- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 854
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #1.081
bende istiyorum anne olmak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim regl 10 ocak şimdi geçmek bilmez bu günler bu sefer kararlıyım 12 sinden önce test yapmıyacağım ve test almayacağım kendime hamilelik bahaneleri ile kandırmayacağım
ama ayın 12 sine kadar gelmezse ki inş gelmez sabahın köründe gidiğ test alıp denicem hemen
inş herkes bebğini eline alır hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün olarak amin.
bende istiyorum anne olmak :)
Hoşgeldin Tarçın 'cığım:)
benim regl 10 ocak şimdi geçmek bilmez bu günler bu sefer kararlıyım 12 sinden önce test yapmıyacağım ve test almayacağım kendime hamilelik bahaneleri ile kandırmayacağım
ama ayın 12 sine kadar gelmezse ki inş gelmez sabahın köründe gidiğ test alıp denicem hemen
inş herkes bebğini eline alır hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün olarak amin.
hoşbuldum amazon selam
seninde bir kızın var anlaşılan.. kızın kaç yaşında? 2. ye ne zamandır niyetlisin?
Hanımlar acılıyım yaralıyım bu ayın 21inde 22haftalık bebeğimi kaybettim bu acının ilacı olacak yeni bebek ama biraz sabretmem gerekecek bu sene hamile kalırım İNŞAALLAH herkesten dua istiyorum
amiiin tatlım ınsallah.. aldıgın kararlar cok ıyı umarım sozunde durursun bu bızler ıcın pek mumkun olmuyor ama
Ben de aynıs enin gibi düşünüyorum canım. Adet tarihim 7 Ocak. 9 'undan önce test falan yapmayacağım..
Evet canım 1 kızım var 4 yaşında. İkinciye de 2 aydır niyetliyim.:)) Geçen ay ilk denememizdi tuttu ama düşük yaptım, bakalım bu ay ne olacak..
Ayy canım ya kıyamamm..((( Acının boyutunu tahmin edebiliyorum ama ne deseek derdine derman olmayacak. Dediğin gibi bu acının tek ilacı yeni bir bebek; ama muhtemelen 6 ay falan beklemen gerekecek değil mi, rahmin toparlanması için?
. Evet canım beklemem gerekiyo dr um 3 4 ay dedi ama ben okadar bile bekleyemem benim yaşım 36 her geçen gun benim icin kayip 2 ay bekleyip yine denemek istiyorum İNŞAALLAH RABBİM kisa sure icinde bebek nasip eder bana ve tum bekleyenlereBen de aynıs enin gibi düşünüyorum canım. Adet tarihim 7 Ocak. 9 'undan önce test falan yapmayacağım..
Evet canım 1 kızım var 4 yaşında. İkinciye de 2 aydır niyetliyim.:)) Geçen ay ilk denememizdi tuttu ama düşük yaptım, bakalım bu ay ne olacak..
Ayy canım ya kıyamamm..((( Acının boyutunu tahmin edebiliyorum ama ne deseek derdine derman olmayacak. Dediğin gibi bu acının tek ilacı yeni bir bebek; ama muhtemelen 6 ay falan beklemen gerekecek değil mi, rahmin toparlanması için?
kızlar günaydın
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
inşallah bu yıl hepimiz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
dün hastayım demiştim izin aldım gittim bugün de alabilsem çok iyi olucaktı ama yarım güne bile suratları asıldı
selam kuzular dün yoktum çünkü eşimle beraber belimi çektirmeye gittk ,belimde boşluk oluşmuş çektirdik şimdi biraz ağrım var ama boşluğun dolmasından kaynaklanıyormuş,duydum ki boşluk olunca bebek zor olurmuş belki vesile olur diye çektirdik bakalım denizkabuğu doktorda neler oldu anlat kuzum merak ettim
gunaydın tatlmmm. hasta hasta calıstırmak nedır anlam veremeıorum hıc ya sinir oluorum her anlamda rısk onlarada gecebılır grıpsen eger. uzuldm ya keske dınlenebılseydınn. gecmıs olsun cok cnm bnm
selam kuzular dün yoktum çünkü eşimle beraber belimi çektirmeye gittk ,belimde boşluk oluşmuş çektirdik şimdi biraz ağrım var ama boşluğun dolmasından kaynaklanıyormuş,duydum ki boşluk olunca bebek zor olurmuş belki vesile olur diye çektirdik bakalım denizkabuğu doktorda neler oldu anlat kuzum merak ettim
canımm sende sormasan beni soran yok dun smır testım temız çıktı kan aldı hormon testi için bugun 1 saat sonra sonucumu alacam dun adetımın 3gunuydu benı altan muane etmedı sınır oldum dr ( oysa utansam bıle ıstıyordum bakmasını bakalım bugun ne dıyecek heycanlıyımmm :)))
Sağol cnm valla öyle oturuyorum hiçbir işe yaramaz vaziyette
denizkabuu testin temiz çıkmış iyi neden alttan muayene yapmadı ki
drlar tuhaf utanılcak birşey yok aslında biz büyütüyoruz benim dr bakmıo bile üstünde kocaman örtü oluyor
sadece orda oturması o koltuk itici geliyor