2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

MaşaAllahhhh hamişlerimizeeeee
Rabbim tamamı erdirsinnnn çok sevindim sizlerin adınaaa...
Darısı bizleree insaAllahhh...
Yeni hamişleri öpüyorum yanaklarından

Deruchette canım kendini hazır hissettiğin anda tekrar ekliycem listeye sensiz listemiz çok eksik kaldı şimdilik moral bozukluğu olmasın diye kaldırdım..

Kızlar bişey diycem ya bana bi yardımcı olun. Şimdi ben 5 gün önce doktora gittim vajinal ultrason yaptı rahim duvarın kalınlaşmış demişti kan testi yaptırdı aama negatif sonra bana tarlusal adlı söktürücüyü verdi ben ondan 10 tane içtim kutunun bitmesine 2 tane kaldı . Dün benden pembe akıntı geldi . He tamam adet oldum dedim ama bugün tık yok hiçte olcakmışım gibi durmuyor. şimdi acaba diyorum Rahim duvarı kalınlaşınca bebek kaç gün içinde yerleşiyor ama o yerleşme kanaması mı diyorum sabah doktora gidicem ama çok korkuyorum ilaç içtim adet olayım

K
Kızzzz esoessss hepsine sevindim ama sana ayrı bir sevindimmm tarih beraber olunca ne bileyim valla yazarkene bile yüzümde gülücükler varrrr
Bu mübarek günde ne mutlu kocaman MAŞAALLAHHHHH...
Benide götür yanındaaaa
Ben ümidimi kesmedim kırmızıları görene kadar ama morali bozmak yok

kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi ((((((

kızlaarr gittim saat uygun değil olmaz dediler yarın gel dediler. sağlık ocagınada gittim oda sabah gel dedi ((((((

ancak özelde yaparlar canım sağlık ocağı da öğlene kadar alıyor sanırım ama sonucu ertesi gün alıyorsun sağlık ocağında yapınca

korkma canım bir şey olmaz Allahın izniyle evde test yapsaydın ya

ancak özelde yaparlar canım sağlık ocağı da öğlene kadar alıyor sanırım ama sonucu ertesi gün alıyorsun sağlık ocağında yapınca
evet ama 2. testte bildiğin var işte eşime söylesemde özel tıp merkezi yerine hastaneye mi gitsek

korkma canım bir şey olmaz Allahın izniyle evde test yapsaydın ya

Hiç vaktim olmadı daha eczanaeye gitmeye bakalım kapanmadan gidersem yaparım yoksa sabah ilk işim doktora gitmek. Adet gelmesin derken şimdi gelsin die bekliyorum

ben senin yerinde olsam şimdiye eşimle sonucu almış kutlama yapıyorduk canım :)
yarım saat sonra eşim gelicek inşallah:)
evet 1. ve 2. test sardım güzel hediye paketi yaptım umarım doğrudur(((
hediye aldım diyecem güzelde bir not yazdım
başka napsam yaaaaaaaaaaaaaa
ay hep plan yapardım heyecandan şok durumdayım

canım allah sana ve eşine kuvvet versin, inşallah kuzun gelir arkadaşım

Hayırlısı inşallah ben eşimden dolayı
Dün gece düşük yaptım malesef..
Canım çok üzüldüm nasıl bişey iyi bilirim yaşadım 6 ay önce..ama genelde kromozom bozukluğu olanlar böle oluyormuş.. Moralini bozma... Çok zaman geçip kaybetmek çok daha zor.. İnş hayırlı vakitte gelir

Hiç vaktim olmadı daha eczanaeye gitmeye bakalım kapanmadan gidersem yaparım yoksa sabah ilk işim doktora gitmek. Adet gelmesin derken şimdi gelsin die bekliyorum

hayırlısı canım ya git bakalım ne diycek doktor

tepkisini merak ediyorum ne sevinir şimdi :)

Ben sanırım 3 adet kadar bekleyeceğim şuan kendimi çok uzak hissediyorum.

Anladım canım böylesi hayirliymis demek hem tayin de çıkmış olur dr sıkıntısı cekmezsin daha rahat olursun psikolojik olarak da ama bizi terk etme olur mu

Anladım canım böylesi hayirliymis demek hem tayin de çıkmış olur dr sıkıntısı cekmezsin daha rahat olursun psikolojik olarak da ama bizi terk etme olur mu
Yok canım her daimburdayım yeni gebelerimizin heyecanını paylaşırız biraz kendimi toplayayım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…