- 14 Ağustos 2011
- 27.351
- 3.249
- 448
Havalar guzel olunca insanin gezesi geliyor benimde arkadas pek yok yanliz kaliyorum kimse cagirmiyor benj tekbasimada gezemiyorum.Erkek arkadasim glince gezdiriyor beni iste
Ohh masaAllah tatlimm cok sevindim senin adinaaa:))
Vaaayy iyi bakalım insaAllah cok guzel gecer canimm.Cayın yanina borek guzel gider onun yanina manti, boncuk salata yada kisir yaninada hafif bi sutlu tatli orn muhallebili kadayif yada muhallebili incir tatlisi gibi:)
canım valla kusura bakmada anneni gizli numaradan arayıp bunlar birbirini seviyo ne diye engel oluyon kızın mutluluğuna be kadın! diye bağırıp telefonu kapatasım varSelam kızlar...yine berbat hafta sonu gecirdim...
Annem benle konuşmak istedi. Az normal konuştuk sonra bana bi laf dedi cıldırdım. Avazım cıktıı kadar bagırdım. Öfke patlamasımı yada kendinden gecmemi bilmiyorum. Cıktım dayımlara gittim aglaya aglaya. Evleri biraz yakın.
Hıckıra hıckıra agladım. Yengem teselli etti az. Anneme inanamıo yaptıklarına falan. Sonra annem geldi. Tabi ben hla ağlıyorum. Oda başladı aglamaya. Bi ara yine bayıldı.
Kendini toparladık vs.
Eve geldim nişanlımla konuştum tabi oda kızdı etti annenle niye tartışıosun konuşamıosunuz konuşma sende dedi. Ondanda böylr papara yedim. Ailen yine yok derse bizimkilere bişey diyemicem dedi.ve en önemlisi sen nabıcan dedi.
Gözlerim ağrıo.migrenim tuttu yine... anlıyamıyorum kimseyi.... ne yapmam gerek nasıl bi yol izlemem gerek kestiremiyorum
..
kız dur sofra kurmuycambi poaça yada börek yaparım diye düşündüm ben anaa hatun direkt sofra kurdurdu bana D:
canım valla kusura bakmada anneni gizli numaradan arayıp bunlar birbirini seviyo ne diye engel oluyon kızın mutluluğuna be kadın! diye bağırıp telefonu kapatasım var
istemiyomuş nişanlımı. evimize sokmazmış. vıdı vıdı.....
yada küser gelirsem babam annemin burnundan getirirmiş sen yaptın diye.....
cıldırıyorum ya kuduruyorum....
Neyse sakinim.... Ama nasil bu kadar acimasiz oluyor aklim almiyor canim. Acaba senin bilmediğim birşey mi biliyorlar ki bu kadar israrla ayril diyor???
aklıma öyle bişey gelmiyo...
gelse eminimki sonuna kadar onu kullanır...
şuan ettiklerinden söyledigi hakaretlerden laflardan korkuyo.
başına gelipde beni kaybetmekten cok fena korkuyo.
seni göstermez ne demek ya... adamı tanımadan etmeden kendine göre bi kılıf bulup o kılıfın içine nişanlımı sokamazki...
yahu belki ben gitmek istemicem. ailemden yıllardır bende dertliyim...
hep onların istegine göre yaşadım. aman babam kızar. aman annem şöyle der vs.vs.
Sayfanızı yeni gördüm kızlar ve bir bakıyım dedim.
Kısmetse 2014 gelini olarak sizlere mutluluklar dilerim.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
kız dur sofra kurmuycambi poaça yada börek yaparım diye düşündüm ben anaa hatun direkt sofra kurdurdu bana D:
canım valla kusura bakmada anneni gizli numaradan arayıp bunlar birbirini seviyo ne diye engel oluyon kızın mutluluğuna be kadın! diye bağırıp telefonu kapatasım var
Sayfanızı yeni gördüm kızlar ve bir bakıyım dedim.
Kısmetse 2014 gelini olarak sizlere mutluluklar dilerim.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım benim çok üzüldüm bence sen babanla yine konuş annen anlayışsız belli bu bayılmayı alışlanlık yapmış koz olarak sana karşı kullanıyor.Baban annene söz geçiremiyormu yaa.Babalar daha yumuşak kalplidir kızlarına annelere göre bence babanla ciddi ciddi konuş intihar edicem felan de.Kaldıramam vs de.
akşam konuşucam babamla karşıma alıp...
yeter bıktım usandım ya... bu ne yaaaa
18 yaşındayım ben sanki....
olmadı evi terk edicem hiç kafaya koydum.....
Canım yani yaşın küçük olsa neyse de 30 a merdiven dayadın artıık koskoca kızı zaptmı edecekler annen hiçbişeyde yapamaz sen tek kızsın mecbur konuşacak seninlee.
ağrıma gidende o...
annem istmeiyo... yahu isteme o snein problemin banane...
benie vinin önünden gecirmezmiş. gidip evlenmeliymişim.
ya o ya ben dedi. o zaman o dedim bende...
tehditlerin bini bin para.... anlamıcammmm... anne olmadıgım için anlamıcammmmm
ama ben cocugama kendi hırsım kendi sacmalıgım için ben bunu istemiyorum deme erdeminde bulunmucam hiç bi zaman...
ılımlı olucam... karşımdaki adamı yada kızı tanımaya calışıcam
kendi kafasında bi kılıf uydurmuş. etrafdaki tüm kötü örnekleri baz alarak. nişanlımı ve beni o kefeye koyuyo kuduruyorum.....
heheheheee ben çayda olsa öyle şeyler yaparımda ne bilim :)) o zmn börek yap daha iyi benceee
ağrıma gidende o...
annem istmeiyo... yahu isteme o snein problemin banane...
benie vinin önünden gecirmezmiş. gidip evlenmeliymişim.
ya o ya ben dedi. o zaman o dedim bende...
tehditlerin bini bin para.... anlamıcammmm... anne olmadıgım için anlamıcammmmm
ama ben cocugama kendi hırsım kendi sacmalıgım için ben bunu istemiyorum deme erdeminde bulunmucam hiç bi zaman...
ılımlı olucam... karşımdaki adamı yada kızı tanımaya calışıcam
kendi kafasında bi kılıf uydurmuş. etrafdaki tüm kötü örnekleri baz alarak. nişanlımı ve beni o kefeye koyuyo kuduruyorum.....
Canim etrafta gördüğünü kendi üstüne alması normalde bu kadar abarti niye gelmissin kaç yasina kalkipta bunları söylemesi çok ama çok saçma
benim kızım benim sözümü dinlicek...inat...
ama yok öyle bi kızı...
offf off allahıma bin şükür annem sevdide rahatladım tüm olumsuzluklara rağmen başardık yani. gerçi henüz başarmış sayılmayız hala ertele biraz deyip duruyorlar ama hiiiç niyetim yok. umarım düzelir annen kuzum hiç böyle birşey yaşamadım çok garip geliyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?