çok mu erken telaşa başladım acaba derken, bi bakayım benim gibi telaşlı başkaları var mı dedim ve geldim topiğinize kabul edersiniz :) hepinize merhaba :)
merhaba hoşgeldiniz :) sizin düğüne ne zaman??
hoşbuldum :) benim daha bir yıldan fazla var 2014 ağustosta
çok mu erken telaşa başladım acaba derken, bi bakayım benim gibi telaşlı başkaları var mı dedim ve geldim topiğinize kabul edersiniz :) hepinize merhaba :)
Kızlar içinizde en hazırlıksız ben miyim? Yani çeyiz o bu şu tamam herşey de ben daha teklif almadım =( Arada bir yüzsüzlüğünü yapıyorum gerçi ama... Evlilik konuşuyoruz yaz başı düğün kesin ama çok mu apar topar olacak ki... Aileme niyetinin ciddiyetini belli etti, ailesiyle de tanıştım. Hatta eşyaları da ufak ufak alıyoruz artık ama...
hayırlı olur inşallah ... benimde 10 aya düştü :)
nişan falan yapılmadıysa daha eder heralde teklifini, ama sen yine de yüzsüzlüğünü yap derim ben. bilemiyorum işlerine mi gelmiyor bazılarının yoksa akıllarına mı gelmiyor boşveriyorlar. ben 1 yıldır nişanlıyım hala evlenme teklifi almadım :) düğün tarihimiz de kesinleşti ben hala teklif bekliyorum ama inadım inat teklif almadan evlenmem
yok canım edecekmiş. ben de her fırsatta lafımı çarpıyorum. mutlaka edecek de süründürüyo işte =( bizde daha söz nişan olmadı allahtan =) istemeye gelemez tek taşımı almadan valla. sende laf çarp inat et tatlım adet yerini bulsun =)
etsin tabi ki yok öyle bedavadan kız almak :)
ben de laf çarpıyorum sürekli :)
şimdilik sadece eşya mı alıyorsunuz neler yapıyorsunuz hazırlık olarak. ben çok stresliyim, çok fazla plan yapıyorum. her şeyi kendi gözümle görüp halletmem gerekiyor yoksa beğenmem başkasının yaptığını. her şeyi halletmek istiyorum. ikimiz de ailelerimizin yanında yaşamıyoruz, ailelerimiz de farklı illerde oturuyor. salon vs şimdiden ayarlayayım istiyorum.
canım gene de nişanlın (geç de olsa) düşünmüş planlamış sen onun da hevesini kırmışsın. keşke yapmasaydın öyle ya =(bende henüz evlenme teklifi almayanlardanım...nişanlım nişandan önce bişeyler planlamış nişandan 1 gün sonra evlenme teklifi edicekti ben durumu anladım kızdım ona nişanlanana kadar aklın nerdeydi dedim.. çünkü ben teklifi nişandan önce olsun istiyordum :) nişan evlilik yoluna girmek oluyor o saatten sonra gelecek olan teklifi istemedimşimdi yazdıklarınızı görünce bende heveslendim.. napsam söylesemde teklif mi etse
aa bizde ailelerden ayrı yaşıyoruz. ben izmirliyim erkek arkadaşım mardinli. kütahyada yaşıyoruz. biz maddi açıdan rahat etmek için birlikte kalıyoruz. ben daha önceden çamaşır makinemi almıştım. bi kaç gün içinde buzdolabımızı da alıyoruz,daha doğrusu babam alacak hem şimdi kullanalım hem de çeyiz olsun diye. onun dışında benim çeyizim tamam. iş durumum netleşince kredi çekip ev almayı düşünüyoruz. erkek arkadaşım bankacı. bende bankacı adayıyım işte bakalım. bende gerginim aslında çünkü 2014 yazına günler alınmaya başlanmış,salonlar,balayı rezervasyonları yapılmaya başlanmış. e isteme olmadan kalkıp gün de alınmaz. sinirle evlenme teklifimi bekliyorum işte bi an önce olsun diye de. onların gelip gitmesi de hep maliyet çok uzak olunca... bilmiyorum ne zormuş bu işler =( sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?