• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

hadi bakalım güzel sonuçlar çıkar inşallah :34:

aslında evlenmeden ben de bu konuda tam bir kontrole gireyim diyorum, eğer bi problem varsa sevgilimin bunu bilip de ona göre karar vermeye hakkı var sonuçta, ihmal etmeden ben de iyi bi doktor bulup gitsem iiyi olacak, bu kadar ağrıması normal değildir gibi geliyo bana..

regl sancısı bakirelerde çok olabiliyo ama, evlendiğinde geçiyo

12 değil o 13 müşş :43: o bana 16 sında bitiyo askerlk dedi ben sandm ki 16 sı sabah çıkacak, meger 16 sını 17 sine baglayan gece 12 de bitiyomuş, hiç öğretmemişler ona heralde gece 12 de günün döndüğünü, dün gece öğrendim resmen yıkıldımm :43::43: zaten günler geçimyor bide beklemek için 1 gün daha çıktı off offf :43::43::43:

canım Allah bir an önce kavuşmak nasip etsin üzülme bir gün çok önemli biliyorum ama kavuşunca unutursunuz hepsini :16:

canım benim sağlık problemim var o yüzden hemen normal doğum yapmam gerekiyor iyileşmek için (ki bebeğim olmayadabilir) benim bünyem o döllenmeyen yumurtaları regl esnasında dışıarı atmıyo yumurtalıklarımın çevresini sarmış durumda. düğünden bi kaç ay önce doktora gidicem takvim çıkarsın vs diye. normal şartlarda bende hemen istemem ama...
nişanlımın da bankası merkezde ama olursa o servis kullanacak. yoksa eve gelmem en az 8-9. o geç gelsin. ben evimde olayım da...
kızım sen öle diyorsun da onun için bi gün ne demek biliyo musun. ne kadar az gün olursa o kadar motive oluyolar
nasıl anladım... regl oluyodum,iyileşiyodum. ertesi hafta bi daha oluyodum. yani 2 haftada bir. ve artık yazın falan ped kullanmaktan tahriş oluyodum kaşıntılar da cabası. sonra doktora bitti polikistik over tanısı koydu. menapoza kadar doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi adetim düzene girsin diye. önce adet düzene girecekmiş sonra çocuk yapmak için takvim çıkaracakmış doktor. şansıma olursa olacakmış. nasip tabi allahın bileceği iş.
şimdi nişanlım hapı kestirtti. kimyasal almanı istemiyorum çocuk olursa ne ala olmazsa da senden değerli değil dedi. mayıstan beri hap kullanmıyorum ama düzensizlik te yok. bi ara kontrole gidicem.
amaaaan ben zaten bebek manyağıyım (özellikle de erkek) valla olsun bi an önce =)
inşallah canım amin.
valla senin erkek arkadaşın heykeli dikilmelik adammış. hem askerliği yedi hem seni idare etti :P

geçmiş olsun canım. doğum kontrol hapı kullanmışsın ya canım bunun zararlı olduğunu söylüyor sağlıkçılar bebiş için. bırakman iyi olmuş inşallah bir sıkıntı yaşamazsın hamilelik konusunda. doktora gittiğin zaman bunu da detaylı konuş istersen aklın kalmasın.

canım Allah bir an önce kavuşmak nasip etsin üzülme bir gün çok önemli biliyorum ama kavuşunca unutursunuz hepsini :16:

geçmiş olsun canım. doğum kontrol hapı kullanmışsın ya canım bunun zararlı olduğunu söylüyor sağlıkçılar bebiş için. bırakman iyi olmuş inşallah bir sıkıntı yaşamazsın hamilelik konusunda. doktora gittiğin zaman bunu da detaylı konuş istersen aklın kalmasın.

nişanlımda biraz tıp merakı var araştırmış o yüzden kullanmamı istemedi zaten. bende dünden razıymışım :D

ufak tefek ama çok zahmetli önemli mutfak eşyalarımdan bazılarını alıyorum denk geldikçe ama salon ve yatak odası mobilyalarımızı aldıkk erken ama evimde o mobilyalardan başka eşya düşünemezdim :)

regl sancısı bakirelerde çok olabiliyo ama, evlendiğinde geçiyo

ayy hadi inşalah yaa, sancıdan bayıldıgımı biliyorm yani, kurtulayım artk şu dertten inşallahh ..

