Canım bütçenizi bilmiyorum ama erkek arkadaşının iş bulması söz konusuysa ilk etapta eliniz bol olmaz sanırım. o yüzden bence hazır mobilyalara bakın derim. zira biz de öyle yapıcaz. kendi evimiz olduğunda yavaş yavaş yenilenir inşallah diye düşünüyorum. Hiç panik olma elinde para olduktan sonra mobilya halı perde mutfak eşyası hepsi bi haftanı almaz. bi de şimdi bizim mobilya bakmamız saçma olur (BENCE) çünkü daha oturacağımız ev belli değil. eve göre mobilya almak laızm diye düşünüyorum ben
fikrim olsun die biraz baktım çünkü bu konudaki zevkimden bile pek emin değildimkafamda bişeyler oturdu en azından fiyat falan.. ama ev belli olmadan tabi bakılmaz, beyaz eşyalara bakıp karar vermek lazım yavaştan sanırım.. onları bide alıp depoda falan tutuyorlarmış ya sonra evin olunca getiriyolarmış, öle bişey yapabiliriz belki
ama mobilya konusunda sizin de dediginiz gibi kiradayken ekstra özel bişeylere gerek yok, kendi evimiz ne zamn olursa o zman yaparız gönülümüzce
fikrim olsun die biraz baktım çünkü bu konudaki zevkimden bile pek emin değildimkafamda bişeyler oturdu en azından fiyat falan.. ama ev belli olmadan tabi bakılmaz, beyaz eşyalara bakıp karar vermek lazım yavaştan sanırım.. onları bide alıp depoda falan tutuyorlarmış ya sonra evin olunca getiriyolarmış, öle bişey yapabiliriz belki
ama mobilya konusunda sizin de dediginiz gibi kiradayken ekstra özel bişeylere gerek yok, kendi evimiz ne zamn olursa o zman yaparız gönülümüzce
ben buzdolabımı evkurdan aldım (şimdi de kullanıyorum) ama merak edip sordum o depoya indirme olayını. en fazla 2 ay tutuyoruz biz o da deponun müsaitlik durumuna göre demişlerdi. aklında olsun. valla canım hem mobilya da hem beyaz eşyada bin bir çeşit var bakıp az çok netleştirmek lazım bişeyleri. ben de mobilyalarda kafamda model belirledim artık bilmiyorum bulabilecek miyim
aynen ev sahibi olunca çoğu şeyi yenilersin bizde kiradayız mesela eve çok para harcamak istemiyorum. bide eşyayı önceden alın derim biz taa aylar öncesi aldık bi türlü getiremediler salon sandalyelerim evlendiğimin ertesi günü geldi. atıp tutuyolar on gün içinde teslim falan diye ama öyle olmuyo.
aynen ev sahibi olunca çoğu şeyi yenilersin bizde kiradayız mesela eve çok para harcamak istemiyorum. bide eşyayı önceden alın derim biz taa aylar öncesi aldık bi türlü getiremediler salon sandalyelerim evlendiğimin ertesi günü geldi. atıp tutuyolar on gün içinde teslim falan diye ama öyle olmuyo.
evkur da çalışan tanıdık akrabalar var belki bize 5 6 aya çıkarırlar bu depo olayınıgerçi evkurdan almayız sanırım, annem geçen bakıyodu bosch mu ne ondan alırız falan die araştırıyodu, ben hiçç anlamadıgım için, bide tabi kayın ailemin de bu konudaki düşünceleri önmeli oldugu için şimdilik kenardan seyrediyorum bu konuları
hadi yaaa, hazır mobilyayı da mı getiremiyolar bi türlüühangi markadan aldınız ki acaba? aklımda bulunsun dikkat edeyim ona
aa öyle miii? bunu öğrendiğmiz iyi oldu. rezillik olmuş gerçekten. neyse ki haftalarca değil de bi gün beklemişsiniz. bardağın dolu tarafından bakmak lazım eli mahkum...
benim çamaşır makinem beko (5 kg almıştım zamanında) ama evliliğin ilk yıllarında yeter diye düşünüyorum. buzdolabım ve mikrodalgam lg. onu evkurdan almıştım (buzdolabım gerçekten çok güzel istersen atarım resimlerini) ben buzluğu altta olanlardan istiyordum fakat bun görünce tutuldum. hem mikrodalga hediyeliydi hem de vade farksız elden taksitliydi çok uygun geldi.
