- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
bence raporlu olsaydı daha guzel olurdu yanı tahmınım
bırde yarın okullar tatıl sanıyorum
Biz Ankara'dayız size tatil :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence raporlu olsaydı daha guzel olurdu yanı tahmınım
bırde yarın okullar tatıl sanıyorum
akıllı tahtaya gelınce sınıfta cogunun alerjısı var benımkınınde toza karsı alerjısı varÖrüntü: birbirini aynı mantık ile takip eden şeyler dizisi :)))
Nasıl anlattım ama hahahaha
Yani şemsiye resmi var mesela, kırmızı-kırmızı-mavi-kırmızı-kırmızı-mavi böyle devam ediyor.
Ya da civciv-köpek-kedi-civciv-........-kedi
......... yazan yere ne gelmeli diye soru var.
Akıllı tahta birinci sınıflara çok gerekli mi acaba. Belki ikinci dönem.
Geçen sene yok muymuş? Bir de sene bitince ikinci sınıfa götürebilecek misiniz tahtayı?
Yaşa göre değişebilir bu örüntü ama tabi analitik düşünmesi açısından önemli örüntü.Örüntü: birbirini aynı mantık ile takip eden şeyler dizisi :)))
Nasıl anlattım ama hahahaha
Yani şemsiye resmi var mesela, kırmızı-kırmızı-mavi-kırmızı-kırmızı-mavi böyle devam ediyor.
Ya da civciv-köpek-kedi-civciv-........-kedi
......... yazan yere ne gelmeli diye soru var.
Akıllı tahta birinci sınıflara çok gerekli mi acaba. Belki ikinci dönem.
Geçen sene yok muymuş? Bir de sene bitince ikinci sınıfa götürebilecek misiniz tahtayı?
Hepsinden önemlisi Ege nasıl?Buarada şu örüntü bana gene eglencelı geldı bızım yaptıgımız zor geldı hatta ben bıle yapamıyorum bı yerden sonra bır butun halınde
Bugün beslenmemizde peynir zeytin domates çeçil peyniri ayran mandalina var .
sonracıma sınıfta durumlar stabıl dıyemıcem en cok aglayan bızım sınıfta. cocukların yerı henuz degısmemıs alısamadıkları ıcın . annem dun 1 tenefus bekledı cocukları kendını gostermeden bugunde beslenmeye kadar kalacak. bır yandan cok uzuluyorum cok kucuk daha obur yandan hemen adapte olmamız gerek dıye dusunuyorum . Allah zıhın acıklıgı versın yavrulaırmıza
ege gıtmıcek etmıcem demıyorHepsinden önemlisi Ege nasıl?
Benim bakış açıma göre keşke bir yıl daha gitseydi ana okuluna.
Ama kısmet başladınız bakalım, inşallah iyi olur.
Okul saatleri nasıl cute?
begenılınce yazayım dedım
bızım ogretmen bugun sınıfın basında degılmıs cocukları sıra yapmıslar kım kıme dum duma mudurde seslenmıs velıler cıkın bahceden dıye yengemde demıs ogretmenımız nerede bızım? mudurde kalakalmıs mudur cocukları sınıfa cıkarmıs ama suanda whatsap grubu kırılıyor nasıl gec kalır dıye sınıfmı degıstırsek napsak dıyorlar bılemedım.
suanda 4. ders bıtmek uzere
Benim kız da hasta, okula bıraktım sabah ama öğretmeni aradı. Boğazı ağrıyor diye.
Anneannesi gidip aldı.
Dersi derste dinlemezsem hayatta anlamayan biriyim ben. O yüzden hiç sevmem devamsızlık. Dur bakalım koca günün eksiğini nasıl kapatacağız?
Rapora gerek var mı? Hiç aklıma gelmedi. Annem eve götürdü direkt.
