2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Gunaydin hatuncanlar nasilsiniz bakalim?

Karkralicesi bu gece evisime dönüyorum :) annrme haber sal :):):):) ayrıca topigin büyüğü ama en çok grip atanisin :) ne oldu enişte beyden haber yok mu? Dun agzini burnunu kiriyordun bugün yiyorsun :):):):):)

Su şarki sıkıntisi bendede var ama sanirim ben biran ünsal in iyi ki varsinini kullanicam çünkü sarkiyi çok seviyoruz bizim sarkimiz diyebilirim yani. Yabancı olsun derlerse eğer hero yu kullanicaz :) oda ayni şekilde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım
salarım dumanla
tripte üstüme yok ya. aramadım hala düşün
dün mesajatmış watsapdan tlf tamire veriyorum diye nabtıysa tlf. hiç cvp vermedim
bugn az aşkım depreşti. cikolatalarda eline ulaşmak üzere

Hey allahim yaa valla iyi dayanıyorsun. Benimde sevdiceginde huyudur ne yazarsak ne yaparsak yapalım gece yatarken birbirimizi arar özrümüzü dileriz :) haklı olalim yada olmayalım gece yastiga kafamizi asla küs olarak yastiga koymayiz :)

:)) tribini yesinler seninn.

Bende benimkine tripliyim bugünn

bizde öyleydik...3 yıldır ilk defa bu kadar saat gün ayrı kaldık
cok yıprandı. ben. ailem cok yıprattık ondanda bakma aramıyorum aslında. az kafasını dinlesin
hafta sonu sınavı var. kendiyle kalsın biraz

size ne oldu

Dün mesaiye kaldılar 11 de geldi 1-2 dk konuştu yorgunum ben yatıcam dedi gitti yattı :S
tmm yorgun olabilir ama benim moralim bozuk zaten hiç öyleymiş değilmiş önemsemedi.
Bende git yat dedim yattı.Ne mesj attım daha ne bişey.Sabah mesj attı merak etmedinmi beni die bende etmedim dedim sanki sen çok merak ediyosunda çokmu ilgilendin benle dedim.Oda haklısın aşkım ilgilenemedim vs fırsat olmadı küsme vs dedi öyle iştee

kız meselesini nabtınız?

Olaylar olaylar olaylar :):):):) tripkoluk hatunlar sizi :) anacım dur bende trip atayim lan canim çekti. Garibim calisiyor şimdi işte sabah veri mesaj atmadi :) diş agrisi çekiyor bütün gece uyuyamadi

Olaylar olaylar olaylar :):):):) tripkoluk hatunlar sizi :) anacım dur bende trip atayim lan canim çekti. Garibim calisiyor şimdi işte sabah veri mesaj atmadi :) diş agrisi çekiyor bütün gece uyuyamadi

niye dişin agrıo diye git kavga et
sonrada gel burda agla zırla bizim gibi

birimizin ilişkisi düzgün olsun beaaaaa

Ahahaha hey allahim yaa delisin valla :) dişi agriyor diye kavga mi edilir :) belki yanina giderim şimdi dükkana gelmiş can tanem :) bakalim sordum işi yoksa inerim yanina :)

benim düzgün yaaa

hiç de trip atmam ben sevdiceğimeee

1 kere attım sadece, onda da haklıydım sonuna kadar, o tribim de sadece 1 saat sürdü, kendisi müthiş bir aşk gösterisiyle yumuşatmıştı beni hemen

maşallah o zaman canım
tripcimi demek istiyosunuz siz bana

maşallah o zaman canım
tripcimi demek istiyosunuz siz bana

Eee şey kem küm aslinda öyle demiş gibi olduk sanki demi :)

Konuşamadıkki dün bişey yapalım kız daha bişey yazmadı zaten şimdilik ses soluk yok bugünde nöbetçi

İyi boş verin bence gitsin kendi kendine catladigiyla kalsin kiz.

Al iste trio atmaya ozenirsem elime sebep mi geçmez sanki. Gece eve dönüyorum ama az önce telefondan face messenger a girdim sevdicegin adresine meğer benim kiskandigim eski bir arkadasiyla benden habersiz mesajlasmislar sinirden catliyorum. Eve erken donucem kafaya koydum. Konuştuğu zaman soyleseydi bana hic bir silinti olmayacaktı. Ben her görüştüğümu söylüyorum oda ayni şekilde eski esi aradiginda v.s. her zaman söyler bunu bunu dedi v.s. diye ama bunu neden söylemiyor üstelik kizla görüşelim falan demişler. Bende eski arkadaslarimla gorusucem sonuçta sevgilim olmayan bir sürü arkadasim var. Ve madem kontrol istiyor bundan sonra kök sojturucem su anda dukkandayim sinirden catliyor oldugumun farkinda sordu bende yok birşey dedim eve gidince konusucaz dedim sigara icmiyordum normalde ama alip bi sigara yakicam önünde.

tribim sürü gibi yayılıo
korkmaya başladım kendimden gelmesemmi topige barışana kadar acaba

sakin ol ya. gizli iş yapıcak olsa silerdi bence konuşmaları.
belki unutmuştur olamazmı:26:

tribim sürü gibi yayılıo
korkmaya başladım kendimden gelmesemmi topige barışana kadar acaba

sakin ol ya. gizli iş yapıcak olsa silerdi bence konuşmaları.
belki unutmuştur olamazmı:26:

Buaralar var bir olumsuzluk kizlar.Niye böyle oluyor yaa bizde mutlu olalimm.Biraz huzur sevgi mutluluk olsa neolur ihtiyacimiz varzzz ...

aaaaa, ayıp etmişş canına oku valla ki yapmasın bi daha öle bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…