- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
yeni geldim dışarıdaydım canım :))
evet yaptım ve daha koyuyudu hemen belli oldu yani yeri
sen nasılsın neler yaptın bakalım
5 yasında oglum var 2. Bebegı dusunuyoruz kasımda spirali cıkarttık aralıkta hamile oldugumu ogrendım ama 7. Hafta dustu o zamandan berı denıyoruz ama olmuyor malesef kendımden bahsedeyım dedımmmm
Geçmiş olsun canım,miyom ne ki ?hay maşallah
sağlıkla kucağında gör evladını inşallah ne zamana söyleyeceksin eşine
benim bu ay kanamam çok miyom var bende
dün fena oldum drda solouğu aldım 4ten sonra ilaç verdi kanamayı kesen bakalım ne olacak
Bu gece kırmızı kartı gördüm kızlarrrr
Eşim yumurtlamam zamanında hastaydı antipiyotik kullanmıştı nasip değilmiş...
Sıra önümüzdeki maçlara
Hepinize bol bebişli günlerrrr
Günaydınnnn
CANIM ZATEN EŞİME SÖYLEDİM O GÜN SÜPRİZ YAPTIM TESTLERİ HEDİYE PAKETİ YAPTIM VERDİM KAMERAYADA çektim :))hay maşallah
sağlıkla kucağında gör evladını inşallah ne zamana söyleyeceksin eşine
benim bu ay kanamam çok miyom var bende
dün fena oldum drda solouğu aldım 4ten sonra ilaç verdi kanamayı kesen bakalım ne olacak
Kizlaar iyice koyulasti bakin ilk idrar olmamasina rağmen sizce;-)
CANIM ZATEN EŞİME SÖYLEDİM O GÜN SÜPRİZ YAPTIM TESTLERİ HEDİYE PAKETİ YAPTIM VERDİM KAMERAYADA çektim :))
inşallah düzelirsin canım
kızlar doktora gittim 3 ay sonra bebek düşünüyordum folik asit yazdı buğunde başka doktora gittim yoğum bir iltihap var dedi antibiyotik ve fitil yazdı ne yapayım bu ilaçlar vücutta kalıyor mu canım çok sıkıldı
kızlar doktora gittim 3 ay sonra bebek düşünüyordum folik asit yazdı buğunde başka doktora gittim yoğum bir iltihap var dedi antibiyotik ve fitil yazdı ne yapayım bu ilaçlar vücutta kalıyor mu canım çok sıkıldı
Bende geçen ay kontrole gittim smear testid yapıldı. Enfeksiyon vs hiçbişeyin yok dedi. Ama adet öncesinde başlayan akıntım vardı,adet oldum bitti akıntım hala devam ediyor. Aklımı kurcalıyor bu durum. Özellikle ilişki sonrasında çok yoğun bi akıntı oluyor. Önceden yasminle korunuyordum,bıraktım.. Acaba vücut normale mi döndü ? Yoksa bu durummu anormal bilemiyorummCanım iltihap varsa kullan çünkü hem hamile kalmani engeller hem de tedavi edilmeyen enfeksiyonlar zaman içinde rahim ağzı kanserine dönüşüyor Allah korusun ben şu an enfeksiyonu onemsememenin cezasını çekiyorum mesela ikinciyi ertelemek zorunda kaldım sırf bu yüzden
Geçmiş olsun canım,miyom ne ki ?
Tekrar geçmiş olsun canım.. Yine inşallah mucize bebiş gelir ve sağlıklı bir gebelik olur :) buarada foruma en son yazdığım mesaja bakar mısın :))miyom bir tür kist canım, kanamanın gününü ve süresini uzatıyor
dün çok fena oldum gözüm karardı kan çok gitti
ben oğluma miyom varken gebe kalmıştım
dr şaşırmıştı hatta miyonla gebe kalman mucize
miyom gebelikte büyüme yaparsa düşüğe neden olabilirmiş ilk 4 ay şükür büyüme yapmadı
sezeryan doğumla miyon alındı benim şimdi eylül ayındaki kontrolümde yine olduğunu gördük
üzüldüm bir yandan sevindim acaba bu gelecek bebişin habercisi olabilirmi diye çünkü öncede miyonla gebe kalmıştım
Bende geçen ay kontrole gittim smear testid yapıldı. Enfeksiyon vs hiçbişeyin yok dedi. Ama adet öncesinde başlayan akıntım vardı,adet oldum bitti akıntım hala devam ediyor. Aklımı kurcalıyor bu durum. Özellikle ilişki sonrasında çok yoğun bi akıntı oluyor. Önceden yasminle korunuyordum,bıraktım.. Acaba vücut normale mi döndü ? Yoksa bu durummu anormal bilemiyorumm
kız zaten testlerdede kanda da çıktı yaa hamişim inşallah:)bence hamişsin güzelim
Bende geçen ay kontrole gittim smear testid yapıldı. Enfeksiyon vs hiçbişeyin yok dedi. Ama adet öncesinde başlayan akıntım vardı,adet oldum bitti akıntım hala devam ediyor. Aklımı kurcalıyor bu durum. Özellikle ilişki sonrasında çok yoğun bi akıntı oluyor. Önceden yasminle korunuyordum,bıraktım.. Acaba vücut normale mi döndü ? Yoksa bu durummu anormal bilemiyorumm
kız zaten testlerdede kanda da çıktı yaa hamişim inşallah:)
evet evet o gün eşim gelince süpriz yaptım sonra özel hastaneye gittik:) 39.69 çıktı o gün adet e 4 gün kala canım:)KANDAN BAKTIRDIN MI BENİM HABERİM YOK OKUMAMIŞIM DEMEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?