- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
nasılsınız canlarımbenim azcık canım sıkkın ya ne zor işler bu düğün işleri ya 1ay sonra nişan var ama devlet saolsun altında taksidide kaldırdı napcaz nasıl alacaz ne etcez bilmem birde ben okuyorum 3.sınıfım nasıl olacak bakalım iş sıkıntım yok mezun olsam ah bir. düğün sıkıntı değil büyük ev eşyaları için falan kredi çektiririm babama öderim diom ama nişan bizi baya sıkıştıracağa benzio
Nişan basit gibi görünüyor ama hiçte öyle olmuyor nişanda da baya masraf oluyor biz hesaplıyoruz 12 bin civarı tutuyor az paramı :s
Nişan böyleyse düğün düşünemiyorum.Bide evlenin diyorlar hani teşvik :s
12 bin tl micanim bu her iki tarafin masraflari toplami dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hyr degil:s
Yuzuk tektas 3300+alyans 450+1400 takı seti+1350 bileklik= 6500 tl sadece altinlar + 1000 tl nisanlik + 1000 tl bohca +500 kiyafet ayakkabi esarp felan+ 250 araba kiralama+ mustakbel kayinvalide ve gorumcemin kuafor parasi 250+500 onların kıyafet parası+1000 tl onlarin yol masrafı burda harciyacaklari masraflsr cicegiydi cikolatasiydi vs varda var yani
Hic oturup bir hesap yapmamiştim simdi sen yazinca cok mantikli geldi allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin canım benimmm.Bi yandan maddiyatla mücadele ediyoruz.Biyandan hayallerimiz heveslerimiz.Bir yandan sevdiğimiz bir yandanda ailelerle mücadele ediyoruz.Yok o nasıl bir takı yok ince olmuş yok nasıl bi hediye aldılar yok ucuzdu vsvs:s
Sonu güzel olur inşallah :)
AminnnnHepimizinnn
Simdi gordum cnm hemen temizliyorumCanim msj kutunu temizler misin doluymus
Nişan basit gibi görünüyor ama hiçte öyle olmuyor nişanda da baya masraf oluyor biz hesaplıyoruz 12 bin civarı tutuyor az paramı :s
Nişan böyleyse düğün düşünemiyorum.Bide evlenin diyorlar hani teşvik :s
hemen hemen toplamda o kadar gidiyor evetbiz bohça işlerine girmedik bana saçma geldi istemedim en azından ordan tasarruf kıyafetide kiralamak istedim nasipse gelinliğimi satın almak istiyorum birde bizde damatlığı nişanda erkek alır düğünde kız tarafı alır o yüzden kız tarafı olarak salon,damada alyans,saat,davetiye derken bizde 3000 falan gitti iyi para genede bu şartlarda
Canım nisanin mekan parasini onlar vermiyor biz vericez babam heves ediyor zaten.Ayrica ev cok sıkisik iyi olmuyo ve onlarin yapacagi masraflar her halukarda olucak nisan evde de oksa disardada olsa farketmiycek.Ayriyetten disarda yapicam ama yemekli kuranli ilahili istiyorum.Burda dugun yapmicaz dugun erkek tarafi yapicak istanbulda kinami evde yapmak istiyorum arkadaslarimin gelebilmesi icin disarda yapicam 120 kisilik onun masrafi zaten bize kiz tarafina aitYektacım büyük nişan düşünüyosunuz dimi.neden ailesi arası biyer düşünmüosun.hem mekan ücretinden kısar sase ve şık bi nişan yapabilirsiniz bence. Okadar para harcamayın derim yazık günah. 2-3 saatlik bi tören... kına geceni dügününü büyük ve istedigin gibi içine sinerek yap derim. Hem maddiyatta önemli. Ailelerde zaten pek yardımcı olamıyor.
Nişanlımın cocukluk arkadaşının restaurantları vardı orayı kiralıcaktık kişi başı 30tl demişdi oda 2 içeçekle... yuh dedim...pasta zaten bizdendi 50 kişi gelse temiz 1500tl. Hiç oralı olmadık. Adı üstünde nişan cebi acılan gene biz olucaz.
Evde yaptık... cok güzel pasta yaptırdık. Zaten gördünüz lavantalarımı. 250tl yede şık uzum bi abiye aldık. Ayakkabı aldık 2tane oda :) 150 tlde onlardı. Hatta nişanlıma ben jest yaptım takım elbisesini ben aldım begendigi takımda D'S damatta indirimdeydi.170 tlde onu almıştık. Al sana güzel hoş bi nişan...
cok savurganlıha luzüm yok.bi kez nişanlanıyorum diceksiniz evette. Zaten dügünde kınada abiyeydi dügün mekanıydı zaten oluo... nişanları öyle salonda falan yapmak bana itici gelio. Dügün yada kına yapar gibi.
Günaydın kızlaaaaaaar
nabeeer
Iyidir canim ne olsun senden.Napiyosun bakiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?