Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızım benim sözümü dinlicek...inat...
ama yok öyle bi kızı...
Karkraliçem üzme kendini lütfeeennn sakin olmaya çalış ve dua et bol bol Rabbim annenin ailenin kalbini yumuşatsın inşaAllah.Kalpleri evirip çevirmek Allahın elindedir..
aynen öylede. biraz kendimi toparlamıştım fark ettiyseniz eger.
ama şimdi yine başa sarmak. içim sıkışması vs.vs. agrıma gidio
hele annemin bana 18 yaşında hata yapıcak budala bi kız gibi davranması dahada agrıma gidio.
akşam babamla konuşucam ondanda olumsuz cvp alırsam yarın iş cıkışı. ordu ya gidicem halamlar var orda.
tlf kapatıcam. arasın dursun kudursunlar.... mantıklı kız olmak yaramıo cünkü... aptal dedigim dedik ucarı kız olucam![]()
nasılsınız kızlarrrben haftaya sevdiğime,aileme kavuşuyorum 10 güncükte olsaaa
sonra gelip finallere gireceğim ve sonrası malum nişan ve okul açılana kadar yani 4 ay sevdiğimleyimmm
ya ben anneler günü için şimdiden düşünmeye başladım ne alsam ki annesine kıyafet hariç bişi olmalı farklı fikirlere açığım
![]()
Bende düşünüyordum da ben kendim kurabiye yapiyorum canim özel tasarim kurabiyeler. Ve herkes sipariş veriyor v.s. kendi isim el emeğin varken kayinvalidemede yapmak hoş olur diye düşündüm :) üzerlerine süsleme yapicam falan. Sanada fikir olabilir canim yapamam ama güzel fikir dersende yardimci olabilirim![]()
Karkralicesi üzme sen tatli canini elbet anlasilacak iyisi kötüsü. Ama orduya gideceksin madem bi tek nisanlinin haberi olsun mümkünse bilgisayatini falanda temizle ki anlasilmasin![]()
Yekta sen nasilsin canim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende düşünüyordum da ben kendim kurabiye yapiyorum canim özel tasarim kurabiyeler. Ve herkes sipariş veriyor v.s. kendi isim el emeğin varken kayinvalidemede yapmak hoş olur diye düşündüm :) üzerlerine süsleme yapicam falan. Sanada fikir olabilir canim yapamam ama güzel fikir dersende yardimci olabilirim![]()
Karkralicesi üzme sen tatli canini elbet anlasilacak iyisi kötüsü. Ama orduya gideceksin madem bi tek nisanlinin haberi olsun mümkünse bilgisayatini falanda temizle ki anlasilmasin![]()
Yekta sen nasilsin canim?
Sen nasilsin cnm karar verebildinmi napcagina :))
Börek :):):) pirasali tavuklu börek yapicam :) arnavut gelini olacagim madem marifetli olduğumu göstermek lazim :)
Gozun aydin canimmm.Allah kavustursunmerhaba kızlar çok mutluyum nişanlım geliyo :) 1 aydır görüşmüyoduk.
Vaaay yap tabi hem yap hem bizimlede paylas resmini cekip tarifinide veriver cok merak ettim heee :)) nasil bisey canim cekti kiz
Gozun aydin canimmm.Allah kavustursun
akşam konuşucam babamla karşıma alıp...
yeter bıktım usandım ya... bu ne yaaaa
18 yaşındayım ben sanki....
olmadı evi terk edicem hiç kafaya koydum.....
canımmm naptın konuştun mu babanlaaa :26:
günaydın kızlar
Günaydın Fıstıklar
Günaydın kuzum nasılsınnn?
moralimi yüksek tutuyorum canım
sen nasılsın ?![]()
Vaaay yap tabi hem yap hem bizimlede paylas resmini cekip tarifinide veriver cok merak ettim heee :)) nasil bisey canim cekti kiz
Gozun aydin canimmm.Allah kavustursun
günaydın kızlar
Paylasirim canim benim :) eklerin tarifiyle birlikte :)
Gunaydin canim :)
Kizlar çeyizlik aldigim eşyalar geldi :) ve ben hepsine bir kez daha hasta oldum aksama foto ceker paylasirim sizlerle :) topic imde de paylasicam markafoniden aldiklarimda geldi çok şükür :) ayhh pek mutluyum. Disarida işlerim var aksama görüşürüz optüm hepinizi çok.
Kar kraliçesi bebeğim babanla denk gelememissin üzüldüminşallah bu aksama olur :)