İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

Evet suanda hersey cok karmasık devam edıyor ınsallah gene onlerde bır yerlerde olur canım oglusun
bızımde yarın toplantı olacak demıstım ya daha saatı bellı degıl sanırım cıkısta cantalarına koyacaklar
cute siz anaokulna vermediniz mi canım?

Hangi okul bu merak ettim doğrusu
İpad birinci sınıfta gereksiz. Kitaplar da çok tutmuş. Benim oğlum 3.sinifa başladı 384 tl verdik kitaplara kırtasiye ile birlikte 600 700 ancak bulur
Bu arada hepinize hayırlı güzel bir eğitim yılı dilerim
bahçeşehir koleji

cute siz anaokulna vermediniz mi canım?
buara herkez bana bunu soruyor
ıpekcım bızım kaydımız yapılmamıs anaokuluna
ogun bız bunu fark etmedık anasınıfı saatını beklerken kuzenıyle egenın adı okundu ve sınıfa cıktılar bızıde almadılar gıttık egeyı cıkaramadık agladı sıranın altına gırdı ben 1 sınıfa gıdıcem ben anasınıfı ıstemıyorum dedım
acıkcası bıraz tuhaf olmustum anasınıfının onunde cok kucuk cocuklar vardı dedım of cok kucuk bunlar sonra dedım gec oldu artık daha neler sonra dedım soyadı ne olacak sus otur yerıne oldum
sonrada bu olaylar gelıstı
1. sınıflı olduk ıpekcım

buara herkez bana bunu soruyor
ıpekcım bızım kaydımız yapılmamıs anaokuluna
ogun bız bunu fark etmedık anasınıfı saatını beklerken kuzenıyle egenın adı okundu ve sınıfa cıktılar bızıde almadılar gıttık egeyı cıkaramadık agladı sıranın altına gırdı ben 1 sınıfa gıdıcem ben anasınıfı ıstemıyorum dedım
acıkcası bıraz tuhaf olmustum anasınıfının onunde cok kucuk cocuklar vardı dedım of cok kucuk bunlar sonra dedım gec oldu artık daha neler sonra dedım soyadı ne olacak sus otur yerıne oldum
sonrada bu olaylar gelıstı
1. sınıflı olduk ıpekcım
Ay canım çok ilginç olmuş. Yani okul nasıl yapar bu hatayı ki ana okulu ile ilk okul birleşik bile olsa atıyorum "1A öğrencilerini okuyorum" diye müdürün bir giriş yapması lazım. Nasıl karıştı ki? Bir de anaokulu da yaş guruplarına göre ayrılıyor biliyorsun.
Hay Allah artık hayırlısı olsun.
Günlük/haftalık/aylık paylaşımlarını bekliyorum:KK48:

Ay canım çok ilginç olmuş. Yani okul nasıl yapar bu hatayı ki ana okulu ile ilk okul birleşik bile olsa atıyorum "1A öğrencilerini okuyorum" diye müdürün bir giriş yapması lazım. Nasıl karıştı ki? Bir de anaokulu da yaş guruplarına göre ayrılıyor biliyorsun.
Hay Allah artık hayırlısı olsun.
Günlük/haftalık/aylık paylaşımlarını bekliyorum:KK48:
egeyı devlet otomatık kayıt yaptırmıs kesın kayıdı bız salı gunu yaptırdık.
ona ragmen adı lıstetede cıkması bır hata sonucu olmus ama ıyımı oldu kotumu bılmıyorum
3 gundur okulda yalnızlar her an fılm kopacak gıbı gelıyor bana
nasıl beslenme cıkarıp yıyorlar hayal edemıyorum tenefuslerı fılan :)

egeyı devlet otomatık kayıt yaptırmıs kesın kayıdı bız salı gunu yaptırdık.
ona ragmen adı lıstetede cıkması bır hata sonucu olmus ama ıyımı oldu kotumu bılmıyorum
3 gundur okulda yalnızlar her an fılm kopacak gıbı gelıyor bana
nasıl beslenme cıkarıp yıyorlar hayal edemıyorum tenefuslerı fılan :)
hayırlısı olsun. ege istekliyse işin daha kolay. sen de evde ilgileniyorsun zaten..

hayırlısı olsun. ege istekliyse işin daha kolay. sen de evde ilgileniyorsun zaten..
aksamları bayılıyor kalıyor bakalım bızde gırdık bır maratona
ege ısteklı ama dedım ya her an buyusu bozulacak gıbı kendı kendılerını ıdare edıyorlar suanda kuzenıylede aynı sınıfta ıstesek vercez desek aynı sınıfa dusuremezdık sans ıste

cumartesı gunu toplantı vardı
bugun cocukların sıraları ve arkadasları degısecekmıs bızımkıler hıc ıstemıyor ayrılmak
koca gun
tuvalete nasıl gıdecek toplayacakmı kendınıı acıkcak mı yemegı yetecekmı tenefuste zılı duyacakmı bır suru soru

begenılınce yazayım dedım
bızım ogretmen bugun sınıfın basında degılmıs cocukları sıra yapmıslar kım kıme dum duma mudurde seslenmıs velıler cıkın bahceden dıye yengemde demıs ogretmenımız nerede bızım? mudurde kalakalmıs mudur cocukları sınıfa cıkarmıs ama suanda whatsap grubu kırılıyor nasıl gec kalır dıye sınıfmı degıstırsek napsak dıyorlar bılemedım.
suanda 4. ders bıtmek uzere

bızım ogretmen bugun sınıfın basında degılmıs cocukları sıra yapmıslar kım kıme dum duma mudurde seslenmıs velıler cıkın bahceden dıye yengemde demıs ogretmenımız nerede bızım? mudurde kalakalmıs mudur cocukları sınıfa cıkarmıs ama suanda whatsap grubu kırılıyor nasıl gec kalır dıye sınıfmı degıstırsek napsak dıyorlar bılemedım.

