2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161
Bugun 21. Gun hala ovulasyon testinde cift cizgiyi goremedim kizlar ne yapmalıyım cok üzülmeye basladim
 
evet canım ağrıların sebebi yumurtaların çatlamasıymış diye biliyorum ben ayyy hadi inşallah ya inşallah.

Kizlar insallah tabii de ! Tupler tikalimi diil mi ogrenmeden yumurta catlasa ne fayda ya da ben mi manyaklastim iyice( her ayrintiyi dusunur oldum. hsg filmi cektirdiniz mi tupler acik mi canlarim.
 
Adeti geçenler yaklaşanlar inş kırmızılar gelmez hamilesinizDir inşşşş:)))
Ya bazılarında adetine 4-5 gün var ve gebelik testi pozitif çıkıyor bu nasıl oluyor ki??

Ben 4 gün kala öğrenmiştim idrar testinde, çok çoook silik de olsa vardı.

 
Kızlar 1 haftadır süren sol bacak ağrım bugün sol kasık ağrısıyla beraber hepten şiddetlendi ve gün boyu sürdü. Gün boyu da çok çook hafif midem bulandı. Göğüslerime de arada sancı giriyor çok hafif ama bu bacak ve kasık ağrısı beni öldürecek. Kızıma hamişen de böyleydim, artık eşime ovdurmuştum ayağımı o derece. Bat 6 Ocak. Dua edin de hamiş olayım kızlar yaa:)))
 
slm arkadaşlarım.. bende 15 ocakta adet olmalıyım ama bekliyorum.. yumurtlama döneminin bu ay üzerinde çok çalıştım... inşallah nasip olmuştur... daha önce hiç hamile kalmadım ama 2 aydır deniyorum Allah herkese nasip etsin
 
Yedi aydir bi fiill folikasit iciyorum tik yok arkadas!! Gelemedi gelmedi bebegim folik asit fazlasi zarar mi ki hergun otomatige bagladim iciyorumm ben

tatlım folik asit fazlalığı idrarla atılıyor rahat ol. Nasip kısmet işte bende aylarca içmiştim hamile kalacağım diye ama 2 yıldır kalamadım gitti .
 

canım sende nasıl oldu bilmiyorum ama benim 7. hafta mide bulantım başlamıştı kızımda. bu kadar erken midenin bulanması çok zor o daha yerleşmede bebecik. mide kısmı biraz psikolojiktir.

hamile kaldığımda adet belirtileriyle aynı belirtilerim vardı göğüslerim acıyordu sivilcem çıkmıştı 1 adet. extra sadece kokuya duyarlılıgım artmıştı çok iyi koku aldığımı hissediyordum o kadar. o kadar adet belirtilerimle aynıydı ki olacağım herhalde dedimmm ama olmadımmm :)
 
Son düzenleme:
Tsk ederim canım (bicimsiz) inşallah isteyen herkese allah nasip etsin doktora gitmeyi pek sevmem çok nadir giderim onun için dedim belki hastahaneye gitmeden çözüm bulurum diye düşündüm
 
canım bişey soracam bu progestan iğneleri hakkında bişeyler biliyor musun

Tatlım progestan hormonu, rahimi gebeliğe hazırlayan, rahmin kalınlaşmasını, dolayısıyla olası bir gebelikte bebeğin rahme tutunmasını sağlayan bir hormon. düşük engelleyici diyelim kısaca. doktorlar progestan eksikliğinde ya da tedbir amaçlı veriyorlar bu iğneyi ya da haplarını. Ama bir kısım doktorlar ise progestan takviyesinin bir işe yaramayacağını, eğer gebelik düşükle sonuçlanacaksa progestanın buna engel olamayacağını söylüyorlar..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…