2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

burdayıımmm geldiimmmm

hoşgeldin şekercimm. kızlar ilk sizle paylaşayım =) az önce iş bankasından aradılar tavşanlı için iş teklifinde bulundular. evrak toplamamı istediler. gerçi halen alınacağım kesin değil çünkü 0,25 astigmatlıları bile eliyolarmış benim pek şansım yok ama gene de sevindim çok :)

mukemmel bir haber olmuş buuu umutsuzluga kapılma ama, evrakları hazırla da çabucak git bakalım güzel haberlerin olsun inşalahh

mukemmel bir haber olmuş buuu umutsuzluga kapılma ama, evrakları hazırla da çabucak git bakalım güzel haberlerin olsun inşalahh

inşallah canım yaa. yarın öğleden sonra gerekli evrak listesini alacakmışım. bakalım artık. bi de kütahya merkez değil tavşanlı şube. bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

inşallah canım yaa. yarın öğleden sonra gerekli evrak listesini alacakmışım. bakalım artık. bi de kütahya merkez değil tavşanlı şube. bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

uzak mı aradaki mesafe ? kütahya çok büyük bir şehir değil galiba, tek araçla ulaşabilcegin bi yerdir inşallah tavşanlı

selam kızlarrr bende 2014 ağustos gelini olcam inşallahh bayramın son günü pazar günü nişanlandıkkk tam tarih belli değil ama ağustosun ilk haftası büyük ihtimall herşey gönlümüzce olur inşallahhh :)))

mrhabaaa bnde 14haziran 2014 gelini olucam inşallahhh :) mayısta nişanlandık bakalım yavas yavas hazırlıklar başlıyoo :) :)

iyi niyetli arkadaşım benim...
bu arada biz hiç 3lü olmuyoruz bu sefer de çeşminaz yok

evet bi türlü denk gelemiyoruz üçümüz bir arada :)

burdayıımmm geldiimmmm

hoşgeldin canım :) 12 gün kalmış canım, bi çırpıda o da bitiverir zaten :)

çok sevindim canım inşallah seni mutlu edecek bir sonuçla dönersin :) bebişin olduğunda tavşanlıda arkadaşım var benim anasınıfı öğretmeni ona yönlendiririm seni :)

hayırlı olsun canım tebrik ederim :)

uzak mı aradaki mesafe ? kütahya çok büyük bir şehir değil galiba, tek araçla ulaşabilcegin bi yerdir inşallah tavşanlı

kendi aracınla 20-25 dakika ama imkanın yoksa 45 dakika. ama otobüsleri dolmadan kalkmıyo böyle saçma salak bi sistem. taşınmak durumunda kalabilirim. önce bi eğitime başlıyayım da..

mrhabaaa bnde 14haziran 2014 gelini olucam inşallahhh :) mayısta nişanlandık bakalım yavas yavas hazırlıklar başlıyoo :) :)

hoşgeldiniz =)) hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah. siz ne hazırlıklar yaptınız? ne durumdasınız?

aaa süpermiş çok sevindim şimdiden. bebiş Allah izin verirse çok uzak değil. ilk geceden denk gelir inşallah çok bekletmem yani

aaa süpermiş çok sevindim şimdiden. bebiş Allah izin verirse çok uzak değil. ilk geceden denk gelir inşallah çok bekletmem yani

hadi bakalım hayırlısı olur inşallahh iyi cesaret valla hemen bebek istemek, ben çocukları çok seviyorum ama iş kendi çocugum olmasına gelince bikaç sene bekleyelm diyorum, evliliğe alışayım, düzen kurayım diye, çocuk olunca sanki herşey tepetaklak olacak gibi geliyo :44::44:

kendi aracınla 20-25 dakika ama imkanın yoksa 45 dakika. ama otobüsleri dolmadan kalkmıyo böyle saçma salak bi sistem. taşınmak durumunda kalabilirim. önce bi eğitime başlıyayım da..

bizim burda da bazı yerlere olan araçlar öyle malesef, anlayabiliyorm seni. taşınsanız nişanlına çok uzak mı kalır peki tavşanlı ?

evet bi türlü denk gelemiyoruz üçümüz bir arada :)

hoşgeldin canım :) 12 gün kalmış canım, bi çırpıda o da bitiverir zaten :)

12 değil o 13 müşş o bana 16 sında bitiyo askerlk dedi ben sandm ki 16 sı sabah çıkacak, meger 16 sını 17 sine baglayan gece 12 de bitiyomuş, hiç öğretmemişler ona heralde gece 12 de günün döndüğünü, dün gece öğrendim resmen yıkıldımm zaten günler geçimyor bide beklemek için 1 gün daha çıktı off offf

canım benim sağlık problemim var o yüzden hemen normal doğum yapmam gerekiyor iyileşmek için (ki bebeğim olmayadabilir) benim bünyem o döllenmeyen yumurtaları regl esnasında dışıarı atmıyo yumurtalıklarımın çevresini sarmış durumda. düğünden bi kaç ay önce doktora gidicem takvim çıkarsın vs diye. normal şartlarda bende hemen istemem ama...
nişanlımın da bankası merkezde ama olursa o servis kullanacak. yoksa eve gelmem en az 8-9. o geç gelsin. ben evimde olayım da...
kızım sen öle diyorsun da onun için bi gün ne demek biliyo musun. ne kadar az gün olursa o kadar motive oluyolar