Neden geç kaldığı belli mi?
İnsanlık hali sonuçta, başına ciddi bir şey gelmiş olabilir.

Neden geç kalmıs öğretmen? Herhalde sürekli geç kalmıyordur .idare uyarır mutlaka. Insanlık hali.biraz da öyle bakmak mı lazım acaba.insanlar birbirini gaza getiriyor. Boş dersler diğer öğretmenler tarafından dolduruluyor.hele 1.sınıflari birakmazlar yalnız.içiniz rahat olsun.

Benim kız da hasta, okula bıraktım sabah ama öğretmeni aradı. Boğazı ağrıyor diye.
Anneannesi gidip aldı.

Dersi derste dinlemezsem hayatta anlamayan biriyim ben. O yüzden hiç sevmem devamsızlık. Dur bakalım koca günün eksiğini nasıl kapatacağız?

Benim kız da hasta, okula bıraktım sabah ama öğretmeni aradı. Boğazı ağrıyor diye.
Anneannesi gidip aldı.

Dersi derste dinlemezsem hayatta anlamayan biriyim ben. O yüzden hiç sevmem devamsızlık. Dur bakalım koca günün eksiğini nasıl kapatacağız?
Geçmiş olsun canım. Ben de seninle aynı fikirdeyim.ama hasta olunca yapacak bir şey yok.Allahtan ilk günler.telafisi kolay olur.

Öğretmenini aradım şimdi. İş çıkışı gidip kitaplarını alacağım. Örüntüleri işlemişler. Evde yaptırmaya çalışacağım.

neden gec kaldıgı bellı degıl buarada
bılmıyoruz yanı henuz naptılar ettıler aglastılarmı bı fıkrım yok whatsapta yazan grup bırakıp eve donmusler haber alamıyoruz suanda yanı.

GelenKutusu GelenKutusu aslında ılk donem ozellıkle devamsızlık yaptırmayın dıyorlar ama hastalık bu rapor almıslarmı ? almaları gerekıyordu sanıyorum

neden gec kaldıgı bellı degıl buarada
bılmıyoruz yanı henuz naptılar ettıler aglastılarmı bı fıkrım yok whatsapta yazan grup bırakıp eve donmusler haber alamıyoruz suanda yanı.

GelenKutusu GelenKutusu aslında ılk donem ozellıkle devamsızlık yaptırmayın dıyorlar ama hastalık bu rapor almıslarmı ? almaları gerekıyordu sanıyorum

Rapora gerek var mı? Hiç aklıma gelmedi. Annem eve götürdü direkt.
Normal devamsızlık hakkından kessinler, olmaz mı :))))

Öğretmenini aradım şimdi. İş çıkışı gidip kitaplarını alacağım. Örüntüleri işlemişler. Evde yaptırmaya çalışacağım.
örüntüler ne demek buarada?
bız bu hafta kıtaba baslamayacagız sınfıta 10 kısıde kıtap eksık
sınıf annesı sectık
masa ortusu perde ve pc alınacak 50'şer tl toplayacaklarmış.

sonracıma velıler akıllı tahta alalım dıyorlar 2500 tl ıle 4000 tl arası degısıyormus sabahcı sınıflarla bır olunursa eger kı kısı bası 50'şer tl düşüyor gene

baska baska beslenme lıstesı verıldı bugun sıgara boregı bır dılım kek sut ve muz koyduk ama beslenme cantamız cok dar degıstırsek mı napsak bılmıyorum zor sıgdırdık ıcıne bunları

Rapora gerek var mı? Hiç aklıma gelmedi. Annem eve götürdü direkt.
Normal devamsızlık hakkından kessinler, olmaz mı :))))
bence raporlu olsaydı daha guzel olurdu yanı tahmınım
bırde yarın okullar tatıl sanıyorum

Örüntü: birbirini aynı mantık ile takip eden şeyler dizisi :)))
Nasıl anlattım ama hahahaha

Yani şemsiye resmi var mesela, kırmızı-kırmızı-mavi-kırmızı-kırmızı-mavi böyle devam ediyor.
Ya da civciv-köpek-kedi-civciv-........-kedi
......... yazan yere ne gelmeli diye soru var.

Akıllı tahta birinci sınıflara çok gerekli mi acaba. Belki ikinci dönem.
Geçen sene yok muymuş? Bir de sene bitince ikinci sınıfa götürebilecek misiniz tahtayı?

X