benim bir de 15 aylık kızım var evet zor oluyor çünkü kızım çok hareketli totosunun üstüne oturup iki oyuncakla oynamaz şimdilik düzen şu ortak zaman bitince oğlum babasıyla odasına kapanıp ödev yapıyor bende seslik sağlayarak kızı oyalamaya çalışıyorum anne kız oyuncak çay kahve setiyle keyif yapıyoruz

aslında abinin okulu acılınca evde geçirilen zamanın kalitesi arttı gibi eşimin işlerinin yoğun olduğu dönemlerde ne yaparız bilemiyorum
bu arada benim oğlumda sınıfın en küçüklerinden 2009 kasım doğumlu sınıfta geç gidip 8 yaşında olanda var

tek avantajımız okul öncesi eğitimi almış olması sanırım birde okuma biliyor bugün çok heyecanlı çekiliş varmış kim kiminle nerde oturacak diye öğretmen çocuklara kura çektirecekmiş
tupperı savunmak gibi olmasın ama şöyleki içinde ürün kalırsa koku yapıyor her akşam yıkayıp kapağı açık bekletiyorum haftada bir gibide karbonatlı suyla çalkalıyorum satan kadın öyle demişti bana göre sulukların hepsi tırt hergün yeni bir şişe su alıp içip atsalar daha iyi sanki