İyi Akşamlar kızlar Hamişler kendinize çok dikkat edin . İnşallah sağlıcakla bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza . Bide bişey sorcam kızlar adetinizin ilk günü pembe akıntınız geldiği günmü yoksa kanama başladığı günmü sayıyorsunuz...
bebekler günaydın:)
hemşom normalde 21 nisanda ama. 8 ve 9 unda ben yumurtlamada kopkoyu çizgi gödüm 10 unda silişkleşmeye başladı hafifi ama 11 ınde tamamamen silikleşmişti. arkadaşımın birisi dediki silikleşmeye başlayınca 14 gün sayılır dedi o yüzden 24 nisan mı olcak bat anlamadım
Ben kırmızıdan sayıyorum çünkü benim 4-5 gün önceden kahverengi lekelenmem başlıyor.
Günaydınnnnn. Zorla kalktım valla. Gözlerim kapanıyor.
Bu durumda BAT 24 Nisan olur canım. Yumurtlamanın 14 gün sonrası.
uykunu alamadın mı bebeğim:)
ayyy yani silikleşmeye başlayıncamı 14 gün oluyor puffffffffffff
ayyyyyyyyyyyyyyyyy senin yazını okur okumaz gözlerim aktı yaaa canım heyecanlandım ayyy rabbim sağlıkla inşallah canım yaa:)esoes1919 Senim hamile olduğunu hissediyorum canım. Var bir şeyler sende.
hemşom normalde 21 nisanda ama. 8 ve 9 unda ben yumurtlamada kopkoyu çizgi gödüm 10 unda silişkleşmeye başladı hafifi ama 11 ınde tamamamen silikleşmişti. arkadaşımın birisi dediki silikleşmeye başlayınca 14 gün sayılır dedi o yüzden 24 nisan mı olcak bat anlamadım
hayırlısı olsun bebeğim :) cuma günüde ankaradan malatyaya gideceğiz arabayla eşim erkek kardeşim ben . erkek kardeşimin nişanı var orada. bakalım nasıl olcak:))Dün yeni eltimin bohçalarını götürdük. Akşam biraz yoruldum. 06.30da da kalktım. Zombi gibiyim şimdi.
Öyle biliyorum, inşallah cumaya kadar senin durum kesin belli olacak.
Ben kırmızıdan sayıyorum çünkü benim 4-5 gün önceden kahverengi lekelenmem başlıyor.
Of varya kafayı yiycem artık. Dün pembe akıntım geldi bugün yine tık yok Tarlusalda bugün biticek ama çok sıkıldım artık ağlıycam valla
Aynen canım ya dün çok soğuktu ahh pikniğe gitcektik güyyaaaa sabah bi baktık hayallar suyaa
hayırlısı olsun evet teşekkür ederim hemşom benim:)inşallah seninde hayırlı haberlerini alarız arkadaşım
ayyyyyyyyyyyyyyyyy senin yazını okur okumaz gözlerim aktı yaaa canım heyecanlandım ayyy rabbim sağlıkla inşallah canım yaa:)
bitanem şimdi benim bir haftadır sol kasığım ara ara sanki batıyor . diyorum ki kendini dinleme bakalım o zamandamı batıyor diyorum bazen batıyor evet.. belim bir gün ağrıyor bir gün ağrımıyor. akıntım afedersiniz iç çamaşırım a tabi siyah iç çamaşırı giydiğim için anlıyorum kireç gibi renk bırakıyor. tuvalaette geliyormu bilmiyorum klozet kullanıyoruzda:)
vallahi o yüzden bilemedim arada goğüs ucum sanki yanmış gibi kızarıp büyüyor sonra geçiyor . devamlı böyle şeyler yaşıyorum :)mesela şuan hiiiçç birşeyim yok :)
allah tamamına erdirsin canım Malatya güzel bir kent ben beğenirimhayırlısı olsun bebeğim :) cuma günüde ankaradan malatyaya gideceğiz arabayla eşim erkek kardeşim ben . erkek kardeşimin nişanı var orada. bakalım nasıl olcak:))
evet elimden geldiğince dinlememeye çalışıyorum:))Allah hayırlısıyla nasip etsin.Kendin çok dinlemeye çalış, farklı şeylerle uğraş biraz. Yoksa zaman geçmez.
Ben daha korunmayı bile bırakamadım, haliyle gebelik de yaşamadım belirtileri çok iyi bilmiyorum. Ona yorum yapamayacağım yani.
evet canım güzel yer:)allah tamamına erdirsin canım Malatya güzel bir kent ben beğenirim
İyiyim canım çalışıyorum. Hava miss,insanın içi açılıyor :) heyecanla 23 nisanı bekliyorum,çarşambadan sonrasını tatil ilan ettik. Kısa bi tatil yapıcaz arkadaşlarla inşallsh :)) sen nasılsın bakalımm ?hemşom senin bat ne zaman
mihriban nasılsın güzelim
ulaytu nasıl oldun canım rapor alabildin mi
yeşim nasılsın güzelim
Buralardayım canınm :)) geçen hafta çok yoğundum yaa ancak okuyabiliyordum mesajlarınızı :) pazartesi geldi çalışıyoruz yine,sen nasılsın bakalımm ?aaa yeşimcim burdaymışş:) bebeğim nasılsın napıyorusn bakimm:)
ayy bende yoğundum ikinci uni. yi okuyorum vizeleri vardı cumartesi pazar sabah ve oğleden sonra. sonra kayınvaldemler ziyaret e geldiler başka şehirdeler iki gün onlarda vardı o yüzden yoğundum cookk:)Buralardayım canınm :)) geçen hafta çok yoğundum yaa ancak okuyabiliyordum mesajlarınızı :) pazartesi geldi çalışıyoruz yine,sen nasılsın bakalımm ?
Allah hayırlısıyla nasip etsin.Kendin çok dinlemeye çalış, farklı şeylerle uğraş biraz. Yoksa zaman geçmez.
Ben daha korunmayı bile bırakamadım, haliyle gebelik de yaşamadım belirtileri çok iyi bilmiyorum. Ona yorum yapamayacağım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?