- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de sali ve perşembe. Bakalım nolcakOryantasyon eğitimi Salı günü saat 10-13 arasında.
O kadar. Pasta kesilip tanışma olacakmış.
Oryantasyon eğitimi Salı günü saat 10-13 arasında.
O kadar. Pasta kesilip tanışma olacakmış.
Bizim de sali ve perşembe. Bakalım nolcak
Ay inşallah canim yaaa.benimkine de okulun aslında bayram nedeniyle açılmadıginı söylemedim tatil algısi oluşmasın diye ama o da seninki gb bekliyor açılmasını.keşke bu hafta gitselerdi okula. Onu çok istedim.yani gitmelerini.kiyafetlerini aldım. Belki bir ayakkabi daha alırım.öyle çok ayakkbı alma taraftarı değilim aslinda.çünkü 1 senede yıpraniyor yani seneye giyecek gb olmuyor pek,hem ayağı büyüyor.2 veya 3 çift var.yeter bence.beden dersi için alinir mutlaka.kitaplari yazın gelmişti.toplantida bakalım ögretmeni neler anlatcak,neler isteyecekbizimde cuma günü 14 te yapılacakmış öğrenci-öğretmen ve veli tanışma olacakmış biz devlet okuluna gideceğiz nasıpse haftasonu kıyafetlerini aldım hırka henüz gelmemiş birde ayakkabımız kaldı oğlum artık okul açılsın istiyo inş bu azmi tüm yıl devam eder
Ay inşallah canim yaaa.benimkine de okulun aslında bayram nedeniyle açılmadıginı söylemedim tatil algısi oluşmasın diye ama o da seninki gb bekliyor açılmasını.keşke bu hafta gitselerdi okula. Onu çok istedim.yani gitmelerini.kiyafetlerini aldım. Belki bir ayakkabi daha alırım.öyle çok ayakkbı alma taraftarı değilim aslinda.çünkü 1 senede yıpraniyor yani seneye giyecek gb olmuyor pek,hem ayağı büyüyor.2 veya 3 çift var.yeter bence.beden dersi için alinir mutlaka.kitaplari yazın gelmişti.toplantida bakalım ögretmeni neler anlatcak,neler isteyecek
Ay evet sekerim hiiiiiç gerek yok fazla ayakkbıyaa.biz oyle zamaninda gereksiz yere para harcadık ayakkabiya.cocuk birini giydi.diğerleri giyilmeden küçüldü gitti.nurbanucum biz 2,5 yaşından beri kreşe gittiğimiz için tatilleri benden iyi takip eder sıpam bende çok ayakkabı almıcam bir çift okul bir çiftte spor alınır zaten kış geliyor ve bota dönecekler herşey çok pahalı paşanın beğendiği ayakkabı 150 tl esnafta fena epey zam yapmış 2-3 çocuğu okula gidenlere Allah yardım etsin
Yok canim,bence uygun olmaz.öyle hava atar gibi olur.ögretmen belki umursamaz ama bayan velilerden gıcık olan olur. Ilk gün olabildiğince sempatik olmalı ve göze batmamalıyız.bana kesin gıcık olurlar.biraz atik ruhluyum kuaforden randevu aldım.fön cektiricem.aaa ne sorucam şimdi cuma tanışma varya ilk izlenim önemli ben iş yerinde üniforma giyiyorum resmi yani polis gibi asker gibi öyle gitsem olur mu yoksa yanımda getirip giyinip süslenip mi gitmeli
Yok canim,bence uygun olmaz.öyle hava atar gibi olur.ögretmen belki umursamaz ama bayan velilerden gıcık olan olur. Ilk gün olabildiğince sempatik olmalı ve göze batmamalıyız.bana kesin gıcık olurlar.biraz atik ruhluyum kuaforden randevu aldım.fön cektiricem.
Ay ben deeeee ama şunu sana hatırlatayım:ilkokullarda okulu veliler yönetirmiş.seni severlerse çocuğunu da faaliyetlere alırlarmıs.yoksa yook.valla arkadaşlarım anlatıyor hepay sempatik falan olamam benim ruhum asi
Ay ben deeeee ama şunu sana hatırlatayım:ilkokullarda okulu veliler yönetirmiş.seni severlerse çocuğunu da faaliyetlere alırlarmıs.yoksa yook.valla arkadaşlarım anlatıyor hep
Ay ben deeeee ama şunu sana hatırlatayım:ilkokullarda okulu veliler yönetirmiş.seni severlerse çocuğunu da faaliyetlere alırlarmıs.yoksa yook.valla arkadaşlarım anlatıyor hep
Ayy inanmıyoruumm ay valla saçını başını yolarım ben onunnnbak sana ne anlatıcam bir gün bir arkadaşım oğluna doğum günü yaptı o dönem paşamız 1. sınıfa gidiyo ve arkadaşları gelsin istemiş aman Allah'ım o kadınlar oturdu öğretmen kalktı hala öğretmen o an iyiki öğretmen değilim dedim sınıf annesi ne derse millet ağzı açık dinliyo yorum yapıyo sürekli öğretmeni eleştirdiler hiç mi iyi tarafı yok diyesim geldi ama sustum velilerde zor inş bizler iyilerle karşılaşırız
Yani canım anlamadım.bu iyi bir şey değil mi kiBüyük kızımın 1. sınıf öğretmenini değiştirttiler!
İkinci sınıfın açılmasına 1 hafta kala öğrendim, meğer öğretmeni beğenmemişler, okula baskı yapmışlar. Okul da değiştirmiş.
Yani canım anlamadım.bu iyi bir şey değil mi ki
Aýyy çok üzüldüm canımm.yapılabilecek bir şey yok mu ki?Öğretmenden memnun olanlar için iyi olmadı tabi ki.
Devletten emekli ve oldukça tecrübeli bir öğretmendi. 4+4+4 nedeniyle erken başlayan sınıfı ona vermişlerdi. Gayet de güzel öğretmişti herşeyi.
Yerine gelen ise yeni mezun ve tecrübesiz biri idi. 2. sınıfı okuttu, sonra evleniyorum diye işi bıraktı.
Aýyy çok üzüldüm canımm.yapılabilecek bir şey yok mu ki?
En iyisini yapmışsın canımm.yapacak bir şey kalmıyor böyle bir durumda.nereye verdin peki,sorun degilse yazman?bizde de guya oryantasyon çalısması olacaktı.iptal etmişler.sinir oldum.çocuk çok uzun bir tatil yaptı.hoşuma gitmedi.ama yapacak bir şey yok.Valla yapılacak olanı yaptım ben
Okulu değiştirdim
Ama özel okullar böyle.
Çok köklü, pahalı bir özel okul değilse genellikle KPSS kazanamamış, tecrübesiz öğretmenleri çalıştırıyor.
Ben çalıştığım için tam gün bir okula gitsin istedim. Bir de sınıf mevcudu az olsun istedim erken yaşta gönderdiğim için.