2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

peki düğün yerleriniz belli miii benim kafam cok karısık bu konudaaa

benim belli hatta tuttuk bile salonları, istediğimiz tarihte dolu olursa diye

canım genelde 2 kapaklı sürgülü öneriyorlar zaten. içi geniş oluyor baya. modeline göre de değişiyor alırken iç hacmine bakarsın

üstü kapatılan kır düğün yerleri var yağmura karşı ama öle yerlerde çok pahalı cidden 10 milyar falan yani yazık o paraya acırım o kadara gerek yok.. ama hem kapalı salonu hemde acık salonu olan yerlerde de diğer salon mutlaka dolu olur cünkü 14 haziran cumartesi düşünüyoruz bilmiorum daha araştırmadayım izmirdeki heryere bakınıyorum acıkcasıı aralık ayında rezervasyon yaptırmak istiyorum sonraya kaldımı telaş oluyo cumartesileri çok yoğun olduğundan :)

ikimiz de bursalı değiliz :)
benim ailem bursada yaşıyor. onun ailesi çorumda yaşıyor biz sivasta yaşıyoruz :)
sizin düğün nerde olacak canım

biz izmirde tek düğün yapıcaz :) herşey gönlümüzce olur inş aralık geldimi tatlı telaş başlıcak bakalm

inşallah :)
aralık, neden? gerçi orda seçenek daha fazla olduğu için yer sıkıntısı çekmezsiniz değil mi

aralık geldimi düğün yeri belirleme kişi sayısı belirleme gün alma işlemleri e sonra beyaz eşyalar gelinlik damatlık ev tutma falan derken bi bakcaz haziran gelcek yoğunluktan gerçekten hiç kolay değilmiş en baştan ev dizmek :)

hepsi aynı anda çıksın diye yani :)
ben çok telaşlıyım yahu haziranda olsa düğünüm daha beter stres olurdum heralde
ev dizmek gerçekten çok zor, eşya beğenmek de öyle.

çorumda nereyi tuttunuz canımya benimde düğün çorumda olcak

çoruma mı gelin gidiyorsun sen de canım :)
biz özdoğanları tuttuk. ordaki düğün salonlarından pek bişey ummamanı tavsiye ederim canım pek güzel değiller. zaten iki yer var çok tutulan. biri has kültürdü sanırım adını tam anımsayamadım diğeri de özdoğanlar. ikisine de gidip baktım kültürü daha çok beğendim ama özdoğanları tercih etti kayınpederim. yer olarak daha merkezi bi yerde herkesin ulaşımı daha kolay olur diye

nişanlımın ailesi çorumda oturuyor düğünümüz orda olucak bizde aralık gibi ayarlıcaz şuan araştırıyoruz aklımızda 3 yer var şimdilik gidip bakmak lazım.. yemeklimi olcak düğünün cnm bide çok ayıp olmazsa fiyat olarak ne kadara tuttunuz özdoğanları.

siz nereleri düşünüyorsunuz canım?
düğününüz ne zaman? düğün yemekli olacak ama yemekler bize ait 6500 e tuttuk canım

inci.. afra ve anvatar otel arasından birini düşünüyoruz canım bizde yemekli olacak bakalım ama kendi yapma imkanı sorun olur ona göre bakıcaz..

siz nereleri düşünüyorsunuz canım?
düğününüz ne zaman? düğün yemekli olacak ama yemekler bize ait 6500 e tuttuk canım

inci.. afra ve anvatar otel arasından birini düşünüyoruz canım bizde yemekli olacak bakalım ama kendi yapma imkanı sorun olur ona göre bakıcaz..

hiçbirini de bilmiyorum ki :)
yemekli olunca kişi başı ücret söylüyorlar canım baya bi tuzlu oluyor o zaman
inşallah seni mutlu edecek yer olur canım

hepsi aynı anda çıksın diye yani :)
ben çok telaşlıyım yahu haziranda olsa düğünüm daha beter stres olurdum heralde
ev dizmek gerçekten çok zor, eşya beğenmek de öyle.

Yaa sorma şimdi herşeyi düşünüyorum liste yapıorum bişey unutmak istemiyorum çünkü o zaman heyacandan unutuyorsun birçok şeyi. Nişanlımda kızıo bu kadar programlama birazda ana bırakarak yaşayalım dio ama napaym ilk defa evleniyoruz sonucta hersey kusursuz olsun istioruz :):)

en iyisini yapıyorsun canım. erkekler daha yüzeysel bakıyorlar ağırdan alıyorlar o yüzden.
aynı durum bizde de söz konusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…