Amin canım.sen nerde oturuyorsun?merhaba endişeli anneler
benimde 2009 kasım doğumlu paşam bu yıl kısmetse gidecek okula 2,5 yaşından beri kreş anaokulu vs gidiyor artık sıkıldı
geçen hafta ikametim dışında bir okulla görüştüm bu akşam eşim tekrar görüşmeye gidecek heyecanla bekliyorum sonucu tabi okula bağış ve ikametgah sorunu var
etrafımdaki öğretmen arkadaşlarım okuldan ziyade öğretmen önemli diyo ama babamız bu konuda çok hassas inş hayrlısı olur tüm kuzularımıza
Genelde erkekler devlet okuluna gitsin derler masrafından dolayı.sizde de tam tersi olmuş.tabi bu arada yoğun bir okul araştırma dönemimiz oldu eşime kalsa özel okula gitsindi ama altından kalkılacak gibi değil birde ikinci bir kardeş varsa ikisine de aynı imkanı sunmak boynumuzun borcu
Merhaba kızlar
bende aylardır bu konu ile yatıp kalkıyorum. izmirde yaşıyoruz burda kolejler çok pahali. Şehir değiştirip manisa ya taşınmayı düşündük orda kolejler daha ekonomik ancak yeni ev alma taşınma ikinci bebek vs. bu fikirden de vazgeçtik
bornova da iyi devlet okullarını araştırdım bitanesi yle görüştüm. Ancak adres gösterme durumunda evleri tek tek gezip tespit ediyorlarmis. suç duyurusunda bulunup çocuğun kaydını haber vermeksizin siliyorLar mis.
en son care olarak ev kiralayacagim yada tasincagim
çok zor süreçler Allah hepimizin yardimcisi olsun
Hangi kolejlerle görüstunüz canım,izlenimlerin neler?ben de çok gezdim.hala karar veremedim.kayit silme olayını ben de duymuştum.şok oldum.Merhaba kızlar
bende aylardır bu konu ile yatıp kalkıyorum. izmirde yaşıyoruz burda kolejler çok pahali. Şehir değiştirip manisa ya taşınmayı düşündük orda kolejler daha ekonomik ancak yeni ev alma taşınma ikinci bebek vs. bu fikirden de vazgeçtik
bornova da iyi devlet okullarını araştırdım bitanesi yle görüştüm. Ancak adres gösterme durumunda evleri tek tek gezip tespit ediyorlarmis. suç duyurusunda bulunup çocuğun kaydını haber vermeksizin siliyorLar mis.
en son care olarak ev kiralayacagim yada tasincagim
çok zor süreçler Allah hepimizin yardimcisi olsun
Merhaba babyHangi kolejlerle görüstunüz canım,izlenimlerin neler?ben de çok gezdim.hala karar veremedim.kayit silme olayını ben de duymuştum.şok oldum.
Merhaba canım. Karşıyakadayız.ilkokula başlayan bir çocuk için uzak mesafe canım manisa.ben bornovaya bile gitmedim o yüzden. Hiçbir arkadaşım tavsiye etmedi uzak okulu.çocuk yolda perişan olur,uykulu vs olur dediler.düşse,hastalansa hemen yetişemezsin vs dediler.hak verdiğim için bornovaya bile gitmedim.Merhaba baby
manisada odtu ülkem, hedef ve Bahçeşehir Kolejleriile ggörüştüm. en çok Bahçeşehirin eğitimini beğendik. Çünkü orda çocukların öğrenme şekillerine göre gruplandiriliyormus. odtu de fena değildi.izmirden servisleri var
siz izmirde hangi ilce desiniz?
Valla canım,şehir büyükse sanki sıkıntıda büyük oluyor.imkan çok,seçenek çok.insan hangisinin doğru olduğuna karar vermeye oldukça zorlanıyor.her kafadan bir ses çıkıyor.aile büyükleri devlet okulunda baskı yapıyor.arkadaşın çocuğunu özele gönderiyor.maddi imkanın sınırlı olunca zor oluyor.arada kalıyorsun.ben bursadayım baby şehir büyükse sorunlarda büyük değil mi
ben hangi okulu secersem seceyim o okula yakın evde bakıyorum. yani okul+civarındaki evleri birlikte değerlendiriyorum. uzak yollara gitmesinin ddoğru olmadığınakkatılıyorum.baokulu post: 41055406 .!.:Merhaba canım. Karşıyakadayız.ilkokula başlayan bir çocuk için uzak mesafe canım manisa.ben bornovaya bile gitmedim o yüzden. Hiçbir arkadaşım tavsiye etmedi uzak okulu.çocuk yolda perişan olur,uykulu vs olur dediler.düşse,hastalansa hemen yetişemezsin vs dediler.hak verdiğim için bornovaya bile gitmedim.
