sezoşum buzdolabına bayıldım çok güzelmiş iç hacmi güle güle kullan canım
hopelessbride, katılıyorum çamaşır makinesi konusunda 7 kg az geliyor şu an bana.
canım tencere karacayı da çok öneren oldu bana kullananlar çok memnunmuş. karaca aldım ben de
burdan ne kadar faydalı şeyler öğreniyorum valla, sağolun varolun kızlarro ek özelliklerden hiç anlamıyorum işte, sevgilime dedim beyaz eşya işi sen de diye o da ben bi tv den anlarım o da full donanımlı olacak geri kalanı sen ne dersen o dedi, o işten de kurtardı madem herkes buzdolabı için aynı şeyi diyor, o zamn demek ki alt tarafta dondurucu olması avantaj deil, onu silelim kafamızdan
canım ne demek tabi ki koyarım (az sonra ekliyorum hemen) bende evkura o niyetle gittim aslında. çünkü buzdolabı altta olanlar hem çok ilginç hem çok kullanışlı geliyodu bana. ama ben bu dolabı beğendim. bir de mikrodalga hediyesine kandım =) şükür ki memnunum =)
çamaşır makineleri 5-7-9 kg şeklinde oluyor diye biliyorum. ben evlenmicem diye hönkürdüğüm dönem 2. el almamak için bunu almıştım. ama iki kişiye de yeter biriktikçe yıkıyorum sorun olmuyor ŞİMDİLİK =)
normalde beyaz eşyaları erkek alıyor ama bizde tersi olduyatak odasını benim ailem salonu da onun ailesi alacak. geriye bi halı perde kalıyo onlarıda yatak odasınınkini biz salonunkini onlar aldı mı bitti gitti inşallah alacağımız dönem de böyle çabuk olur yazması gibi
dur ben fotoları atayım tatlım
kızlar muhabbete katılamadım o yüzden okuduklarımı cevaplıyorum
evet kesinlikle eşyayı önceden alın ve tarihi belirleyin
beyaz eşyada bosh kalite anlamıyla süper birazda şans işi aslında kimi çok memnun kimi değil
mesela benim eşyalarım uygun olsun diye hotpoint aldık en çok çamaşır makinamdan memnunum on kilo yıkama 7 kilo kurutma ikisi bir arada olanlardan
canım benim çok teşekkür ederim. =)
resimlere baktım tatlım hepsi çok güzel güle güle kullannbuzdolabının özellikleri çok iyimiş valla, ben bi buzdolabında o kadar özellik olabilecegini bile bilmiyodum ve yanında hediyeli olan ürünü seçmen de ayrı bi güzel olmuş valla sana zahmet markası ve modeli çok işime yarar, fiyat araştırmasına başlarım şimdiden
ya ben şu yatak odasını kız tarafının almasına çok sinir oluyorum da adet gelenek görenek böle işte.. bana kalırsa yatak odasını almak için annelerle bile gidilmesin yani, utanırım ben onların yanında yataga falan bakmayaada işte adet bu..
annem yatak odası bizim, bulaşık makinası bizim bide perdeler halılar bizim demişti ama bu karşılıklı otururp karar verilir heralde.. onların imkanlarına da baglı snuçta.. gerçi ben oturma odası istemiyorum, bi salon takımıyla buzdolabı çamaşır makinası da alıverirler bi zahmet de işte istedigim gibi olsun, maddiyat yüzünden istedigim şeyin olmaması üzebilir beni..
çamaşır makinası 7 kg en ideali sanki.. battaniye yorgan illa ki yıkanır yaqni, kucagıma alıp da anamın evine götürmeyim yorganı yıkamaya
çok saol canım daha güzelleri senin olsun inşallah. modelinin yazılı olduğu kağıt baya yüksekte nişanlım da uyudu yarın ben indirteyim ona hemen yazarım tam fiyatıyla beraber =) tatlım bunda utanılacak bişey yok ki. yatak yumuşak mı sert mi diye bakacaksın sadece kalan iş mobilyasını beğenmek. ki genelde kendi ailenle çıkarsın. benim nişanlım ben karışmam yatak odasına gönlüne göre seç beğen dedi meselamuhtemelen seninki de öyle diyecektir. anlattığın kadarıyla pek benzeşiyo seninki ile benimki
tabi iki taraf karar verdikten sonra adetlere uyulmayadabilir. bizim de maddi olarak çok iyi değil ailelerimiz. üstüne üstlük nişanlım bankacı (ama şimdilik gişede) yani aldığı maaş belli. ben desen daha çalışmıyorum. yani bizde imkanlar dahilinde bakıcaz bişeyler... huzurun yerinde olduktan sonra çok da takılma maddi konulara. sende imkanlar dahilinde en iyisini bulursun elbet.
