canım hala duruyor çizgi pembe halde bilmiyorum ne yapsam bekliyorum . namaz kıldım geçicekti heyecandan dua ettim bebek isteyenlere sağlıkla ver nasip et diye . bakalım heyecanlımıyım değilmiyim belli değil bi garibim yaaaaaaaaaaacnm ben adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. olmak gereken günde test yaptım belli belirsiz çıktı. ertesi gğn sabah ilk idrarla yaptım net gördüm. darısı başına inşallah
anladım canm bendede hiçç olmazdı iki ay testte şimdi cidden var hemde 4 gün var bat a. 8910 nisanda oldu çift çizgi ovulasyonda yani daha 10 gün geçti üstündenHiç birşey yoktu canım baktım ama belli olmaz tabi benim ovulasyon bu ay cok erken oldu 4 nisan sat
7 sat ovulasyon sabah cift cizgi.
O yuzden daha umudum var bekliyorum dün ve bugün hic birşey hisetmiyorum ne ağrı ne akıntı ne sancı hiç birşey yok cumartesi çok sancım vardı.
Sabırla bekliyelim eseos bir değişiklik olursa yazarım oke kendini serbest bırak...
evet o yüzden bekliyecem cumada yolculuğum var ne olcak bilmiyorum tam bat günüBak acele etme kan da bile cıkmaya biliresoes1919 ...
MaşaAllah ciceği burunda hamiş teşekkür ederiz
Rabbim sağsalim kucağına almaya nasip etsin darısı bizlereeee...
Aminnnn.....
InşaAllahhh vardır bebişin seninledir evet görüyorum ayyy bak bende heycanlandım senin adına...Flasla çektim
inşallah bebeğim yaa. sıkıtılıyım şuan eşimede tabikki söyleyemeyecem bakalımInşaAllahhh vardır bebişin seninledir evet görüyorum ayyy bak bende heycanlandım senin adına...
Benim biraz belime ağrı girdi uzanıyorum, canım da hiç birşey istemiyor adet sancımda yok ama bir sıkıntı var icinde bazen olur adet olunca gecer hayırlısı bakalım...
bilemiyourm canım yaaa sol tarafımda gıdıklar gibi birşey oluyor amahemşom bence hamilesin ama kesinleşene kadar merak içinde olacağız
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
mihriban seninde az kalmış bata inşallah seninde kuzun gelmiştir canım
Canım var orda çizgi git kan testi yaptır hamişsinn hamişşşş :))inşallah bebeğim yaa. sıkıtılıyım şuan eşimede tabikki söyleyemeyecem bakalım
Dün gece düşük yaptım malesef..
ama yanıltıyorsa çizgi testCanım var orda çizgi git kan testi yaptır hamişsinn hamişşşş :))
burdaAAAAAAAAAAAA
birazdan iki saatlik idrarla yapıcam bakalım ne olcak karar verdim yapınca atarım resmiIsaretledigin yerde ben gördüm canım sanki ama sabah ilk idrarla yap bakalım
Bunlar
3. dk da böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?