biraz öyle olmuş
çook sağol kuzum bende bayılarak aldım masamızı
Rabbim hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Kızlaar merhaba yardımınıza ihtiyacım var kınada çalacak müzik bulamıyorum hem yabancı hem pop hem oyun havaları istiyorum bildiğiniz bir topic sayfa varmı veya önerebileceğiniz müzikler?
bilmem mi kuzuum :)))Hayırlısı inşallah :) Nikah büyüğüüüm :)))
Amiiiin canım inşallah :) Hayalll gibi geliyor hala biliyon mu :))
aa yüklesene sende kuzum bizde görelimben aldım yerleştirdim bile
hahaha nikah büyüğü mü ablasından önce giden kız kardeş gibi hissettim öyle deyinceHayırlısı inşallah :) Nikah büyüğüüüm :)))
Amiiiin canım inşallah :) Hayalll gibi geliyor hala biliyon mu :))
yüklerim tatlım neden olmasınaa yüklesene sende kuzum bizde görelimhem fikir edinenler olur
aldoradan 2200 tlye aldık tatlım teşekkür ederimMerhaba, hayırlı olsun. L koltuğu nereden nekadara aldnız acaba?
Mobilyaların gelmesi derken normal mağazadan aldıklarımızda mı bu kadar sürüyor o zaman işimiz epey zor...en güzelini düşünmüşsün canım beyaz eşyalar en fazla bir haftaya geliyormuş zaten ama mobilyaların gelmesi 1 ay ile 40 gün arası sürüyormuş.gittiğimiz bütün mobilya mağazaları öyle söyledi.belki yardımcı olur diye söylemek istedimrabbim kolaylık versin hepimize
gelin ayakkabısını kemal tancadan aldım nette indirim vardı çok rahat birşeye benziyor..ne kaldı halı perde davetiye gelin ayakkabısı bir de takıların bi kısmı kaldı tatlım
güle güle kullan cnm mobilyaların güzelmiş. nerden ve ne kadara aldın yazabilir miisn
hersey toplam 12bine geldi hepsini aldoradan aldık tatlımgüle güle kullan cnm mobilyaların güzelmiş. nerden ve ne kadara aldın yazabilir miisn
bilmem mi kuzuum :)))
hahaha nikah büyüğü mü ablasından önce giden kız kardeş gibi hissettim öyle deyince
yüklerim tatlım neden olmasın
Yeni evlenen yada evlenecek olanlar... lutfen lutfen dogum kontrol hapi gibi ilacli korunma yontemleri denemeyin. Cocuk sahibi olmak artik o kadar zor ki.. o kadar iskence ki... burada evlenip korunma ilaci kullanip pisman olan; yillardir cocuk icin savasan kadinlarla dolu burasi.. sakın bu hataya dusmeyin.. tup bebek iskencesini ceken kadinlari okuyun burdan..lutfen muayene olun.. ...sevgiler...
evet canım bizim gittiğimiz bütün mağazalar öyle söylediMobilyaların gelmesi derken normal mağazadan aldıklarımızda mı bu kadar sürüyor o zaman işimiz epey zor...
çok güzellermiş canım rabbim hepsini ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsinBenim evim de böyle şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?