2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

yarın halledilir umarım canım ya. reşit bi insansın sonuçta sen ailen bozamaz nişanı..
olmadı kendi imkanlarınla evlenirsin..

maddi olarak iki aileyede muhtac degiliz şükür
herşeyimizi kendimiz yapıcaz. ama aileler işte yinede sorun cıkarıo bilirsin.

iyidir ne olsun, askerim izindeydi, 4 gün beraberdik, onu gönderdim dün, öyle bi garibim şimdi

senden naber

umarım yarın tatli dille çözülür herşey

oo izine mi geldi süper yaaaa özlemiş misinn
kaç gün aradan sonra görüştünüzz

benden de iyidir sınav dönemimdeyim usandım bunaldım bunalımdayım

oo izine mi geldi süper yaaaa özlemiş misinn
kaç gün aradan sonra görüştünüzz

benden de iyidir sınav dönemimdeyim usandım bunaldım bunalımdayım

eveeeeeeeeet 1 ay aradan sonra görüştükk bi daha temmuz sonuna kadar görüşemiycez sanırımm :18:

sınavlar nasıl geçti peki?

eveeeeeeeeet 1 ay aradan sonra görüştükk bi daha temmuz sonuna kadar görüşemiycez sanırımm :18:

sınavlar nasıl geçti peki?

uuuu temmuza da var baya neyse 4 gün 3 ay idare eder umarım

sınavların 6 sı bitti 4 tanesi kaldı

6 sından sadece 2 si iyi geçti diğerlerinden 50 altı not bekliyorum

uuuu temmuza da var baya neyse 4 gün 3 ay idare eder umarım

sınavların 6 sı bitti 4 tanesi kaldı

6 sından sadece 2 si iyi geçti diğerlerinden 50 altı not bekliyorum

sorma yaaaa, 3,5 ay var taaaam

upsss, kötü olmuşşş

sorma yaaaa, 3,5 ay var taaaam

upsss, kötü olmuşşş

valla geçen dönem bütsüz geçmiştim 60 dan aşağı notum yoktu hatta 80-90 arası notlar aldım
bu dönem notlarım hep 50-60 arası ve geçme notu 50 ya
hani 58 de bırakıyo hoca acımadan

valla geçen dönem bütsüz geçmiştim 60 dan aşağı notum yoktu hatta 80-90 arası notlar aldım
bu dönem notlarım hep 50-60 arası ve geçme notu 50 ya
hani 58 de bırakıyo hoca acımadan

nası oluyo o

geçme notu 50 ise, 58den nasıl bırakıyolarrr

İYi aksamlar kızlar nasılsınız bugun cok yogundum ugrayamadım

Karkralicesi Rabbim yarin bizlere hayirli haber getirmesi nasip etsin canim benim yaa üzülüyorum haline ama ne olursa olsun gizli sakli is yapma canim sonrasi iyice kötü olur. Ama yarin sevdiğinin ailesi gelmeden son defa ben bu adami seviyorum diye diret birazda yorgan altindan sopa göster çekinme net dur karsilarinda. Yasin ufak değil be kuzum saygi gostersinler....

Kizlar simdi seveicek terminale birakti beni ankaraya gidiyorum şimdiden özledim ben yaa... Sizlere birşey sormak istiyorum ben normalde kir düğünü istiyordum ama benim sevdiğimin daha önce yasadigi evlilik var çocuğu var diye ailem ev istedi sevgilimden. Oda kabul etti simdi bunlari konuştuk. Birikimi yok kendi dukkani var isi var bir yila bir buçuk yila düğün ev mobilya zorlar beni dedi. Benimde aklıma nikah geldi bir düğün asagi yukari 10.000 e maloluyor bunu sörf milleti eğlendirmek için yapicaz bunun yerine tam istediğim gibi bir kina yapip nikahtan gelin olsam diye düşündüm. Arkadaş gurubumuzla 20 30 kişi nikah sonraki eğlenmeye gideriz hem falan dedim oda böylesi daha iyi olur dedi obur turlu yaparken olmasa bile düğün sinrasinda zor günler bekleyecekti bizi sizce mantikli değil mi? Birde biz a dan z te herşeyi kendimiz yapicaz aileler karismayacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnn kızlar nasılsınızzzz ne alemdesinizzz

Günaydınnn kızlar nasılsınızzzz ne alemdesinizzz

Gunaydin yektacim :) sen nasilsin? Ben üstte yazdigim durumdayim maalesef. Sende durumlar nasil :)

Gunaydin yektacim :) sen nasilsin? Ben üstte yazdigim durumdayim maalesef. Sende durumlar nasil :)

İyim çok şükür canımmm.Mantıklı canım düşündüğün bece uygun olurrr

Kızlar sizce bu takım nişan için nasıll?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…