hee anladım canm çok çok geçmiş olsun.. nasıl anladın böle bi rahatsızlıgın oldugunu ? benm adet dönemlerim inanılmaz sancılı geçiyo da bişey var die doktora gidiyorm her seferinde yok diyo. bi ara hormon hapı verdi kullandım o zamn ağrımıyodu ama o zzamnda yumurtaları tembelleştirir dediler bıraktm şimdi evlenene kadar kullanmayım diyorum.. hayırlısı olsun o zman canım, çocuk dünyanın en keyifli şeyi ama 2 yaşından sonra 2 yaşına kadar ki olan kısım yuzunden korkuyorum, bide biraz kocama doyayım diyorum yaa, hemen ortamıza çocuk yatırmayalım ama senin durumun farklı tabi tez zamanda olur inşallah da biz teyzeleri olarak gelir bakarız yattırmayız ortanıza

mantıklı düşünmüşsünüz canm, sana daha yakın olması en yisi, hayırlısı olsun bakalımn, güzel haberleriniz gelsin inşallahh

bizim en başından beri huysuz olan taraf benm yaa garibim iyi çekiyo beni ama çok özledm yaa o 1 gün resmen yıktı beni, nasıl geçecek hala düşünüyorum

Son düzenleme:

nasıl anladım... regl oluyodum,iyileşiyodum. ertesi hafta bi daha oluyodum. yani 2 haftada bir. ve artık yazın falan ped kullanmaktan tahriş oluyodum kaşıntılar da cabası. sonra doktora bitti polikistik over tanısı koydu. menapoza kadar doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi adetim düzene girsin diye. önce adet düzene girecekmiş sonra çocuk yapmak için takvim çıkaracakmış doktor. şansıma olursa olacakmış. nasip tabi allahın bileceği iş.
şimdi nişanlım hapı kestirtti. kimyasal almanı istemiyorum çocuk olursa ne ala olmazsa da senden değerli değil dedi. mayıstan beri hap kullanmıyorum ama düzensizlik te yok. bi ara kontrole gidicem.
amaaaan ben zaten bebek manyağıyım (özellikle de erkek) valla olsun bi an önce =)
inşallah canım amin.
valla senin erkek arkadaşın heykeli dikilmelik adammış. hem askerliği yedi hem seni idare etti

sevgilimin hakkını asla yemem bu konuda, bana hep dediler askerlikte psikolojisi bozuk olur, işte depresyonda olur idare et alttan al falan die. benm de yapımda idare edebilmek denen durum yok dedm olmazsa kısmet değilmiş deriz bide biz 6 sene önce sevgiliydik bu o zamn beni terk edip gittiydi geçen sene kasımda özür dilemek aklına geldi ancak falan baya çektirdim, normalde askerden dönene kadar olmasın diyecektm hatta da kaptırırm çocugu die vazgeçtim ama canm benm yaa saolsun bu durumda bile nazımı çekti, hiç habersiz bırakmadı beni, şimdi gündüz işi olsa da msj çekemese gece özür bile diler yani sanki elindeymiş gibi fazla mı korkutmuşum ne o yuzden sevgilime kocaman bi madalya hem benle uğraştı hem de askerligini bitiriyo diyee

şimdi de biraz ciddileşeyim.. tekrardan çok çok geçmiş olsun canım, erkek arkadaşının bu konuda destek olması çok güzel bişey, çoğu erkek çocuk olmazsa olmaz diyip moralini de bozabilirdi, maşallah size ama keşke doktora sormadan bırakmasaydın ilacı. belki tedavi edici bi yanı da vardır ilacın şimdi tedavin yarım kalmış olmasın ?

valla haddi değil ama bende bi madalya verdim =)
saol canım Allah çaresiz dert vermesin. benim nişanlım da böyle konularda çok hassastır. onun tek sıkıntısı kimseye karşı sert olamıyor. kim ne derse gönlünü kırmıyor. bilmiyorum allah karşısına kendi gibi insanları mı çıkarıyor nedir hiç kullanmaya kalkan eden olmamış maşallah. ben iki gülsem insanların yüzüne türlü türlü şey geliverir başıma.
bende okudum sürekli doğum kontrol hapı kullanmak doğurganlığı azaltıyomuş diye korktum aslında çünkü çok uzun zamandır kullanıyorum :S

hayırlı olsun canım tebrik ederim :)

teşekür ederim canım :))

hoşgeldiniz =)) hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah. siz ne hazırlıklar yaptınız? ne durumdasınız?

biz sadece nişanlandık :)) benim çeyizimin büyük bi bölümü tamam borçlarla cebelleşiyorum. nişanlım zaten altın alıp biriktiriyodu şimdilik devam böyle :)

erkekleri kullanmak isteyen pek olmuyor galiba ama malesef biz de durum öyle değil, hep söylüyorum kadınlardan korkarım ben, çünkü kafaya takarsak yapamayacagımız iş yok bizim.. Allah seni de nişanlını da hep kötü insanlardan korusun

sen yine de bi doktoruna danış derim bu durumu ben sezencim, pko lu olan çok tanıdıgım var, hem de kucaklarında bebekleriyle o yuzden doktorundan habersiz yanlış bişey yapma da sonradan sıkıntı yaşama üzülme

teşekür ederim canım :))

biz sadece nişanlandık :)) benim çeyizimin büyük bi bölümü tamam borçlarla cebelleşiyorum. nişanlım zaten altın alıp biriktiriyodu şimdilik devam böyle :)

hayırlısı...

amin canım benim Allah hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah. benim de çevremde polikistikli çok bayan var. çocuğu olan da var olmayan da. nasip artık. bende kontrole gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda zaten canım.

hadi bakalım güzel sonuçlar çıkar inşallah

aslında evlenmeden ben de bu konuda tam bir kontrole gireyim diyorum, eğer bi problem varsa sevgilimin bunu bilip de ona göre karar vermeye hakkı var sonuçta, ihmal etmeden ben de iyi bi doktor bulup gitsem iiyi olacak, bu kadar ağrıması normal değildir gibi geliyo bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…