- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim daha belli değil kıyafetlerine 350 tl verdim dün bizimki bahçeşehir kolejiBende oğlumu okyanus kolejine yazdırdım , bugün 3. Günü iyi gidiyor gibi ama bugün kitap ücreti açıklanmış 1070 TL. Ben çok fahiş bir ücret olduğunu düşünüyorum bu ne böyle. Resmen şimdiden kaz muamelesi yapmaya başladılar. Sizin okullarda kırtasiye ücretleri nasıl?
Bizimki de o civarlarda.istanbulda mısın?Bende oğlumu okyanus kolejine yazdırdım , bugün 3. Günü iyi gidiyor gibi ama bugün kitap ücreti açıklanmış 1070 TL. Ben çok fahiş bir ücret olduğunu düşünüyorum bu ne böyle. Resmen şimdiden kaz muamelesi yapmaya başladılar. Sizin okullarda kırtasiye ücretleri nasıl?
Biz dün tanıştık.ilk izlenim olumlu oldu.inşallah öyle devam eder.cumaya az kaldı oğlumdan heyecanlıyım özellikle öğretmeni çok merak ediyorum
Bizimki de o civarlarda.istanbulda mısın?
Valla canım tam hatırlamıyorum ama yok deney seti yok mantık seti.bi de bütun bir yilin kitapları.3-5 defter.ingilizce seti.aklıma bunlar geldi canım.Evet istanbul. İlginç aslında, 1. sınıf için ne bu kadar yüksek tutabilir anlamakta güçlük çekiyorum şimdilik. Yarın kırtasiye paketini teslim alıcam bakalım umarım değecek bir içeriği vardır. Sizinkine neler dahil?
Canım 1070 tl gerçekten de çokmuş. Benim oğlum 3.sınıfa gidecek 384 tl verdik yardımcı test Kitapları, İngilizce kitapları ve hikaye kitaplarına. Kırtasiye ile birlikte 600 tl ancak eder. Benim oğlum da özel okulda. Ayrıca ana ders Kitaplarını artık özel okullara da milli eğitim ücretsiz veriyor okulun ilk günü.Bende oğlumu okyanus kolejine yazdırdım , bugün 3. Günü iyi gidiyor gibi ama bugün kitap ücreti açıklanmış 1070 TL. Ben çok fahiş bir ücret olduğunu düşünüyorum bu ne böyle. Resmen şimdiden kaz muamelesi yapmaya başladılar. Sizin okullarda kırtasiye ücretleri nasıl?
Hadi hayırlısı. Haber ver mutlaka canım.saatler kaldı toplantıya heyecanlıyım bakalım bize ne kadar masraf çıkaracaklar
Çok heyecanlı ve gerginimm
Ay ben daha hiçbir sey yapmadım. Sadece yarınkilere etiket yapıştırdım.giysi etiketi yerine kumaş kalemi gibi bir şey var.ben geçen sene arkadaştan ödünç almıştım.ismini yazmıştım uygun bir yere.yine öyle yapıcam.sen de yapabilirsin öyle.Benim de daha kaplamam gereken 5-6 kitap kaldı.
Etiketler yapıştırılacak.
Giysi etiketleri yapıştırılacak.
Bu arada bendeniz de iş toplantısı için şehir dışında olacağım ve yarın gece gidiyorum. Kendi valizimi hazırlayacağım.
Bu gece bana uyku yok gibi...
Zaten heyecandan da uyuyamayacağım.
Ay ben daha hiçbir sey yapmadım. Sadece yarınkilere etiket yapıştırdım.giysi etiketi yerine kumaş kalemi gibi bir şey var.ben geçen sene arkadaştan ödünç almıştım.ismini yazmıştım uygun bir yere.yine öyle yapıcam.sen de yapabilirsin öyle.
Sana da kolay gelsin canım. Benim de hiç uykum yok.ama yarın çökmüş bir yüzle uyanmak istemiyorum. Uyumaya gidiyorum şimdi.artık ne zaman uyursam.sen de uzan ki hiç olmazsa bedenin dinlensin.
hakkımızda hayırlısı olsun canım..
1. sınıf mı?????????bugün başladık hayırlısıyla. herkese hayırlı uğurlu olsun.
kitap masraflarımız 1247 tl ıpad 1500 tl offff.
1. sınıf ıpad okul istedi1. sınıf mı?????????
Çok değil mi?
Ipad ne için? Okul mu istedi?
Şoku atlattım, hayırlı olsun :)))