2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
Selam kızlarrrr =)
2014 yazı benim yazım olacak fakat neye nereden başlamalıyım bilmiyorum diyorsanız yalnız değilsiniz.
kısmetse seneye yaz başı düğünümüz olacak fakat henüz söz nişan olmadı (çok uzun süre sözlü nişanlı kalmamak için bekliyoruz) sizler ne durumdasın hazırlıklar onlar bunlar nasıl yapacaksınız. hep birlikte konuşalım birbimize yardımcı olalım. kimler benimle ?

sanırm bekarlar henüz okumadı :) benim de bu aralar sözüm olacak gibi inşallah... açıkcası benim hiç bir şeyim yoktu.. ilk işe yemek takımlarıma başladım.. emsanda bi kampanya mevcuttu onu değerlendirdim ve aldım. kaliteli görünüyordu ama kullanmadan bilemem tabi :) kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum onun dışında internet sitesinin birinden blender seti aldım. onu arada kullanıyorum tabi.. valla cok zormuş bi düzen kurmak,öğrenci evi gibi olmuyormuş.. Allah herkese sabır versin :123:

emsanı annemden biliyorum bnm de çeyizimdekiler sanırım emsan güzel marka yani. . inşallah iyi günlerde kullanırsın canım. bende beyaz eşyalara başladım şimdiden. bekar evimde de kullanıyorum zaten. kesinlikle öğrenci evi gibi değil. düşünmenin araştırmanın hiç sonu yok hakikaten. inşallah sıkıntısız düzenimizi kurar ve huzur içinde kullanırız aldıklarımızı
birde ben pilatese falan başladım göbek eritmek için. bizim söze daha var gerçi (hatta daha evlilik teklifi bile almadım) ama konuşuluyor gayet tabi. ama çok üzülüyorum teklif almamış olmaya =(

benim düğüne 10 ay daha var... henüz detaylı olarak alışverişe girişmedim :) henüz balayı tercihi,düğün salonu seçme aşamasındayım :) ama tabi alınmış bir kaç tane çeyizim var.. karacadan aldığım yemek tk,tencere tk,çatal-bıçak seti,kahvaltı tk, su tk, günlük yemek tk var tefalden de ütü alınmış olanlar bunlar hee birde nevresim tk, havlular ,battaniyeler ,yorganlar falan var :) bende nevresim takımı takıntısı var düğüne kadar 20-25 tane olurlar :))

canım bende şuan nişanlıyım 2014 haziranda olcak düğünüm hatta yarın tarih belirlicez ben beyaz eşyalarımı falan hepsini aldım çünkü 1.5 yıldır nişanlıyım benim asıl derdim düğün için mekan saç makyaj durumu nerde yapıcam konusunda kararsızım fiyatlar falan nedir hiç bilgim yok kır düğünü istiyorum eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

çok mu erken telaşa başladım acaba derken, bi bakayım benim gibi telaşlı başkaları var mı dedim ve geldim topiğinize kabul edersiniz :) hepinize merhaba :)

Kızlar içinizde en hazırlıksız ben miyim? Yani çeyiz o bu şu tamam herşey de ben daha teklif almadım =( Arada bir yüzsüzlüğünü yapıyorum gerçi ama... Evlilik konuşuyoruz yaz başı düğün kesin ama çok mu apar topar olacak ki... Aileme niyetinin ciddiyetini belli etti, ailesiyle de tanıştım. Hatta eşyaları da ufak ufak alıyoruz artık ama...

nişan falan yapılmadıysa daha eder heralde teklifini, ama sen yine de yüzsüzlüğünü yap derim ben. bilemiyorum işlerine mi gelmiyor bazılarının yoksa akıllarına mı gelmiyor boşveriyorlar. ben 1 yıldır nişanlıyım hala evlenme teklifi almadım :) düğün tarihimiz de kesinleşti ben hala teklif bekliyorum ama inadım inat teklif almadan evlenmem

yok canım edecekmiş. ben de her fırsatta lafımı çarpıyorum. mutlaka edecek de süründürüyo işte =( bizde daha söz nişan olmadı allahtan =) istemeye gelemez tek taşımı almadan valla. sende laf çarp inat et tatlım adet yerini bulsun =)

Son düzenleme:

etsin tabi ki yok öyle bedavadan kız almak :)
ben de laf çarpıyorum sürekli :)
şimdilik sadece eşya mı alıyorsunuz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak. ben çok stresliyim, çok fazla plan yapıyorum. her şeyi kendi gözümle görüp halletmem gerekiyor yoksa beğenmem başkasının yaptığını. her şeyi halletmek istiyorum. ikimiz de ailelerimizin yanında yaşamıyoruz, ailelerimiz de farklı illerde oturuyor. salon vs şimdiden ayarlayayım istiyorum.

aa bizde ailelerden ayrı yaşıyoruz. ben izmirliyim erkek arkadaşım mardinli. kütahyada yaşıyoruz. biz maddi açıdan rahat etmek için birlikte kalıyoruz. ben daha önceden çamaşır makinemi almıştım. bi kaç gün içinde buzdolabımızı da alıyoruz,daha doğrusu babam alacak hem şimdi kullanalım hem de çeyiz olsun diye. onun dışında benim çeyizim tamam. iş durumum netleşince kredi çekip ev almayı düşünüyoruz. erkek arkadaşım bankacı. bende bankacı adayıyım işte bakalım. bende gerginim aslında çünkü 2014 yazına günler alınmaya başlanmış,salonlar,balayı rezervasyonları yapılmaya başlanmış. e isteme olmadan kalkıp gün de alınmaz. sinirle evlenme teklifimi bekliyorum işte bi an önce olsun diye de. onların gelip gitmesi de hep maliyet çok uzak olunca... bilmiyorum ne zormuş bu işler =( sizde durumlar nasıl?

bende henüz evlenme teklifi almayanlardanım...nişanlım nişandan önce bişeyler planlamış nişandan 1 gün sonra evlenme teklifi edicekti ben durumu anladım kızdım ona nişanlanana kadar aklın nerdeydi dedim.. çünkü ben teklifi nişandan önce olsun istiyordum :) nişan evlilik yoluna girmek oluyor o saatten sonra gelecek olan teklifi istemedim şimdi yazdıklarınızı görünce bende heveslendim.. napsam söylesemde teklif mi etse

canım gene de nişanlın (geç de olsa) düşünmüş planlamış sen onun da hevesini kırmışsın. keşke yapmasaydın öyle ya =(

bizde de sizinkiyle benzer aslında durumlar. benim ailem bursada onun çorumda biz de sivastayız :) evlenince şu an benim oturduğum evde oturmayı planlıyoruz. benim de beyaz eşyamın tamamı var. mutfak eşyam tamam. kendimizin kullanabileceğimiz oturma grubumuz da var ama misafir için de salon takımı alıcam. eşyaları 15 tatilde halletmeyi planladık. çorumdaki salona beraber bakıp karar verdik gün de aldık. ama nereye gittiysek güldüler bir sene önceden tarih mi alınır bekleyin biraz diye. biraz bekleyince de istediğimiz tarih dolacak sonra biz zora gireceğiz. bi de ben çok inatçı biriyim illa benim istediğim tarih olacak başka bi gün olursa kıyamet kopar :)
bursada henüz bakmadım, istediğim bi yer var ama gidip görmedim henüz. balayı için hiçbir araştırma yapmadık. bizim eşya ve gelinlik 15 tatilde halledilecek gibi duruyor şimdilik. gelinliği falan ne zaman bakmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…