Koskoca 1 sene ayrı kaldık birbirmizden canım o yüzden biraz birlikte tatil yapalım ayrı kaldığımız günlerin hakkını verelim dediknubuk kumaşı çok övüyorlar bu arada.
evet aslında küçük bi davette yapabiliriz ama eşim geldiğinde netlik kazanıcak bu durum artık inşAllah.
annemle de bi kere barışıyor gibi olduk eşyalarla ilgili konuşurken bakmaya çıkarken falan ama sonra hoop bidaha tartıştık .şimdi yine eşyalarla ilgili konuşuyoruz sadece canım.arada bi bozuluyorum yine ama köprüyü geçinceye kadar sesimi çıkartmayayım dedim
senin evin nasıl balım ?
şey bide yemek odanı nerden ve ne kadar a aldığınıda öğrenebilir miyim canım belki bende bakabilirim :))
Selaamselam şekerler
ahh canım o geldiği günleri de bi görebilsek inşAllaaaaahhhhhÇok iyi etmişsiniz tabiki de kuzum fazlasıyla hak ettiniz bencesarıl kocişine yap tatiliniii ohh mis gibiiim Hayırlısı ile gelsin eşin herşey netleşir dediğin gibii Aynen ses çıkartmama daha iyi netice de anne işte napican arada idare etmek gerekiyor.. Bak bak canım çok hoşş çünküüüm içime baya sinerek aldım Yemek odamı Gala Mobilyadan aldım canım. 4,500 tl canım sanırım toptan aldığımız için net hatırlayamadım fiyatını Retro yemek odası diye geçiyor. Normalde Tv ünitesi de var ama almadım ben evim küçük olacak diye
nasılsın tatlımSelaam
zamanın var ne güzel rahatça hazırlanırsın137 günüm kalmıışşş, yavaş geçiyorr ama olsun buna da şüküüürr
Hazırlıklar ne alemde kızlar? Bizim çok durağan şu anda
ahh canım o geldiği günleri de bi görebilsek inşAllaaaaahhhhhaslında yaşam ünitesi de çok güzelmiş ben onu da çok beğendim ama olsun senin aldığında mutlaka çok güzeldir .zevkli kızsın sen
nasılsın tatlım
başka bi tane tv ünitesi aldın sandım canım :) duvar a mı monte ediceksiniz peki tv yi?Amiiiin amiiiin inşallah tatlıımm :) Beğenmene sevindim balımm :) Tv ünitesi almadum ama beybi yerim yok diye sanırum aldım sandın :))
İyiyim canım sen nasılsın :) Sanırım bizim şafaklar aynı :))
aynı mı ay ne kadar güzel hayırlı olsun şimdidenAmiiiin amiiiin inşallah tatlıımm :) Beğenmene sevindim balımm :) Tv ünitesi almadum ama beybi yerim yok diye sanırum aldım sandın :))
İyiyim canım sen nasılsın :) Sanırım bizim şafaklar aynı :))
hayırlı olsun tatlım gri halıyı merinostan mı baktınız ?Mutfak masamız
Eki Görüntüle 1796432 Eki Görüntüle 1796433
Salon halımız
Eki Görüntüle 1796434
Eki Görüntüle 1796436
Mutfak halımız
Eki Görüntüle 1796437
Saatimiz
Eki Görüntüle 1796435
başka bi tane tv ünitesi aldın sandım canım :) duvar a mı monte ediceksiniz peki tv yi?
Mutfak masamız
Eki Görüntüle 1796432 Eki Görüntüle 1796433
Salon halımız
Eki Görüntüle 1796434
Eki Görüntüle 1796436
Mutfak halımız
Eki Görüntüle 1796437
Saatimiz
Eki Görüntüle 1796435
aynı mı ay ne kadar güzel hayırlı olsun şimdiden
biraz öyle olmuşAynen canım duvara monte olacak :) Alan küçük olunca yer tasarrufuu
Hepsi çok hoş balım.. Eşinle en en güzel günlerde kullan eksit:) Mutfak masana bayıldım :))
Çok teşekkür ederim :) Sana da hayırlı olsun şimdiden :) Şafaklara baktım da sen benden önce gidicisin :)
çook sağol kuzum bende bayılarak aldım masamızıAynen canım duvara monte olacak :) Alan küçük olunca yer tasarrufuu
Hepsi çok hoş balım.. Eşinle en en güzel günlerde kullan eksit:) Mutfak masana bayıldım :))
Çok teşekkür ederim :) Sana da hayırlı olsun şimdiden :) Şafaklara baktım da sen benden önce gidicisin :)
Sağ ol canım Angora halıdan aldık .kesinlikle sıvıyı emmiyormuş , bi peçeteyle rahatlıkla temizlenebiliyormuşhayırlı olsun tatlım gri halıyı merinostan mı baktınız ?
ne güzel hayırlı günlerde kullan inşallahSağ ol canım Angora halıdan aldık .kesinlikle sıvıyı emmiyormuş , bi peçeteyle rahatlıkla temizlenebiliyormuş
amin kuzum inşAllah en yakın zamanda sizinde mobilyalarınızı görürüz burdane güzel hayırlı günlerde kullan inşallah
ben aldım yerleştirdim bileamin kuzum inşAllah en yakın zamanda sizinde mobilyalarınızı görürüz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?