Valla şanslısın eşin destekse benimkine kalsa hiç uğraşmayacağız nere çıktıysa o:)))) biri Hasan akan,Teb ilk öğretim bakalım evler dünya para iki emlakcı ile görüştük kağıt üzerinde aylık 4.ay peşin istendi hep site etrafı okulların ataşehirde pahalı evler
Valla bravo eşine.hangi şehre taşınmayı düşünüyorsunuz canım?Ben neyse ki yalnız değilim bu konuda hatta eşim benden daha endişeli. Tüm okulları birlikte gezdik en sonunda şehir değiştirmeyi bile düşündük bir okuldan haber bekliyoruz yoksa taşınıcaz bizde(
Jelesec siz Ataşehir de hangi okulu düşünüyordunuz? Hasan Akan mı?
Şehir değiştirmek bizim için zor büyük oğlum üniversite de bizimle yaşıyor onu da bırakamam :))ben çevrede ki en iyi pilot okulları listeledim düşürdüm elde iki kaldı oralara da bağış mağış ev kiralama bi şekilde kapağı atacağız:) hayırlısı olsun kuzular için inş.Eğer uygun okul bulamazsak Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyoruz orada Bbom derneğinin okulu var ben özellikle o okulu istiyorum. Sanırım İzmir de de var bi araştır istersen sende eminim içine sinecektir
Ay çok heyecanlandım.o ne derneği canım? Ben araştıririm hemen de, sen de anlatsan...Eğer uygun okul bulamazsak Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyoruz orada Bbom derneğinin okulu var ben özellikle o okulu istiyorum. Sanırım İzmir de de var bi araştır istersen sende eminim içine sinecektir
Merhaba kızlar,
Benimde oğlum başlıyacak bu sene okula, Milli eğitimin sitesinden tc no ile sorgulama yapınca hangi okula gideceği çıkıyor.
Benim oğlumun okulu güzel bir devlet okulu ama tabiki bende bi özel okula göndermek istiyorum._nurbanu_ canım sen İzmir de hangi okullardan fiyat aldın ne kadar ücretleri bilgilendirirsen sevinirim
merhaba arkadaşlar İzmir de hangi okullara karar verdiniz.... ben geçen hafta çamlaraltına kaydını yaptırdım..
Hayırlı olsun canım.kaça yaptırdın? Özelden de yazabilirsin bana.merhaba arkadaşlar İzmir de hangi okullara karar verdiniz.... ben geçen hafta çamlaraltına kaydını yaptırdım..
Bahsettiğin yerle konuştum ben.ilkokulu urlada varmış.sasalıda anaokulu açılacakmış sadece.seneye ilkokul açılacakmış.bana uymadı canım.ama fiyatını söylersen bana (özelden de olur) sevinirim, fikir olması açısından.Eğer uygun okul bulamazsak Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyoruz orada Bbom derneğinin okulu var ben özellikle o okulu istiyorum. Sanırım İzmir de de var bi araştır istersen sende eminim içine sinecektir
Yaa üzüldüm, ist da da açılamadı hala... Fiyatla ilgili bir fikrim yok ama velilerin de okul yönetiminde yer aldığı için ticari amaçlı olmadığını biliyorum.Bahsettiğin yerle konuştum ben.ilkokulu urlada varmış.sasalıda anaokulu açılacakmış sadece.seneye ilkokul açılacakmış.bana uymadı canım.ama fiyatını söylersen bana (özelden de olur) sevinirim, fikir olması açısından.
o defter kapandı anlayacağın :/Yaa üzüldüm, ist da da açılamadı hala... Fiyatla ilgili bir fikrim yok ama velilerin de okul yönetiminde yer aldığı için ticari amaçlı olmadığını biliyorum.
merhabalar
sizin konunuza biraz ters olucak ama sizin çocukalrınız kaç yaşında
oglum şuan 5 yaşına girdi 4 yaş civarı evde kendi kendine okumayı söktü sayı ve harfleri çeşitli meteryallerden ögrenmişti sonrasında ise biz okurken takip ederek okumaya başladı eylül 2015 de 5,5 yaşında anaokulu zamanı olucak ancak cevreden direk 1. sınıfa gönderin gibi şeyler söylüyorlar ve neden ögrettiniz
sıkılır diye eleştiriler alıyoruz oysa ögrenmesi için hiç ugraşmadık herşeyi çok hızlı kapıp ezberliyor yaşıtlarına göre tip olarakda iri şuana kadar hiç kreş okul deneyimi olmadı kalabalık bir sosyal arkadaş ortamda bulunmadı.zaten 6-7 ay öncesine kadar hiç okula gitmek istemiyordu çekingendi küçüklüğündede son 1 senedir daha rahat iletişim kuruyor insanlarla hiç benden ayrılmadı ayrılık korkusuda var 5,5 yaşında anaokulunamı göndermeliyim yoksa 1 denmi başlatmalıyım ben okula alışması için anaokuluna göndermeyi düşünsemde acaba körelirmi daha basit şeylerle ugraştıgı için diyede endişeleniyorum benim kafam karıştı fikir verirseniz yada bu durumda olanlar varsa yanıt verirseniz çok memnun olurum
Selam canım.benim naçizane tavsiyem okulöncesine gönder.mutlaka ilkokula hazırlığa gitmeli.ilk ďonem resim , kesme vs ile geçiyor.2.dönem sene sonu etkinliklerine hazırlıkla geçiyor.arkadaş ortamına, itilip kakılmaya vs.hazırlık oluyor.mutlaka anaokuluna gönder.merhabalar
sizin konunuza biraz ters olucak ama sizin çocukalrınız kaç yaşında
oglum şuan 5 yaşına girdi 4 yaş civarı evde kendi kendine okumayı söktü sayı ve harfleri çeşitli meteryallerden ögrenmişti sonrasında ise biz okurken takip ederek okumaya başladı eylül 2015 de 5,5 yaşında anaokulu zamanı olucak ancak cevreden direk 1. sınıfa gönderin gibi şeyler söylüyorlar ve neden ögrettiniz sıkılır diye eleştiriler alıyoruz oysa ögrenmesi için hiç ugraşmadık herşeyi çok hızlı kapıp ezberliyor yaşıtlarına göre tip olarakda iri şuana kadar hiç kreş okul deneyimi olmadı kalabalık bir sosyal arkadaş ortamda bulunmadı.zaten 6-7 ay öncesine kadar hiç okula gitmek istemiyordu çekingendi küçüklüğündede son 1 senedir daha rahat iletişim kuruyor insanlarla hiç benden ayrılmadı ayrılık korkusuda var 5,5 yaşında anaokulunamı göndermeliyim yoksa 1 denmi başlatmalıyım ben okula alışması için anaokuluna göndermeyi düşünsemde acaba körelirmi daha basit şeylerle ugraştıgı için diyede endişeleniyorum benim kafam karıştı fikir verirseniz yada bu durumda olanlar varsa yanıt verirseniz çok memnun olurum
Çocuğunuzun üstün zekalı olması durumunda zaten sınıfları atlar veya üstün zekalıların sınıfına , okuluna yönlendirilir.iletişim sıkıntısı daha önemli .yine de siz bilirsiniz tabi.merhaba
yanıtlarınız için çok teşekkürler
sizinde yazdıgınız gibi okul hayatına arkadaşa alışması için bende anaokulunu istiyordum çünkü oglum 2 kişi oynarken kendini dışladıklarında dahi çok içerleyip oyuna dahil pek olamıyor yani itilip kakılmaya hiç alışık değil tavsiyeleriniz çok yardımcı oldu