yaa sorma canım, o 1 gün nasıl üzdü beni ama napalım sabredecez mecburr :34:

ufak tefek ama çok zahmetli önemli mutfak eşyalarımdan bazılarını alıyorum denk geldikçe ama salon ve yatak odası mobilyalarımızı aldıkk erken ama evimde o mobilyalardan başka eşya düşünemezdim :)

o kadar begndigin bişeyi bulmana çok sevindm, ben ancak netten baktm şimdiye kadar ama hala öle çok da içime sinen bayıldıgım bişey bulamadımm

canım evinizi tuttunuz mu ? yani nerede muhafaza ediyorsun mobilyalarını? bir de resim paylaşırsan seviniriz =) şahsen ben merak ettim =)

ayy hadi inşalah yaa, sancıdan bayıldıgımı biliyorm yani, kurtulayım artk şu dertten inşallahh ..

yaa sorma canım, o 1 gün nasıl üzdü beni ama napalım sabredecez mecburr :34:

o kadar begndigin bişeyi bulmana çok sevindm, ben ancak netten baktm şimdiye kadar ama hala öle çok da içime sinen bayıldıgım bişey bulamadımm

geçiyo geçiyo merak etme. ben lisede falan hastanelik olurdum serum falan takarlardı da öyle sakinleşirdim. sadece ilk günü ama.

canım evinizi tuttunuz mu ? yani nerede muhafaza ediyorsun mobilyalarını? bir de resim paylaşırsan seviniriz =) şahsen ben merak ettim =)

geçiyo geçiyo merak etme. ben lisede falan hastanelik olurdum serum falan takarlardı da öyle sakinleşirdim. sadece ilk günü ama.

inşallah valla yaa, bende daha önce bayılıp da serum yedigimi biliyorum da ooyyy, allahtan hep öyle olmuyo bikaç yada bir felç ediyo resmen beni :43::43: neyse çok kalmadı o zman bu dertten kurtulmama :33::33:

$fotoðraf (5).jpg $fotoðraf (6).jpg $Adsýz.jpg $fotoðraf.jpg

yok ev tutulmadı mağaza depoluyor 26 mayıs teslimat tarihi anlaşıldıı tamamdır resimlere yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
aranıza yeni katıldım kızlarr bende 2014 ağustos gelini olucam inş.şimdiden kafamda bir sürü sorular var neyi nasıl yapıcaz diye bir türlü bir yerden başlayamıyorum.

inşallah valla yaa, bende daha önce bayılıp da serum yedigimi biliyorum da ooyyy, allahtan hep öyle olmuyo bikaç yada bir felç ediyo resmen beni :43::43: neyse çok kalmadı o zman bu dertten kurtulmama :33::33:

ahahah =) geçer canım geçer. keşke sadece çocuk istediğmiiz zaman regl olsak. biraz saçmalamış bulundum ama öyle yani...

Eki Görüntüle 794403 Eki Görüntüle 794404 Eki Görüntüle 794405 Eki Görüntüle 794402

yok ev tutulmadı mağaza depoluyor 26 mayıs teslimat tarihi anlaşıldıı tamamdır resimlere yorumlarınızı bekliyorum :)

ben yatak odana bayıldım gerçekten. salonunda çok güzel sade ve şık. Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin canım...

aranıza yeni katıldım kızlarr bende 2014 ağustos gelini olucam inş.şimdiden kafamda bir sürü sorular var neyi nasıl yapıcaz diye bir türlü bir yerden başlayamıyorum.

