düğün 28 mayıs az kaldı ama daha tayin olmadığı için henüz eşya almaya başlamadım burdan alırsam nakliye de girecek model marka belirleyip ev tutunca alayım diyorum hayırlısı bakalım cnm inşallah yetişir.çok teşekkür ederim canım rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşAllah..
sizin düğün ne zaman?
Buzdolabı = Samsung rl4353fbsal
Çamaşır makinesi = Bosch WAK 20202
Bulaşık makinesi = Bosch SMS 43D08
hayırlı olsun tatlım güle güle kullanEVİMİZİ TUTTUUUKKK
Koltuk Takımımızı ve Yaşam ünitemizi de aldıııkkk
Eki Görüntüle 1791542
Eki Görüntüle 1791543
Eki Görüntüle 1791544
Eki Görüntüle 1791545
çook teşekkür ederimm
mesir mobilyadan aldık canım , 1600 tl idi ama biz 1200 den aldık .
belki başka mağazalarda da vardır, adı anemon tv ünitesi diye geçiyor
tabiki de canım hoşgeldin topiğimize rabbim bi an önce kavuşmanızı nasip etsinteşekkür ederimm
bu arada beni de listeye ekler misin
en güzelini düşünmüşsün canım beyaz eşyalar en fazla bir haftaya geliyormuş zaten ama mobilyaların gelmesi 1 ay ile 40 gün arası sürüyormuş.gittiğimiz bütün mobilya mağazaları öyle söyledi.belki yardımcı olur diye söylemek istedimdüğün 28 mayıs az kaldı ama daha tayin olmadığı için henüz eşya almaya başlamadım burdan alırsam nakliye de girecek model marka belirleyip ev tutunca alayım diyorum hayırlısı bakalım cnm inşallah yetişir.
çok saol canım benimhayırlı olsun tatlım güle güle kullan
yok ya daha bin tane iş varçok saol canım benimsende durumlar nasıl? kolayladınız mı hazırlıklarınızı
neler yaptınız ? geriye neler kaldı canım?yok ya daha bin tane iş var
ne kaldı halı perde davetiye gelin ayakkabısı bir de takıların bi kısmı kaldı tatlımneler yaptınız ? geriye neler kaldı canım?
oo nerdeyse bitmiş canım daha 1 ayınız var geriye kalanlarda hallolur hemencecikne kaldı halı perde davetiye gelin ayakkabısı bir de takıların bi kısmı kaldı tatlım
işte bi ay kaldı ıvır zıvır işler de çok inşallah yetişir hepsioo nerdeyse bitmiş canım daha 1 ayınız var geriye kalanlarda hallolur hemencecik
hoşbuldummmtabiki de canım hoşgeldin topiğimize rabbim bi an önce kavuşmanızı nasip etsintarihiniz belli mi?
olur olur canım korkma sen önemli olanları halletmişsiniz.diğerleri de hemen olup biterişte bi ay kaldı ıvır zıvır işler de çok inşallah yetişir hepsi
inşallah kuzum yaolur olur canım korkma sen önemli olanları halletmişsiniz.diğerleri de hemen olup biter
ooo az kalmış canım bayağı hallolmuş :) bende özledim seni balımm hem merak ettim neler yaptınız diye bi sorayım dedim.gelinliğini aldın mı?fotoğraflarını atabilirmisin peki kuzum merak ettim bakalım nasıllar ?
bizde pazar günü beğendik evimizi salı günüde tuttukkoltuk takımını,yaşam ünitesini,beyaz eşyalarıda pazartesi günü aldık ama nisan sonunda gelsin eve dedik.geriye yatak odası ,mutfak masası,yemek odası ,halılar-perdeler bide avizeler kaldı.ayy çok heyecanlıyım ben cumartesi de Allah ın izniyle evin anahtarını teslim alıcaz önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş temizliğine başlarız diyoruz
amiiin canım benim hepimiz üzerlerinde sağlıklı huzurlu aşk dolu yıllar geçirelim inşAllahÇok şükür kuzım halloldu :) iyi yapmışsın Canmm bayadır giremiyorsun fırsat buldum da girdim :)) gelinliğim dikiliyo yarın etek boyu için gidicem artıkbitince götürülen heraldehayırlı olsun hayatim sanada maşallah çoğu eşyanı halletmişsin :) hepsi hallolur eksik olanlar sağlık sıhhat olsun yeter ki :) evi de iyi denk getirmişsin :) hepsini güzel günlerde eksit inşallah :) ee enişte Nezaman geliyo bakalım :) düğün yapacak mısın karar verdin mi? İş durumlarını naptın kuzum? Resimleri de ekledim :) koltuk takımım o tarz aynı model değil :) renkleri krem kahve yemek odam takımım gibi olacak nasipse :)
amiiin canım benim hepimiz üzerlerinde sağlıklı huzurlu aşk dolu yıllar geçirelim inşAllahemlakçıdan bu apartmanda ev bulmuştuk canım 850 tlydi ertesi günü kayınvalimle birlikte emlakçıyı çağırmadan bi gidip mevkisine falan dışardan bakalım dedik.ev de durak ın dibindeymiş otobüsten indik bi baktım apartmanda bi sürü sahibinden kiralık daire var.hemen aradık ,ev sahibi de içerideymiş gezip bakma fırsatımız oldu .sonra eşime kayınpederime de anlattık onlarda siz beğendiyseniz tutalım dediler bi gün sonra da kayınpederim gitti ev sahibiyle konuştu ve evimiz tutuldu.sanki rabbim orayı tutmamızı istiyormuş gibi hissettim hep kocacığım da Allah ın izniyle 5 Mayısta gelicek inşAllah düğün işini de biz hala istemiyoruz ,konusunuda pek açtırmıyorum bitane iş buldum canım ama şuan girmeyi düşünmüyorum malum ev hazırlıkları.ramazandan itibaren eşimle birlikte bakmaya başlarız artık.
mobilyaların çooook güzelmiş özellikle yemek odana bayıldıııımkoltukların resimde ki gibi deri mi peki canım yoksa deri görünümlü kumaş mı? zevklerimiz aynıymış kuzum sende spor almışsın hep mobilyalarını
Koskoca 1 sene ayrı kaldık birbirmizden canım o yüzden biraz birlikte tatil yapalım ayrı kaldığımız günlerin hakkını verelim dedikAllah yardımcı oluyor inan kiii :) Allah huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah :) azaltmışsınız baya günleri sevindim kuzum :)
İyi düşünmüşsün bence de canm güzel bi tatil ardından işte bulunur inşallah :) düğün değilde akrabalar arası yemek gibi birşey yapabilirsiniz aslında canlı müzikli falan :) yada gençler gider sadece :)) koltuk takımım nubuk kumaş tatlım deri görünümlü kumaş gibim birşey :) beğenmene sevindim kuzum zevkli insanlarız vesselam maşallah bizee :))) annenle durumlarınız Nasıl canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?