- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
Aynen canımokullar açılınca konuşacak çok şey olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımokullar açılınca konuşacak çok şey olacak
Orientasyon ne?oryantasyon (bilgilendirme) olmasın o?Orientasyon yapılacak mı sizde? Ya da yapıldı mı? Bizim henüz öğretmen bile belli değil, 4. sınıfları mezun eden 2 öğretmen varmış, onlardan biri olacakmış.
Bizim orientasyon ayın 15'inde ve tek günmüş.
Aynı şeyOrientasyon ne?oryantasyon (bilgilendirme) olmasın o?
Orientasyon yapılacak mı sizde? Ya da yapıldı mı? Bizim henüz öğretmen bile belli değil, 4. sınıfları mezun eden 2 öğretmen varmış, onlardan biri olacakmış.
Bizim orientasyon ayın 15'inde ve tek günmüş.
bizim okuldan ses seda yok ne tanışma ne alışma okul forması da gri tişört gri pantolonmuş bende pantolonu kumaş değilde kot gibi keten gibi mi alsam diyorum kırtasiye falanda almadık tek hazırlığımız çantası ve odası çalışma masası tamamlandı yarın getirip monte edilecek inş
Bizde de tanışma, alışma yok henüz.
Bugün formalar satışa çıkmış.
Ben jile alacağım, tuvalete giderken kaldırıp indirmesi kolay olur. Bir de etek-şortlar var ama onu yere değdirir, istemiyorum.
Pantolonun tonu çok farklı bir gri değilse dışarıdan daha uyguna yedeğini de alabilirsiniz.
Bizim haftada 2 gün beden eğitimi dersi var, o günlerde okula eşofmanla gidiliyor. Forma diğer 3 gün giyiliyor sadece.
Hayırlısı olsun canım.nerde oturuyorsun,çocuğunu özele mi verdin?oryantasyon 14-15-16 eylül de
sağol nurbanu.Hayırlısı olsun canım.nerde oturuyorsun,çocuğunu özele mi verdin?
Hayırlısı olsun canım :))sağol nurbanu.
ayvalıkta oturuyorum.
evet özel.
sağolasınHayırlısı olsun canım :))
İnşallah canım.ben de çok heyecanlıyım.devlet teşviği de çıktı şükürler olsun.bizim de haftaya okulda faaliyetler var :))bu sene benim de minik kurbağam başlayacak 1. sınıfa.. gelecek hafta 3 gün oryantasyonumuz var bakalım nasıl geçecek :)
hepimiz için kolay, az ağlamalı bir sene olur umarım kızlar :)
İnşallah canım.ben de çok heyecanlıyım.devlet teşviği de çıktı şükürler olsun.bizim de haftaya okulda faaliyetler var :))
İşte açiklandı 1 saat önce tercihimize yerleşip yerleşmediğimiz.tercihleri de yaptınız değil mi? sanırım gelecek hafta açıklanacak, yani öyle dediler bize okuldan. Umarım çok güzel ve eğlenceli bir sene geçiririz, bizimki şimdiden gitmesem de olur demeye başladı
yerleştiniz mi peki biz yerleşmişiz.İşte açiklandı 1 saat önce tercihimize yerleşip yerleşmediğimiz.
Biz de canım :))yerleştiniz mi peki biz yerleşmişiz.