2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Neler yapıyorsunz hatunlar ?

benim kızım benim sözümü dinlicek...inat...
ama yok öyle bi kızı...

Karkraliçem üzme kendini lütfeeennn sakin olmaya çalış ve dua et bol bol Rabbim annenin ailenin kalbini yumuşatsın inşaAllah.Kalpleri evirip çevirmek Allahın elindedir..

Karkraliçem üzme kendini lütfeeennn sakin olmaya çalış ve dua et bol bol Rabbim annenin ailenin kalbini yumuşatsın inşaAllah.Kalpleri evirip çevirmek Allahın elindedir..

aynen öylede. biraz kendimi toparlamıştım fark ettiyseniz eger.
ama şimdi yine başa sarmak. içim sıkışması vs.vs. agrıma gidio
hele annemin bana 18 yaşında hata yapıcak budala bi kız gibi davranması dahada agrıma gidio.
akşam babamla konuşucam ondanda olumsuz cvp alırsam yarın iş cıkışı. ordu ya gidicem halamlar var orda.
tlf kapatıcam. arasın dursun kudursunlar.... mantıklı kız olmak yaramıo cünkü... aptal dedigim dedik ucarı kız olucam

Hayırlısı canım benim.Annene ve babana sözü geçecek ailenizde bir büyük yokmu canım onunla konuşsanda araya girseler felan

nasılsınız kızlarrr ben haftaya sevdiğime,aileme kavuşuyorum 10 güncükte olsaaa sonra gelip finallere gireceğim ve sonrası malum nişan ve okul açılana kadar yani 4 ay sevdiğimleyimmm ya ben anneler günü için şimdiden düşünmeye başladım ne alsam ki annesine kıyafet hariç bişi olmalı farklı fikirlere açığım

Bende düşünüyordum da ben kendim kurabiye yapiyorum canim özel tasarim kurabiyeler. Ve herkes sipariş veriyor v.s. kendi isim el emeğin varken kayinvalidemede yapmak hoş olur diye düşündüm :) üzerlerine süsleme yapicam falan. Sanada fikir olabilir canim yapamam ama güzel fikir dersende yardimci olabilirim

Karkralicesi üzme sen tatli canini elbet anlasilacak iyisi kötüsü. Ama orduya gideceksin madem bi tek nisanlinin haberi olsun mümkünse bilgisayatini falanda temizle ki anlasilmasin

Yekta sen nasilsin canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok şükür iyim canım

Son düzenleme:

Sen nasilsin cnm karar verebildinmi napcagina :))

Börek :):):) pirasali tavuklu börek yapicam :) arnavut gelini olacagim madem marifetli olduğumu göstermek lazim :)

Vaaay yap tabi hem yap hem bizimlede paylas resmini cekip tarifinide veriver cok merak ettim heee :)) nasil bisey canim cekti kiz

merhaba kızlar çok mutluyum nişanlım geliyo :) 1 aydır görüşmüyoduk.
Gozun aydin canimmm.Allah kavustursun

Vaaay yap tabi hem yap hem bizimlede paylas resmini cekip tarifinide veriver cok merak ettim heee :)) nasil bisey canim cekti kiz

Gozun aydin canimmm.Allah kavustursun

Paylasirim canim benim :) eklerin tarifiyle birlikte :)

günaydın kızlar

Gunaydin canim :)

Kizlar çeyizlik aldigim eşyalar geldi :) ve ben hepsine bir kez daha hasta oldum aksama foto ceker paylasirim sizlerle :) topic imde de paylasicam markafoniden aldiklarimda geldi çok şükür :) ayhh pek mutluyum. Disarida işlerim var aksama görüşürüz optüm hepinizi çok.

Kar kraliçesi bebeğim babanla denk gelememissin üzüldüm inşallah bu aksama olur :)

babam konusunda kararsızım konuşup konuşmamada. kendi konuşsa benle olmuo sanki

bu hafta sonumu gelio kız kayınvaliden...
börek. güzel bide yaş pasta yap. hatta ıspanaklı yaş pasta yap harika oluo. bide tuzlu kurabiye tamamdır
kahve yanına lokum yada ikramlık cikolata unutma
başka aklıma gelen bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…