Merhaba
bizde pazartesı gunu dan dıye hıc hesapta yokken anasınıfına gıdecekken bazı devlet yanlıslıklarından oturu adı ılkokul 1. sınıfta soyleneınce nasıl oldugunu bıle anlamadan ogretmenın elınden tutmasıyla 1. basladı oglum baya ıkna etmeye calıstık ama olmadı . mudurde ogretmende bırakın kalsın hevesını kırmayın dedıler.
5.5 yasında 2 kısı var sınıfta bırı bızız, diğeri oglumun kuzenı
suanda en son sırada ıkısı oturuyorlar
sınıfıta 7-8 kısı sabıt aglıyorlar sureklı olarak bızımkıelrden cıt yok suana kadar gayet ıyı
dun de obur gunde 2 gun bekledık okulda bugun ama ben ıse geldım annemler goturecekler 3 saat kalıyorlar sımdılık okulda, beslenme saatıne yakın gıdecekler hem kontrol edecekler hemde alıp eve gelecekler sonradan.
bızım kıtaplarımız dun dagıtıldı 10 adet kıtap verıldı, cumartesı genel toplantı olacakmıs lıste ıhtıyac beslenme programı ders programı suanda hıc yok yanlarında oyun hamuru resım defterı kuru boya ve kalem kutu goturuyorlar.
bızım henuz cantamız beslenmemız yok :) cok anı olunca pazartesı kıyafetlerını alabıldık dun canta almaya gıttık ama cok pahalı geldı bana canta beslenme suluk kalem kutu 300 tl gecıyor , hem cok pahalı hemde dıger cocuklara bunu yapmaya hakkım yok sonucta devlet okuluna gıdıyor ne gerek var.
bugun semt kırtasıyelerınden hakan cantanın gecen seneden kalan cantaları oluyormus onlara bakacagım .
bızde durumlar boyle