- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #1.461
Slm kızlar maşallah bu günde çok hızlısınız yine ilerlemiş sayfa. Ben bugun folbiol aldım eczaneden günde kaç tane içeceğim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım progestan hormonu, rahimi gebeliğe hazırlayan, rahmin kalınlaşmasını, dolayısıyla olası bir gebelikte bebeğin rahme tutunmasını sağlayan bir hormon. düşük engelleyici diyelim kısaca. doktorlar progestan eksikliğinde ya da tedbir amaçlı veriyorlar bu iğneyi ya da haplarını. Ama bir kısım doktorlar ise progestan takviyesinin bir işe yaramayacağını, eğer gebelik düşükle sonuçlanacaksa progestanın buna engel olamayacağını söylüyorlar..
Slm kızlar maşallah bu günde çok hızlısınız yine ilerlemiş sayfa. Ben bugun folbiol aldım eczaneden günde kaç tane içeceğim?
Canım benim gecen ay adetim yedi gun gectiginde dra kan tahlili icin gitmiştik sonuc negatifti tabi neyse bana bu igneden verdi yedi dun sonra hasta olacaksin dedi uc gun birer tane vuruldum ve yedi gun sonra da hasta oldum neden yedi gun dedi yumurtlama filan nasil oldu ne zaman oldu hepsi kafamda soru kaldi bu ay da iyice karmakarışık bir hal aldi sanki
Canım.günde 3 tane icecen
Kızlar bakalım başı kim çekicek lütfen birisi ayağını sürüsün artık inşallah.benimde 8gün var kırmızılara gelmez umarım bebişim gelir.proges.testi verdim ilk defa bugün 7.98 çıktı dr değer ii dedi.inşallah.bu arada sayfayı takip ediyorum çok hızlı ilerliyo yetişemiyorum )
Inşş cnm yaaa benimde bugünden sonra. Şafak 6 :) inş Bebişlr vardır
Aslında bu ay bir umut var içimde çünkü önceki aylarda hiç yumurtlama takibini bilmiyordum ama bu ay sizlerden okuduğum kadarıyla yumurtlama tabikibini yaptım sanırım. oda sadece akıntımın değişik olmasıyla takip yaptım. Bakalım ne olacak eğer olmassa da ovülasyon testi yada ateş ölçme yöntemlerini deneyeceğim :)
Günde 1 tane içeceksin canım.
Bazı durumlarda adet düzenleyici ve söktürücü olarak da kullanılıyor o sebeple vermiştir.
Ne? 3 tane çok,özel bir durumun mu var da 3 tane alıyorsun tatlım?
Günde 1 tane içeceksin canım.
Bazı durumlarda adet düzenleyici ve söktürücü olarak da kullanılıyor o sebeple vermiştir.
Ne? 3 tane çok,özel bir durumun mu var da 3 tane alıyorsun tatlım?
Canım yumurtlama gunum ne zamam olmuştur
Son adetin ne zamandı,bir de kaç günde bir adet oluyorsun canım? Rica ederim canım bunaltmak ne demek..:))
14 aralıktı canım iki ay öncesine kadar 28-30 arasıydı döngüm
29 Aralık olası yumurtlama gününmüş, 27 Aralık-1 Ocak arası da değerli günlerinmiş canım.
Canım.günde 3 tane icecen
Inşş cnm yaaa benimde bugünden sonra. Şafak 6 :) inş Bebişlr vardır
Aslında bu ay bir umut var içimde çünkü önceki aylarda hiç yumurtlama takibini bilmiyordum ama bu ay sizlerden okuduğum kadarıyla yumurtlama tabikibini yaptım sanırım. oda sadece akıntımın değişik olmasıyla takip yaptım. Bakalım ne olacak eğer olmassa da ovülasyon testi yada ateş ölçme yöntemlerini deneyeceğim :)
inşALLAH hamılesınızdırde bızde arkanızdan geliriz
Canım folbiol folik asit takviyesi hamilelik öncesi sabah akşam obişey sormak istiyorum canım folbiol ne için ?
Canım folbiol folik asit takviyesi hamilelik öncesi sabah akşam oşmak üzere günde 2 adet yeterli.gebelikte dr önerir zaten.bende kullamıyorum folikplus günde 2 tane
Kizlar insallah tabii de ! Tupler tikalimi diil mi ogrenmeden yumurta catlasa ne fayda ya da ben mi manyaklastim iyice( her ayrintiyi dusunur oldum. hsg filmi cektirdiniz mi tupler acik mi canlarim.
Benin bat 6 ocak. Bakalım ne olacak.
Ben 33 ( cok gec kalmadim dimi kizlar( biz karar verene kadaaarrr
31 olacağım 20 Ocak'ta:)