2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Kızlaaaarr bugun hic sesiniz cikmiyor nerelerdesinizz?

hakkatten yaaa, tatil günümde, sohbete muhabbete kesintisiz katılabileceğim günde kimse yok ortalıktaaa

Selam kızlar
Tatilken evde olmakdan dahada sıkıldım üfff
Gerci parka piknik gibi bişeye gitti yengem teyzem annem ama. Cıks eve gelince evin duvarı üstüme üstüme gelio.
Bu arada eger yarına kadar fikrim degişmezse yarın tlf kapatıp orduya kaççammm :))))))

Bende bugün cok yoruldum kizlar.Sevdicegim kurabiye felan istemisti benden.Bugun tatil olunca ona un kurabiyesi tarcinli kurabiye bide elmali kurabiye yaptim.Birazdanda borek yapcam icini yaptimda sogumasini bekliyorum simdi.Ayrica aksam uzeri avm ye gittim english home dan cok cici havlular aldim yrn ceyiz sayfama eklerim kizlar ordan gorursunuz

Günaydın canlarr nasılsınızz nerelerdesinizzz

iyi degilim :2:
akşam bizimki baya kızdı öfke patlaması yaşadı
ordu ya gitme haklıyken haksız duruma düşme diye başladı.

sen nasılsın?

Bencede canım nişanlın doğru söyledi üzülme babanla konuşmaya çalış cnm benim.
Napıyım bende aynı işte idare ediyorum.Bende konuşamıyorum halamla felan üşeniyorum kızacam sinirlenicem die :s

konuşmakta hiç içimden gelmiyo hiççç
halanla ne konuşucanki?

kızz o kadar vaktim yok ama denerim annemle ilk tanışmaları annem kendini ağırdan sat diyo ama ben kaynanamı çok seviyorum

ooh maşallah aldıkların hayırlı uğurlu olsun canımcım :) güle güle aşkla kullan

günaydın kızlarrr :) bir iki gündür uğrayamıyorum dışarılardaydım bugün itibariyle hem mayıs 18 indeki düğün için hemde nişanım için zayıflama çalışmalarına başladım dukan diyeti yapmaya karar verdim bende başka diyet etkili olmuyor çünkülüm spor olarak zaten kas hafızam çok çok iyi eski sporcu olduğumdan dolayı :) koşu bandı sağolsun onun dışında kavanoz boyama yapıyorum işlemleri bitsin paylaşırım sizlerle baharatlık takımı ve makarna v.s. kavanozu yapıcam süslü püslü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…