hehe düğündaşımmvalla öyle konuşuyoruz denizi pek sevmiyoruz aslında mantıklı geldi kızlara oynarken bele takılan boncuklu örtülerden istiyorum adı var mı bilmiyorum nişandan çıktık 3-4 gün sonra düğün yerimizi tuttuk henüz tam düşünemedim canım sen birşey düşünüyor musun
ev ne durumda peki canım ne kadarı oldu?
sıvanız bittikten sonra diğerleri hızlı olur canım. inşAllah yetiştirilirde ev değiştirmek zorunda kalmazsınız.Satılıyor canım shakira kemeeri diyorsun galiba kuzum :) Maşallah ne hızlısınız tütütütü :) Bizim nişandan sonra 4 ay sonra tuttukBende kararsızım kendim mi organizasyon yapsam yoksa tutsam mı diye :)
son katın direkleri dikildi tavanı kaldı kzumdaha kenarlar örülecek detaya girilecek çoook iş var anlayacağın
haha sağol canımSatılıyor canım shakira kemeeri diyorsun galiba kuzum :) Maşallah ne hızlısınız tütütütü :) Bizim nişandan sonra 4 ay sonra tuttukBende kararsızım kendim mi organizasyon yapsam yoksa tutsam mı diye :)
son katın direkleri dikildi tavanı kaldı kzumdaha kenarlar örülecek detaya girilecek çoook iş var anlayacağın
sıvanız bittikten sonra diğerleri hızlı olur canım. inşAllah yetiştirilirde ev değiştirmek zorunda kalmazsınız.
haha sağol canımKayınpeder sağolsun hızlı çıktı ama zaten nisan istiyorduk nişanlımla iyide oldu orginazasyon güzel ama ya güzel yapmazlarsa boşa para gider ben vazgeçtim, ablamın çok güzel oldu, oynama ekibim güzel onlara güveniyorum
ev mi yapılıyor canım? Biz uygun bulursak ev satın almayı düşünüyoruz bir tarafım istiyor bir tarafım istemiyor satın almak. düğün üstü çok borç olacak zaten. Bir süre kirada oturalım diye düşünüyorum, sonra benim babama daire düşüyor orda oturalım ev alana kadar diye düşünüyorum ama bakıcaz artık. Allah evlenenlere yardım edermiş :)
bence en ideali .. bizde öyle yapıcaz canım.bazı mobilya firmaları eşyalari 1 ay sonra teslim ediyormuş duyduğuma göreKızlar hepinizee selam.246 günüm kalmış aman Allahım ne kadar da azz
Benim bi sorum olacaktı
Bizim düğün 30 temmuz'da, kirada oturacağız
Sizce evi 2 ay önceden tutsak yeterli olur mu? Ancak düzülür diye düşündüm ben siz ne dersiniz yeter mi 2 ay?
hayırlı olsun canım çok az kalmışMerhabalar herkeseben de 2016 gelini olacağım kısmetse. Hem de kış gelini. 22 ocak kına 23 ocak nikah ve 30 ocakta da nişanlımın memleketinde düğünümüz var
hayırlı olsun canım çok az kalmış
Kızlar hepinizee selam.246 günüm kalmış aman Allahım ne kadar da azz
Benim bi sorum olacaktı
Bizim düğün 30 temmuz'da, kirada oturacağız
Sizce evi 2 ay önceden tutsak yeterli olur mu? Ancak düzülür diye düşündüm ben siz ne dersiniz yeter mi 2 ay?
Merhaba canim.bizimm düğünümüz de 31temmuzda. biz büyük ihtimalle mayis sonu haziran basi gibi tutacağız evi gerçi ramazanda zor olur diye düşünüyorum ama zaten pek cok esyami aldim.hatta bu hafta sonu koltuk takimi, yemek masasi ve bi de tv unitesini aldikev belli degil ama sonucta hangi ev olursa olsun bi koltuk takimi,yemek masasi sigdiracagiz dedik,Enza da guzel bir kampanya yapmisti aldik gitti bi anda .biz de anlayamadik
Düğünden sonra maddi olarak cok fazla sikismamak icin düğüne kadar odeyebildiginiz kadar alıp odeyelim dedik.aileler pek maddi olarak destek olamayacaklar da o yuzden bir de kampanya varken alalim daha sonra begendiklerimiz daha pahalli olur alamayiz aklimiz kalmasin dedik.zaman cok hizli geciyor bence yaa.bence çalışıyorsan bir an önce ceyizini almaya baslamalisin toplu almaya kalkinca cok daha zor olabilir.ay ben dügünden sonra maddi anlamda çok sıkısrz diye cok korkuyorumOoo hayırlı olsun canım :)
Çok hızlısınııız oturma odası yemek odası falan mı???? Aman allahım benim daha bi çeyizim bile yokkk
Maşallah size valla
Bizde haziran başında evi tutmayı düşünüyoruz ancak yerleşilir :)
Zaman da geçmiyo sanki ya tam 8 ay kaldı ama zaman dondu
Düğünden sonra maddi olarak cok fazla sikismamak icin düğüne kadar odeyebildiginiz kadar alıp odeyelim dedik.aileler pek maddi olarak destek olamayacaklar da o yuzden bir de kampanya varken alalim daha sonra begendiklerimiz daha pahalli olur alamayiz aklimiz kalmasin dedik.zaman cok hizli geciyor bence yaa.bence çalışıyorsan bir an önce ceyizini almaya baslamalisin toplu almaya kalkinca cok daha zor olabilir.ay ben dügünden sonra maddi anlamda çok sıkısrz diye cok korkuyorumgaliba en cok da bunu sıkıntı yapıyorum kendime
Aynen canım bizimde aileler yardım etmeyecek. Babam yalnızca bulaşık makinesi ve süpürgeyi alacak
Kalan beyaz eşyaları nişanlım alacak.
Bende çeyizlerimi yapacağım hızlı bir şekilde.
Ama malesef borçlarım vardı onu bitirdim. Şimdi tekrar çeyiz için borca girdim
Herşey bi şekilde hallolur diye düşünüyorum.
Ama benimde o kadar çok alınacak şeyim var ki hangi birini alayım şaşırmış durumdayım
Her gördüğümü beğeniyorum amaan sonra alırım diyip bırakıyorum ama öyle diye diye hiç bişey yok elimde.
En azından en büyük şeyleri halletmiş oldum. Yemek takımı çatal kaşık takımı tencere takımları falan aldım diğerlerine de başlayacağım. 7 ayın içine girdim artık hepsini halletmem lazım.
Aynı şeyi bende düşüyorum. Evlendikten sonra borç ödemek çok zorumuza gider eminim, e bunun bir de kirası var.. Allah evlenene yardım eder diyorlar.. Biz elimizden geleni yapıp rabbime bırakalım o yardımcı olur bize illa ki.
Merhabaaa gelinler :) hazırlıklar ne alemde
bizde durum aynıMerhabaaa gelinler :) hazırlıklar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?