- 25 Aralık 2013
- 5.042
- 3.499
- 448
Koskoca 1 sene ayrı kaldık birbirmizden canım o yüzden biraz birlikte tatil yapalım ayrı kaldığımız günlerin hakkını verelim dediknubuk kumaşı çok övüyorlar bu arada.
evet aslında küçük bi davette yapabiliriz ama eşim geldiğinde netlik kazanıcak bu durum artık inşAllah.
annemle de bi kere barışıyor gibi olduk eşyalarla ilgili konuşurken bakmaya çıkarken falan ama sonra hoop bidaha tartıştık .şimdi yine eşyalarla ilgili konuşuyoruz sadece canım.arada bi bozuluyorum yine ama köprüyü geçinceye kadar sesimi çıkartmayayım dedim
senin evin nasıl balım ?
şey bide yemek odanı nerden ve ne kadar a aldığınıda öğrenebilir miyim canım belki bende bakabilirim :))
Çok iyi etmişsiniz tabiki de kuzum fazlasıyla hak ettiniz bence sarıl kocişine yap tatiliniii ohh mis gibiiim Hayırlısı ile gelsin eşin herşey netleşir dediğin gibii Aynen ses çıkartmama daha iyi netice de anne işte napican arada idare etmek gerekiyor.. Bak bak canım çok hoşş çünküüüm içime baya sinerek aldım Yemek odamı Gala Mobilyadan aldım canım. 4,500 tl canım sanırım toptan aldığımız için net hatırlayamadım fiyatını Retro yemek odası diye geçiyor. Normalde Tv ünitesi de var ama almadım ben evim küçük olacak diye