Bahçeşehir koleji bornova da da var.oraya da bak istersen.
peki canım fiyatları neydi bu okulların?
Hımmmm tamam o zaman.ben hangi okulu secersem seceyim o okula yakın evde bakıyorum. yani okul+civarındaki evleri birlikte değerlendiriyorum. uzak yollara gitmesinin ddoğru olmadığınakkatılıyorum.
manisada ki kolejler 13-15 bin aarası servis yemek dahil. bornova daki Bahçeşehir koleji 27 bin tl.
ben Kolejleri Eledim. haziranda devlet okullari haziranda adres listelerini yayınlayacak. o listeleri bekliyorum. tercih ettiğim okulu kapsayan sokakta ev alacağım
karsiyaka da da güzel okullar olduğunu duydum. mavisehir, Mehmet seniye, Mirza nil vs. sen bu okulları arastirdin mi? yada daha iyi olduğunu düşündüğün bir okulvar mı?
Hımmmm tamam o zaman.
Adıni yazdığın okulların iyi olduğunu ben de duydum canım.ama ben ingilizce ve sosyal aktivitelerden dolayı (onlara da para harcayacağım için, devlete gönderdiğimde)ozele göndermeyi düşünüyorum.allah hakkımızda hayırlisını versin canım.
Valla canım,şehir büyükse sanki sıkıntıda büyük oluyor.imkan çok,seçenek çok.insan hangisinin doğru olduğuna karar vermeye oldukça zorlanıyor.her kafadan bir ses çıkıyor.aile büyükleri devlet okulunda baskı yapıyor.arkadaşın çocuğunu özele gönderiyor.maddi imkanın sınırlı olunca zor oluyor.arada kalıyorsun.
Sen de haklısın canımm.allah verdiğimiz karardan utandırmasın bizi.çok zorrbaby ben şöyle düşünüyorum maddi durumu zorlayarak göndereceksem bu hakkımı lisede kullanayım taraftarıyım, yarın öbür gün yetemediğimde kolejden devlete geçiremem çocuk tepetaklak olur kısacası bir atımlık kurşunum varsa sona kalsın
ikametim dışında bir okula bağış yaptım başarı sıralaması il genelinde ilk 5te zaten üçü özel okul :) ama okullar kapanmadan ikametimi de taşıcam mecburen ikametin tutsa bile malesef ki bu işler farklı işliyor
Benim bildiğim seçim sonunda ikamet değistirilebilinecekmiş.baby ben şöyle düşünüyorum maddi durumu zorlayarak göndereceksem bu hakkımı lisede kullanayım taraftarıyım, yarın öbür gün yetemediğimde kolejden devlete geçiremem çocuk tepetaklak olur kısacası bir atımlık kurşunum varsa sona kalsın
ikametim dışında bir okula bağış yaptım başarı sıralaması il genelinde ilk 5te zaten üçü özel okul :) ama okullar kapanmadan ikametimi de taşıcam mecburen ikametin tutsa bile malesef ki bu işler farklı işliyor
Merhaba canım. Insallah gönlunuze gore olur.biz hala karar veremedik.hangi ozel okula vereceğimizi.bazen iyi bir devlete mi versem diye düsunmuyor degilimmerhaba benım kızımda 2009 mayıs dogumlu bu sene o da 1.sınıf olacak gunlerce hatta aylarca araştırdıktan sonra özel okula tüm şartlarımızı zorlayarak karar verdık. istanbul beylikdüzü final e yazdırdık allah pişman etmez inşallah ...
tabi teşvik meselesi bizim için çok önemli ona da çok güvendik inşallah sorun çıkmaz onda bakalım hepımız ıcın hayırlısı