hoşgeldin canım. hayırlı olsun Allah utandırmasın. bizde jadalozla ağustos gelini olucaz inşallah (o da girdiğinde mutlaka yazar zaten) sen ne durumdasın eşyalar çeyizler var mı bişeyler. beraber yardımlaşırız. en kıdemlimiz gene jadaloz zaten sağolsun her şeyimize yardımcı olmaya çalışıyo. yardımlaşırız hep birlikte merak etme canım benim

canım eşyaların harika özellikle yatağına bayıldım güle güle kullan inşallahhhh :16:

hoşgeldin canım ben de ağustos gelini olucam inşallah :) aklına takılan şeyleri sor canım dertlerimize ortak olalım diye buralardayız sezoşumuzun sayesinde :)

ahahah =) geçer canım geçer. keşke sadece çocuk istediğmiiz zaman regl olsak. biraz saçmalamış bulundum ama öyle yani...

hoşgeldin canım. hayırlı olsun Allah utandırmasın. bizde jadalozla ağustos gelini olucaz inşallah (o da girdiğinde mutlaka yazar zaten) sen ne durumdasın eşyalar çeyizler var mı bişeyler. beraber yardımlaşırız. en kıdemlimiz gene jadaloz zaten sağolsun her şeyimize yardımcı olmaya çalışıyo. yardımlaşırız hep birlikte merak etme canım benim

geçer mi gerçekten :) annem geçmiyor diyo, benim de hastaneye zor yetiştiğim zamanlar oluyor ne kötü bir şey bu yahu olsan ayrı dert olmasan ayrı :)
sadece çocuk isteyince olsak kısmına ben de katılıyorum ve çoğu zaman bu cümleyi kuruyorum :9:

ben yatak odana bayıldım gerçekten. salonunda çok güzel sade ve şık. Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin canım...

çok teşekkür ederim kızlar.benim hiç bir çeyizim yok.2,5 senedir çalışıyorum ama hiç birikim de yapamadım.bu sene ne alabilirsem o.nişanlım bu zamana kadar beyaz eşyaları aldı.köşe takımı aldı plazma tv aldı.bir kaç ıvır zıvır daha.ama ben hiç bişey alamadım. nerden başlayım ne aliyim bana yardım edin.

çok teşekkür ederim kızlar.benim hiç bir çeyizim yok.2,5 senedir çalışıyorum ama hiç birikim de yapamadım.bu sene ne alabilirsem o.nişanlım bu zamana kadar beyaz eşyaları aldı.köşe takımı aldı plazma tv aldı.bir kaç ıvır zıvır daha.ama ben hiç bişey alamadım. nerden başlayım ne aliyim bana yardım edin.

canım eşyaları kimin ne alacağını belirlerseniz ona göre başlarsın almaya. ya da para briktirir hepsini birden alırsınız. ama benim düşünceme göre para biriktireyim diyince biriktirmek zor oluyor, eşya alıp taksite bağlayınca mecbur ödüyosun bitiyor bi taraftan.
biz neler yaptık onları söyleyim ben sana fikir olsun.
benim kurulu evim var zaten şu an o yüzden alıp nereye kyucam dşüncesi yok alabildiğim her şeyi almaya çalışıyorum. muftak eşyalarımın hepsini aldım. beyaz eşyamı aldım. salon takımım sipariş edildi yapılacak yakın zamanda. yatak odam yapılıyor. nevresim takımları, pikeler, yorganlar, döşekler, aklına gelecek diğer çeyizlik dantel vs işlerim tamam. yemek masam, mutfak masam, tv ünitem 15 tatilden sonra gelecek evime.
düğün salonlarımızı (iki yerde olacak) ayarladık. benim hazıklarım böyle. ama bunları okuyup da moralini bozma "aaa hepsini yapmış zaten ben daha hiçbişey yapmadım" diye panikleme. ben biraz aceleciyim çalıştığım için her zaman her şeyi yapma fırsatım olmuyor. ben sivasta yaşıyorum ama eşyalarımı inegölden aldım düğünüm bursada ve çorumda olacak. şehirler birbirine uzak diye acele ettim. bi de masraflar azalsın diye.
alacakların konusunda da fikir almak istersen bildiğimiz bişey olursa yardımcı oluruz canım

çookk teşekkür ederim aminnn allah herkese gönlüne göre versin herşeyi ağız tadıyla yaşayalım inş :) elbise dolabı 2 kapaklı canım sürgülü.. suanda kenara para ve altın atıyoruz artık marta nisana kadar hiç bişey almıcaz zaten ufak tefekler düğün hediyesi gelir diyolar geri kalanı ev tutuluncaaa. düşüncesi bile heyacanlandırıo tatlı yorgunluk verio kızlar yaaa

