İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

Bende oğlumu okyanus kolejine yazdırdım , bugün 3. Günü iyi gidiyor gibi ama bugün kitap ücreti açıklanmış 1070 TL. Ben çok fahiş bir ücret olduğunu düşünüyorum bu ne böyle. Resmen şimdiden kaz muamelesi yapmaya başladılar. Sizin okullarda kırtasiye ücretleri nasıl?

Bende oğlumu okyanus kolejine yazdırdım , bugün 3. Günü iyi gidiyor gibi ama bugün kitap ücreti açıklanmış 1070 TL. Ben çok fahiş bir ücret olduğunu düşünüyorum bu ne böyle. Resmen şimdiden kaz muamelesi yapmaya başladılar. Sizin okullarda kırtasiye ücretleri nasıl?
bizim daha belli değil kıyafetlerine 350 tl verdim dün bizimki bahçeşehir koleji

Bizimki de o civarlarda.istanbulda mısın?

Bizimki de o civarlarda.istanbulda mısın?

Evet istanbul. İlginç aslında, 1. sınıf için ne bu kadar yüksek tutabilir anlamakta güçlük çekiyorum şimdilik. Yarın kırtasiye paketini teslim alıcam bakalım umarım değecek bir içeriği vardır. Sizinkine neler dahil?

Evet istanbul. İlginç aslında, 1. sınıf için ne bu kadar yüksek tutabilir anlamakta güçlük çekiyorum şimdilik. Yarın kırtasiye paketini teslim alıcam bakalım umarım değecek bir içeriği vardır. Sizinkine neler dahil?
Valla canım tam hatırlamıyorum ama yok deney seti yok mantık seti.bi de bütun bir yilin kitapları.3-5 defter.ingilizce seti.aklıma bunlar geldi canım.

Canım 1070 tl gerçekten de çokmuş. Benim oğlum 3.sınıfa gidecek 384 tl verdik yardımcı test Kitapları, İngilizce kitapları ve hikaye kitaplarına. Kırtasiye ile birlikte 600 tl ancak eder. Benim oğlum da özel okulda. Ayrıca ana ders Kitaplarını artık özel okullara da milli eğitim ücretsiz veriyor okulun ilk günü.

Arkadaşlar, bugün son gün.yarın yavrularımız okul hayatlarının ilk gününü yaşayacak.allah hepsine zihin açıklığı versin,yüzümüzü kara çıkarmasın.mutlu mutlu gidip gelsinler,sağlıkla inşallah :KK9::KK9::KK15:

Hepimizin yavrularına iyi bir eğitim yılı diliyorum.
Bizlere de bol bol boooollllll sabırlar diliyorum.
Elele, lale, talat oyyy yedim kafayı yine :KK45:

Çok heyecanlı ve gerginimm:KK57:

Benim de daha kaplamam gereken 5-6 kitap kaldı.
Etiketler yapıştırılacak.

Giysi etiketleri yapıştırılacak.

Bu arada bendeniz de iş toplantısı için şehir dışında olacağım ve yarın gece gidiyorum. Kendi valizimi hazırlayacağım.
Bu gece bana uyku yok gibi...
Zaten heyecandan da uyuyamayacağım.

Benim de daha kaplamam gereken 5-6 kitap kaldı.
Etiketler yapıştırılacak.

Giysi etiketleri yapıştırılacak.

Bu arada bendeniz de iş toplantısı için şehir dışında olacağım ve yarın gece gidiyorum. Kendi valizimi hazırlayacağım.
Bu gece bana uyku yok gibi...
Zaten heyecandan da uyuyamayacağım.
Ay ben daha hiçbir sey yapmadım. Sadece yarınkilere etiket yapıştırdım.giysi etiketi yerine kumaş kalemi gibi bir şey var.ben geçen sene arkadaştan ödünç almıştım.ismini yazmıştım uygun bir yere.yine öyle yapıcam.sen de yapabilirsin öyle.
Sana da kolay gelsin canım. Benim de hiç uykum yok.ama yarın çökmüş bir yüzle uyanmak istemiyorum. Uyumaya gidiyorum şimdi.artık ne zaman uyursam.sen de uzan ki hiç olmazsa bedenin dinlensin.
hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Ay ben daha hiçbir sey yapmadım. Sadece yarınkilere etiket yapıştırdım.giysi etiketi yerine kumaş kalemi gibi bir şey var.ben geçen sene arkadaştan ödünç almıştım.ismini yazmıştım uygun bir yere.yine öyle yapıcam.sen de yapabilirsin öyle.
Sana da kolay gelsin canım. Benim de hiç uykum yok.ama yarın çökmüş bir yüzle uyanmak istemiyorum. Uyumaya gidiyorum şimdi.artık ne zaman uyursam.sen de uzan ki hiç olmazsa bedenin dinlensin.
hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Geçen sene etiketine kalemle yazmıştım ama pek dikkat çekmemiş sanırım. Aylarca geri gelmedi eşofman üstü. Başka üst giydirmek zorunda kalmıştım.

Bende 2 çocuk bir de. Yetişemedim araya da bayram girip şehir dışına çıkınca. Dün geç geldik. Bugün de geç kalkmak, geç kahvaltı, AVM'de kalan kitapları kaplatmak derken :))))) Tanesi 2.75 TL kaplıyorlar.

İlk haftasında yalnız bırakacağım kuzumu okulda. Neyse ki ablası aynı okulda, anneannesi de sabah bırakıp akşam alacak.

günaydın okula gitmemize saatler kaldı umarım ağlamam :KK51:

bayramdan önceki cuma tanıştık kitaplarımızı aldık, kırtasiye listemiz dağıtıldı alışverişimizi yapıp kitaplar kaplandı herşey etiketlendi ,akşamdan çantamızı hazırladık 12de işten çıkıp evden oğlumu alıp direk okula inş

beslenme derdimizde olmucak okul çıkaracak beslenmeyi tüm kuzucuklarıma kolay ve başarılı bir yıl diliyorum bizim gibi kucuk kardeşi olanlara ayrıca kolay gelsin :KK200:

X