay çok taktım kafama olmadı,bu ayda takmayalum bakalım nolacak,inşallah gelir herkesin bebişi :)Kıyamam yaa bir şey olmaz düşünme öyle her şeyi engel bir durum olsa muayenede çıkardı hadi orda çıkmadı smearde çıkardı merak etme sen rahatina bak çalışmalari aksatma yeter gelir bebisko inşallah
Kıyamam yaa bir şey olmaz düşünme öyle her şeyi engel bir durum olsa muayenede çıkardı hadi orda çıkmadı smearde çıkardı merak etme sen rahatina bak çalışmalari aksatma yeter gelir bebisko inşallah
Merhaba ben bu ay ki reglimi oldum malesef sonraki tarih 21 mayıs haber vereyim dedim :-(Kıyamam yaa bir şey olmaz düşünme öyle her şeyi engel bir durum olsa muayenede çıkardı hadi orda çıkmadı smearde çıkardı merak etme sen rahatina bak çalışmalari aksatma yeter gelir bebisko inşallah
Merhaba ben bu ay ki reglimi oldum malesef sonraki tarih 21 mayıs haber vereyim dedim :-(
Canım cok iyi hayırlı olsun;-) benim cok düşük seninki cok iyi yaa
canım üçük olabilir . benim baksana daha yarın adet günüm erken öğrenince böyle oluyor:))Canım pek keyiflenemedim ben çünkü henüz keseyi göremedi doktor. Değerlerim çok mu düşük acaba keseyi görmek için
Cnm 1500 üstünde kese görünüyormuş.Canım bugün doktor a gittim kan tahlili için . beta hgc 511.70 çıktı hamileyim ama daha çok yeni. Ultrason da ke seyi göremedi. Inşallah kötü bi durum yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?