annem hep beyaz eşya alacaksan arçelik beko lg siemens ve smasungtan şaşma der. bosch eskiden çok iyiymiş (ben bilmiyorum annemin dedikleri böyle) indesit aristo profilo falan almaya değmezmiş çünkü yedek parçası mı ne çok zor bulunuyormuş. (bunları belki fikrin olur diye yazdım canım)
selamm kızlar ya bişey sorucamm ya bugün tencere tava baktım da essenso nasıl sizce kullanan var mı ki
buzdolabı olarak benm de derin dondurucusu altta olanlar daha çok hoşuma gidiyor ama artısını eksisini hiç bilmiyorum.. sana zahmet olmazsa bir musait zaamanında buzdolabının resimlerini koyar mısın canım
çamaşır makinası kaç kilodur nedir nasıl olur hiç anlamıyorum ki malesef, işte o iş annemle kayınvalideme baglı biraz.
kızlar bu arada beyaz eşyaları kız tarafı mı alıyor erkek tarafımı nasıl oluyor o iş :44:
selamm kızlar ya bişey sorucamm ya bugün tencere tava baktım da essenso nasıl sizce kullanan var mı ki
buzdolabı olarak benm de derin dondurucusu altta olanlar daha çok hoşuma gidiyor ama artısını eksisini hiç bilmiyorum.. sana zahmet olmazsa bir musait zaamanında buzdolabının resimlerini koyar mısın canım
çamaşır makinası kaç kilodur nedir nasıl olur hiç anlamıyorum ki malesef, işte o iş annemle kayınvalideme baglı biraz.
kızlar bu arada beyaz eşyaları kız tarafı mı alıyor erkek tarafımı nasıl oluyor o iş :44:
hiç bi fikrim yok ama unutmazsam eve gittigimde anneme sorarım
hiç bi fikrim yok ama unutmazsam eve gittigimde anneme sorarımcanım biz de aldık çamaşır mak ve buzdolabını nişanlım kendisi aldı ki genelde bildiğim kadarıyla erkek tarafı alır...buzdolabı ve makina için baya araştırdım ben buzluğu altta duran çok hoş görünüyo ama genelde önermiyolar içi de daha dar oluyomuş sanırım bende onlardan istiyodum ama sonradan vaz geçtik...çamaşır makinası da 6 veya 7 kiloluk yeterli olur onun dışında ek özellikleri olanlar var fiyatı arttırıyo.bildiklerim bu kadar :)
canım bir de beyaz eşya için boschdan şaşmayın derim gerçekten çok kaliteli oluyo.evet buzluğu altta olanlar dar olabiliyormuş. yüksek tencereler yani büyükler (yüksek tencere ne ya) sığmayabiliyormuş. geniş hacimli olanları da fiyatı çok uçuyo. gerçi benim ki de çok ucuzlarından değil ama
canım bir de beyaz eşya için boschdan şaşmayın derim gerçekten çok kaliteli oluyo.
çok bilgim olduğundan değil ama boschta yedek parça sıkıntısı oluyormuş diye duymuştum. zaten bi ekdiğim bulaşık makinem ve ocağım kaldı ki büyük ihtimal beko olur hem uygun hem de her yerde servisi o su bu su var. yine de çok teşekkür ederim ilgin için canım benim. mobilya konusunda da fikirlerini almak isterim her daim
rica ederiim ne demek :) ben de çok bildiğimden değil de işte yeni aldığımız için bilgiler taze henüz :) o yüzden paylaşmak istedim...mobilyalar konusunda ben de tam bir çıkmazdayım ama fikirlerimizi paylaşırız yinesen hangi markaları düşünüyosun :44:
hiç bi fikrim yok ama unutmazsam eve gittigimde anneme sorarım
burdan ne kadar faydalı şeyler öğreniyorum valla, sağolun varolun kızlarrcanım biz de aldık çamaşır mak ve buzdolabını nişanlım kendisi aldı ki genelde bildiğim kadarıyla erkek tarafı alır...buzdolabı ve makina için baya araştırdım ben buzluğu altta duran çok hoş görünüyo ama genelde önermiyolar içi de daha dar oluyomuş sanırım bende onlardan istiyodum ama sonradan vaz geçtik...çamaşır makinası da 6 veya 7 kiloluk yeterli olur onun dışında ek özellikleri olanlar var fiyatı arttırıyo.bildiklerim bu kadar :)
normalde erkek tarafı alıyormuş beyaz eşyayı ama bizimkileri ben aldım, kullanıyorum bir yıldır da. profilo aldım ben gayet memnunum canım
çamaşır makinesi senin ihtiyaçlarına bağlı canım. annem bana 7 kg aldırdı. ben keşke daha büyük alsaydım diyorum şu an. tek kişilik uyku seti sığmıyor mesela içine. annemin 6 kg makinesi o mutlu makinesinden. beklentine göre al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?