Hayırlı olsun canım :)Bunlar
Amin canım teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahcanım tebrik ederim, allah sağlıkla kucağında göstersin
Bir hamiş daha maşallahhhAmin canım teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hadi bakalım canım unicornum sıra sende topiğimize yeni bebek lazımCanım toparla kendini dinlen güzelce ama evet bizi bırakma
Bak gibide hamilesin işte :)) kocan gelince gidin hemen teste bizede haber ver :)) tebrikleeeeerBunlar
Tebrik ederim senin adina çok sevindim hayirli olsun darisi bizim basimiza inşallah:)
Mende mendeee varım bende bebiş istiyorum:))mihriban41 hep beraber hamiş olalım inşallahhhhh
Ben bu ay saçma sapan bişey yaşadım adet günümde pembe leke geldi durdu demiştim ya 5 gün geçti bugün doktoruma göründüm olabilir dedi iyisin dedi çalişmalara devam et dedi yani:) herhalde o pembe lekeyi regl günüm sayicam artik kafamada takmicam
Insallahhhhh derandiren
Bat ne zaman canim?
Tebrik ederim Allah kucağiniza almayi nasip etsin inş bizede dua edin:))Kizlar eşime hediye verdim şok oldu . Sonra direk özel hastane gittik veeeee 39.96 çıktı degerim pozitif hamileyiimmm
Kizlar eşime hediye verdim şok oldu . Sonra direk özel hastane gittik veeeee 39.96 çıktı degerim pozitif hamileyiimmm
teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla herkese nasip olurTebrik ederim senin adina çok sevindim hayirli olsun darisi bizim basimiza inşallah:)
Evet farklı olmuş seninkisi hayırlısı canım...Ben bu ay saçma sapan bişey yaşadım adet günümde pembe leke geldi durdu demiştim ya 5 gün geçti bugün doktoruma göründüm olabilir dedi iyisin dedi çalişmalara devam et dedi yani:) herhalde o pembe lekeyi regl günüm sayicam artik kafamada takmicamherşey Allahtan. Yarin senin bat inşallah olmaZsinnnnn
canım teşekkür ederim çk şükür inşallah sağlıklı gebeliktir:)Tebrik ederim Allah kucağiniza almayi nasip etsin inş bizede dua edin:))
ayyy evet canım yaaa değerim nasıl peki daha yumurtlamadan 10 gün geçtiOhh maşallah ve beklenen sonuç Rabbim daim etsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim canım
inşallah canım bu hayirli günde senin için dua edicem hepimiz içinEvet farklı olmuş seninkisi hayırlısı canım...
Bekliyorum heycanla sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?