bu arada benimki 5 kilo battaniyemi atabiliyorum ama yorgan hiç denemedim
canım güle güle kullan beyaz eşyalarını =)
Canım nacizane fikrim yatak odası televizyonsuz olmaz. küçük de olsa bulunmalı. salonda tv izlerken koltuğun tepesinde uyuması daha çok sinir bozar emekli bey amcalar gibien azından diğer türlü yatağında uyur sende onu dürtüklemek zorunda kalmazsın =) benim pek tv kültürüm yok ama yine de yatak odasında tv olmalı diye düşünüyorum. tabi ki tercih meselesidir kendi fikrimi paylaştım sadece. bende senin gibi asgari şeyler olsun diğerleri zaman içinde alınır diye düşünüyorum.
valla iş konusunda bu iş bankası olursa olur. olmazsa kpss (dün çalışmalara başladım) eğer o da olmazsa hem nişanlıma hem de ailelerimize çalışmak istemediğimi söyledim. özel sektör şartları berbat. asgari ücret alıp o parayı da çocuğumun kreşine bakıcısına vereceksem (bir de gecenin 10larında 11lerinde eve geleceksem) otururum evimde çocuğumu kendim büyütür terbiyesini kendim veririm daha iyi (bu fikre de benden başka yanaşan yok herkes ne meraklıymış çalışmama) maddiyat malesef önemli ama o da bi yere kadar !!!
tv kültürü bende de pek yok, öle dizi izlemeye falan bayılmam, ama yabancı dizilere bayılırım, bizim eve almak istedigimiz televizyon şu internete girenlerden, orda rahatça dzileri izleyelm die. ama yatak odasına da alırsak ayy ne bileimm bilemedm şimdii, paşaya bi sormak lazımmm
özel sektör konusunda çok haklısın bence canım, çok düzeni oturmuş bi yerde çalışman lazım ancak, başka türlü çok zor gerçekten.. ama bankalarda da çalışma saatleri ağırmış sezencim, bankada çalışan arkadaşlarm var benm de çok geç saatlere kadar duruyo onlarda bankada
Valla yatak odasında tv bence şart =)
Bu arada benim nişanlım da bankacı. En geç 7 buçukta geliyor ki onların bankası en geç saatte çıkan banka Kütahya'da. Aslında ben bankaya sıcak bakmıyorum ama çift maaşıymış, primiymiş, kasa tazminatıymış çok iyi bir getiri oluyor. Çok düzeni oturmuş firmalarda deneyim istiyor. Mezun olduğumdan beri (2 senedir) yaptığım tek şey yüksek lisansa girmek (ki bu da özel sektörde bir iş başvurusunda elenme sebebi) bir de bol miktarda tezgahtarlık yapmak.
kütahya daha iyimiş o zamn, benm arkadaşm antalya da çalışıyo, yoğun zamanlarında 11 de bileçıktıgını biliyorum.. gerçi banka içerisinde çalıştıgı departmanda etkiliyodur mutlaka.. canm Allah kolaylık versin sana, hakkında hayırlısı olsun inşallah senin için. kpss bi umut olur belk, güzelce çalış da sen, inşallah en güzeli olur
Büyük şehrin derdi de böyle büyük oluyor işte. Valla bilmiyorum bir yer olsun da artık... Sağol güzel dileklerin için amin canım benim
adapazarında olsaydın bakardk bişeylere canm da işte kütahya da tanıdık da yok
kızlar yatak konusunda da fikir vereyim size. yatağın VİSCO lu olması daha iyi oluyormuş. bunu sorun yatak alacağınız yere.
visco sayesinde ytak vücudun şeklini alıyormuş daha rahat ve kaliteli bi uyku çekiyormuşsun :)
aaa hiç duymamıştım iyi oldu öğrendiğim
ben de duymamıştım yatak bakana kadar. benim kuzenim mobilyacı yatak odası üretiyolar. o söyledi bana da ve bi yere yönlendirdi ordan aldık yatağı da, 1200 tl ye
benim beğendiğim yatak odası 2500 tl valla gidip yatağa o kadar verirsem çok içime oturur =( tamam yatak bu çok önemli de o kadar da pahalı olmaz ki ya =(
başka yerlere sordun mu canım hiç fiyat. benim yan komşum haziran ayında istikbalden aldı. 850 tl verdi çok rahat ama keşke 1000 verip daha iyisini alsaydım diyorum şu an dedi. çok daha ucuzu var mıdır iyi yataklarda bilmiyorum canım. ben başka hiçbi yere fiyat sormadım. istikbale gitmiştim sormaya orda da fiyatlar hemen hemen böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden bana çok pahalı gelmedi. sen yine başka yerlere de sor canım ama yatak gerçekten önemli. ben eşya bakarken evli kişiler özellikle söylüyordu yatak odanı istersen en kötüsünü al ama yatağını kaliteli al parana acıma demişlerdi.
tabi senin bütcen neye elverirse öyle alıyorsun ben sadece öneriyorum güzel bulduğum şeyleri
öyle tabi canım benim ondan yana şüphem olsa yazmam bile. sen bakma bana bi eşya alınacağı zaman bende iyisini isterim. şimdi daha var diye böyle konuşuyorum
en güzelleri olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?