kızlar merhabalar,
pek giremiyorum buraya ama hazırlıklar tam gaz devaaaam
kına günüm 19 Nisan salı günü olacak, evimizi tuttuk kiralar çok pahalı hayat zoreşyalarımızı aldık. perdeler ve halılar kaldı en son olarak
kına için neler dağıtacaksınız? kıyafet olarak hürrem kıyafeti ve kına yakılırken bindallı giyicem. Abiye giymek istemiyorum herkeste giyebilirim farklı olsun diye düşünüyorum
yaa canım aldığınız eşyaların fotoğraflarını atabilir misin çok merak ettim :)) bizde pazar günü evimizi beğendik dün ev sahibiyle anlaştık ..o kadar çok gezdik kayınvalidemle, araştırdık hep 1250 -1450 tl dediler ev kiralarınakızlar merhabalar,
pek giremiyorum buraya ama hazırlıklar tam gaz devaaaam
kına günüm 19 Nisan salı günü olacak, evimizi tuttuk kiralar çok pahalı hayat zoreşyalarımızı aldık. perdeler ve halılar kaldı en son olarak
kına için neler dağıtacaksınız? kıyafet olarak hürrem kıyafeti ve kına yakılırken bindallı giyicem. Abiye giymek istemiyorum herkeste giyebilirim farklı olsun diye düşünüyorum
Selam canım
Senin çook az kalmış, bizde kavuşsak artık o günlere.
Ev kiraları cidden çok uçuk, bizde bakıyoruz şimdiden
1-1,5 arası o kadar az var ki .İstanbul da yaşamak çok zor
Bende kına gecemde abiye giymicem canım artık pek yok zaten
Kaftan yeterli bence
yaa canım aldığınız eşyaların fotoğraflarını atabilir misin çok merak ettim :)) bizde pazar günü evimizi beğendik dün ev sahibiyle anlaştık ..o kadar çok gezdik kayınvalidemle, araştırdık hep 1250 -1450 tl dediler ev kiralarınaama sıfır 1450 tl lik binanın aynı özelliklerinde 3+1 site içinde bi ev bulduk hemde 800 tl kirası ev yeni bitmiş daha o yüzden fiyat olarak uygun denk geldi ve tuttuk.
bizde şimdilik çamaşır-bulaşık makinesi ,buzdolabı , koltuk takımı bide yaşam ünitesi aldık hepsi nisan ayının sonunda gelicek bakalım .
bizim bi tanıdığımız kasımda evlendi canım ben gitmedim ama kayınvalidem gitmişti. kına gecesinde abiye giymemiş.ilk girişte bindallıyla gelmiş ,sonra onu değiştirmiş bitane daha bindallı giymiş sonra kına yakılacağı zaman bi tane daha giymiş.kayınvalidem çok güzel oldu keşke sende gelseydin demişti.herkes çok beğenmiş
Bizde zar zor bulduk. Sıfır daire istiyordum baktığım evler eski ama kiralar maşallahı varsıfır daire bulduk 1200 dü kirası 1100 tlye tuttuk. Hem de küçük ev ve yüksek giriş katı allah kiracıların yardımcısı olsun.
Senin ne kadar kaldı
çok sağol kuzum amiiin hepimiz kocalarımızla musmutlu yaşayalım inşAllahsüpermiş canım güle güle oturun inşallahbizim tuttuğumuz evde sıfır istediğim oldu çok şükür nerde oturuyordun sen ?
Canım koltuk takımlarını cumartesi aldık, mobilya takımlarını 15 gün önce aldık. Yatak odası takımını ve beyaz eşyalarımı babam aldı çok önce. Şuan işteyim eve gidince yüklerim resimlerini. Konsol tv ünitesi ve yemek masası almıştım. Ama mutfak küçük oldugu için ve herkes su takımlarını, cam eşyalarını nereye koyacaksın vitrin alsana dediler aklıma soktular hafta sonuda vitrini de alıcam. Küçük ve şirin allahtan :)))))))))
Bende abiye istemiyorum her düğünde giyilebilir abiye kına gecem farklı olmasını istiyorum
Peki ne dağıtabilirim kızlara fikriniz var mı kızçeler
Benim daha 4,5 aydan fazla var :)
Ama evleri araştırmaya başladık bile
1100 iyiymiş buralarda çok zorSen nerde oturuyorsun canım?
çok sağol kuzum amiiin hepimiz kocalarımızla musmutlu yaşayalım inşAllahmanisada oturuyorum canım .bende su takımlarımı anneme bırakıcam sonra kendim bidaha alıcam ama ya konsol a ya da mutfakta yerim olursa oraya koyucam .vitrin sevmiyorum da ben :)
sabırsızlıkla bekliycem fotolarını
eyüpte oturuyorum ama esenlerden tuttuk evi. Nişanlım esenlerde oturuyor. 1 sene falan oturcaz bu evde.
Sen nerede oturuyorsun canım
Aaa biz de eyüpten ev bakıyoruz, Alibeyköy taraflarına falan.
Aslında esenler de ev fiyatları daha uygundur diye biliyordum ben
Alibeyköy tarafı eyüp tarafından daha uygun canım, Esenlerdede çok pahalı evler.
1 sene sonra bende eyüp'e geçicem ev bitince
EVİMİZİ TUTTUUUKKK
Koltuk Takımımızı ve Yaşam ünitemizi de aldıııkkk
Eki Görüntüle 1791542
Eki Görüntüle 1791543
Eki Görüntüle 1791544
Eki Görüntüle 1791545
ooo az kalmış canım bayağı hallolmuş :) bende özledim seni balımm hem merak ettim neler yaptınız diye bi sorayım dedim.gelinliğini aldın mı?Aynenn kuzum hazırlıklar full gaz devam :) Yatak odası, oturma ve yemek odası tamam :) birde perdelerHalılar ve avizeler kaldı Çok şükür ev biraz kolaylandı Ustalar dış cephe boyasını bitirseler camlar gelecek ve artık içine başlanacak Sen naptın kuzum ev işleri falan bayadır konuşamadık seninle
çook teşekkür ederimmhayırlı olsun öncelikle :)
tv ünitesi nerden ve ne kadar :) benim istediğim tarzdaymış da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?