Normal devamsızlık hakkından kessinler, olmaz mı :))))
ege gıtmıcek etmıcem demıyor
ama cızgı calısması yapmayıda hıc ama hıc sevmıyor
gecen senede daha oncekı senelerdede boyleydı
bende 1 sene daha gıtseydı dıyorum hatta sınıfta o dersı bıtırmısler bızım esılayla ege bıtırememısler sayfanın basında kalmıslar kucukler dıyemı acaba bılmıyorum.
oglen 12:40 derse gırıyorlar aksam 17:30 bıtıyor derslerı canım bende calıstıgım ıcın aksam yaptı yaptı sabah yok
canım başak da sevmiyor çizgi ve boyama olaylarını. geçen sene çizgi çalışmaları için hep ben yardım ettim çabuk bitsin diye. En azından o beni kullanıyordu "bu sırayı sen yap bu sırayı ben yapayım" diye..ege gıtmıcek etmıcem demıyor
ama cızgı calısması yapmayıda hıc ama hıc sevmıyor
gecen senede daha oncekı senelerdede boyleydı
bende 1 sene daha gıtseydı dıyorum hatta sınıfta o dersı bıtırmısler bızım esılayla ege bıtırememısler sayfanın basında kalmıslar kucukler dıyemı acaba bılmıyorum.
oglen 12:40 derse gırıyorlar aksam 17:30 bıtıyor derslerı canım bende calıstıgım ıcın aksam yaptı yaptı sabah yok
bana oyle bısey teklıf edemıyor ege ama kıvranıyor yanı anlıyorum ben onucanım başak da sevmiyor çizgi ve boyama olaylarını. geçen sene çizgi çalışmaları için hep ben yardım ettim çabuk bitsin diye. En azından o beni kullanıyordu "bu sırayı sen yap bu sırayı ben yapayım" diye..
Cute ya karnım acıktı. Öğlen olsa da çıksak.bana oyle bısey teklıf edemıyor ege ama kıvranıyor yanı anlıyorum ben onu
bır gunde gozum korktu allah sonumuzu hayır etsın
bendeCute ya karnım acıktı. Öğlen olsa da çıksak.
Başak sabahçı bu sene. 12:30 da okuldan çıkıyor ve gün boyu evde. Annem bana whatsapptan resim falan gönderiyor sürekli. Nasıl yanında olmak istiyorum anlatamam.
canım aslında sabahçı olması her açıdan iyi oldu.bende
whatsapp grubu kuruldu kadınalr hep yazıyor . bende cocugumu telassız bır gun ızınlı olarak degıl okula goturmek getırmek onunla genıs zamanda vaktı gecırmek ıstıyorum
ısı bırakacaktım seneye ılkokula baslarken gene o kadar hızlıoldukı hersey kaldım.
tek maastan korkuyorumda sınıfa bakıorum hıc yoksul ogrencı yok kadınlar dersen şıkıdım şıkıdım ve bızden daha dinçler
nasıl olacak bu işler
sabahcı olması cok kotu olmus koca gun evde kalıyor bu seferde keske oglencı olabılseydı
benımde karnım acıktı en son aksam yemek yemıstım
ben dusunuyorumda ege asla erken kalkamazdı galıbacanım aslında sabahçı olması her açıdan iyi oldu.
Sorumluluk duygusu gelişiyor. Erken yatıp erken kalkınca ev düzenimiz daha iyi olur. Öğlenci olunca sabah kalkamıyor, gece de haliyle geç yatıyordu. Şimdi okulu özlemiş olmasının verdiği bir şey de var tabi hevesle kalkıyor. Ayrıca kendisi de sabahçı olmayı daha çok sevdi. Diğer türlü okula gidene kadar yarısı uyuyarak geçiyor, sonra kahvaltı derken, bir çizgi film bile yarılamadan okula gidiyordu. Şimdi öğleden sonra koca bir gün var her şeyi yapması için. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.
Ben henüz gidemedim okula haliyle bir gurup kurulmadı sanırım, olsa eski bir veli var ondan haberim olurdu.
son durum
ogretmen yıne gec gelmıs
sırada yıne yokmus ve yıne kargasa olmus velıler ogretmene cıkısmıslar, oda ben burda olmam gereken saatte burada oluyorum dıyıp gondermıs velılerı
daha osnra ben mudur aradım dedım bılgı almak ıstıyorum sıradayken cocuklar ogretmen baslarında olması gerekıyormu? evet dedı ogretmenınız kım soyledım yokmuymu dedı yokmus dedım ders baslama saatındende 5 dk sonra gelmıs bız uyarırız dedı bakalım ne olacak. kadın bıze gıcık olacak bu gıdısle ama dıger sınıflar gule oynaya gırerken bızım sınıfın yarısı aglıyor hala