çookk teşekkür ederim aminnn allah herkese gönlüne göre versin herşeyi ağız tadıyla yaşayalım inş :) elbise dolabı 2 kapaklı canım sürgülü.. suanda kenara para ve altın atıyoruz artık marta nisana kadar hiç bişey almıcaz zaten ufak tefekler düğün hediyesi gelir diyolar geri kalanı ev tutuluncaaa. düşüncesi bile heyacanlandırıo tatlı yorgunluk verio kızlar yaaa

2 kapaklı kullanışlı olur mu ki, içi falan nasıl acaba ? bide içi geniş mi, ben de sevgilimde kıyafet konusunda sınır tanımıyoruz da sığmayız die çok korkuyorum :1::1:

peki düğün yerleriniz belli miii benim kafam cok karısık bu konudaaa

nerde yapacaksınız düğünü ? bizim adapazarında olacak mesela, aklımda bikaç yer var, hepsi de açık hava, ayıs sonu ya da haziran başında biraz riskli olacak ama düğün salonlarından pek hoşlanmıyorum ben :34:

2 kapaklı kullanışlı olur mu ki, içi falan nasıl acaba ? bide içi geniş mi, ben de sevgilimde kıyafet konusunda sınır tanımıyoruz da sığmayız die çok korkuyorum :1::1:

nerde yapacaksınız düğünü ? bizim adapazarında olacak mesela, aklımda bikaç yer var, hepsi de açık hava, ayıs sonu ya da haziran başında biraz riskli olacak ama düğün salonlarından pek hoşlanmıyorum ben :34:

2 kapaklı olması pek bişey farketmio bence ama sürgülü olması daha mantıklı yer açısındann kapagı acma mesafesine gerek yok yatak odasının boyutu belli olmadığı içinn. Ama içi baya geniş gerçekten bölmeli ki salon takımım çekyatlı ve yatagımda bazalıı bizdede kıyafet sorunu var ama sığabilirim diye düşünüyorum eşyalar böyle olunca :) :)
düğünü izmirde yapıcaz, ama kır düğünümü yoksa kapalı dğün salonundamı yapsam karar veremiyorum düğün salonunda herkes sigara içmeye ckıyor bi yerlere gidio dağılıyolar kır düğününde de yağmur yağcakmı derdi var malum izmir havası:) bide çimleri cok suladıklarında çamur oluo rezillik çıkıyo :(

2 kapaklı olması pek bişey farketmio bence ama sürgülü olması daha mantıklı yer açısındann kapagı acma mesafesine gerek yok yatak odasının boyutu belli olmadığı içinn. Ama içi baya geniş gerçekten bölmeli ki salon takımım çekyatlı ve yatagımda bazalıı bizdede kıyafet sorunu var ama sığabilirim diye düşünüyorum eşyalar böyle olunca :) :)
düğünü izmirde yapıcaz, ama kır düğünümü yoksa kapalı dğün salonundamı yapsam karar veremiyorum düğün salonunda herkes sigara içmeye ckıyor bi yerlere gidio dağılıyolar kır düğününde de yağmur yağcakmı derdi var malum izmir havası:) bide çimleri cok suladıklarında çamur oluo rezillik çıkıyo :(

kır düğünü yapmaya karar verirsen eğer mekanın sahiplerine sölersin sulamazlar, gerçi sen sölemesen de sulamamaları lazım, çamur olacagını düşünmeleri lazım ama insanlar tuhaf işte :34:

düğün salonları hem basık geliyo bana hem de senin dedigin giibi sigara içen bunalan kendini dışarı atıyo kalıyo bi avuç insan, gerçi herkesden önce benm sevgilim sigara içmeye çıkar bütün gece onu ararm bi daha :1::1: bazı mekanların hem açık hem kapalı alanları oluyor, öle bi mekan yok mudur acaba oralarda :34: bide sizin düğün hangi ay olacaktı :34:

Back