2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161

cnm gebelıkte mıde bulantısı hemen olan bısey degıl mıdenı usutmus olabılırsın sen daha yenı yumurtlama donemınde olabılırsın ayrıca belkı ondan yapabılır.
 

Hayatım yumurtlama dönemi de mide bulantısı yapar. Adetine de 14 gün olduğuna göre, yumurtlama günlerindesin zaten..
 
Kızlar selam,
Dün sabahtan beri sol bacağım ağrıdı durdu kalçamla beraber, gece de iki bacağım birden ağrıdı, uykudan uyandım döndm durdum. Şu an da ağrıyor, çok da halsizim bu sabah..Tuhaf thaf karnım ağrıyor arada.Kızıma hamişken de böyle olmuştum. Bu ay umutluyum adete 8 gün var bakalım ne olacak.. :18:
 
Tatlım 34-14=20. gün yumurtalama günün diyelim. Senin adetten itibaren 16-24 ü arası değerli günlerim canım.

Anladım canım.. Telefonumda var bi program ama emin olamıyorum.. Mesela hamile olduğumda adetimden sonra 13 ve 16. gün olmuştu ilişki sadece ve sonra bayrama felan gittik araya 20 gün girmişti o zaman döllenme olmuş demekki.. O yüzden merak ettim..
 
Merhaba Sevgili Anneler

Nasılsınız? 2014 yılında yüreklerimizi birleştirelim ne dersiniz. artık bende sizinleyim. dua edelim ki birbirimize Allah gönül muratlarımızı versin. şunu unutmayalım ki müminin mümine ettiği dua çok ama çok makbuldür.
 

Ne güzel demişsin.. Ben zaten bi kaybımı yaşadım yaşayalı çok dua ediyorum herkese... İnsan bebeğini kaybedince anlıyor aynı sıkıntıyı yaşayan insanları... Rabbim hayırla nasip etsin hepimize inşallah...
 

Allah hayırlı zamanda daha hayırlı olacak evladı nasip etsin inşallah
 

Hoşgeldin Tarçın 'cığım:)
 

inşallah hamılesındır canım benımm.. sen kendı vucudundakı tepkılerı bılırsın zaten ınsallah dogrudur bakalım. bnmde kasıklarımdan karnıma kramp gırıo bı haftadır adet agrısına benzıo ama tamda degıl bakalım hayırlısı olsun herkes ıcın.
 
benim regl 10 ocak şimdi geçmek bilmez bu günler bu sefer kararlıyım 12 sinden önce test yapmıyacağım ve test almayacağım kendime hamilelik bahaneleri ile kandırmayacağım
ama ayın 12 sine kadar gelmezse ki inş gelmez sabahın köründe gidiğ test alıp denicem hemen
inş herkes bebğini eline alır hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün olarak amin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…