ayy ne biliim daha kabullenemedim sanırım görmeden inanamayacağım:)) bi de bugün bir öğrencimi kucağıma kaldırdım boş bulunup kahverengi bir lekelenme olmuş, bi de düşük riskim var trioid hastası olduğum için( moda giremedim daha
dr dan daha randevu almadım cnm bu hft içi düşünüyorum daha dr araştırıyorum
haklısın cnm ilkin de pek araştırmadan gittim bir dr a gerçi çok övdükleri bir dr du ama gene de pişman oldum bunda da öyle olsun istemiyorumDikkat et canım benim çocuk kucaklayacak dönemde değilsin ama tiroid de var madem dr işini geciktirme bir an önce git iyisini sonra da bulursun ben dogurana kadar kaç dr gezdim :)
bende öyle düşündüm canım inşallah:)Gidip geldikten sonra gidebilirsin canım keseyide görürsün:)
Yarın sabah yapıcam bende taki regl günune kadarbenim tam 4 gün vardı yani şöyle 10 gün oldu yumurtaladan sonra:)
sende sabhaları yap ümitlenmeden cıkar belki . ben tesadüf eser, buldum çifti oda silikti:)
Tebrikkk ederimmmm sağlıkla kucağına al inş günün geçtimi pekiveremem:))))
hamileyim dr a gitcem:))))
idrar da çıktı kan vereyim kesinleşsin haber vereyim dedim ama yakalandım:))
yap canım iyi olur inşallah:)Yarın sabah yapıcam bende taki regl günune kadar
Bu testte daha belirgin canım benim de böyleydi çok belirsiz çıkmıştıBu daha iyi gibi mi sizce
canım hamileyim kan testide yaptırdımBu testte daha belirgin canım benim de böyleydi çok belirsiz çıkmıştı
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanım hamileyim kan testide yaptırdım
Ahh bebeğim inşallah da hala bitmedi regl çıldırıcam vallaHadi bakalım canım unicornum sıra sende topiğimize yeni bebek lazım
teşekkür ederim canım benim:))Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım tebrikleer:) sağlıklı güzel bir bebişin olur inşallah.. Dikkat et kendine bundan sonra,bizlerede dua et olur mu :)günaydın canlarım
eşimi işe gönderdim ben bilgisayar başına :)
gece menapoza girmiş gibi yandım resmen:) uyku zor tuttu hatta tutmadı sayılır heyecandan uyuyamadım doğru dürüst ya:)
teşşekkür ederim canım benim:)Canım tebrikleer:) sağlıklı güzel bir bebişin olur inşallah.. Dikkat et kendine bundan sonra,bizlerede dua et olur mu :)
günaydın canlarım
eşimi işe gönderdim ben bilgisayar başına :)
gece menapoza girmiş gibi yandım resmen:) uyku zor tuttu hatta tutmadı sayılır heyecandan uyuyamadım doğru dürüst ya:)
canım benim miden bulanıyorsa hemen arkasına azıcık limon sür geçer hemen diye düşünüyorum:)Günaydınlar kızlar.
Reglimin 2. gününden beri bal-çörekotu-tarçın kürü uyguluyorum yumurtlamak için.
Bugün çok fena midem bulandı sabah, aç karna dokundu sanırım. Ama aç karna yemek gerekiyor ir taraftan da.
Sonra düşündüm gebelikte de böyle mi olacak, çok zor diye. Ben mide bulantısı konusunda biraz fazla hassasım da. Neyse olsun da midem debulanırsa başımın üstüne.
Ayyyy bebiş ben burdayım, vücuduna yerleşiyorum diyor işte.
canım benim miden bulanıyorsa hemen arkasına azıcık limon sür geçer hemen diye düşünüyorum:)
ayyy bebeişim inşallah sağlıklıdır
GünaydınlaaaarGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?