- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.241
Araba kalıbı canım onun maaşı iyi sayılırama bende tık yok işte.. Erkeğin biraz tutumlu olması lazım canım sen tutumlumusun bari
O zaman eşitlenir aksine ben tutumlu değilim hiç burda konu dışı mı yaptık gelirim tabiben cok tutumluyum canım
geyikte iki lafın belini kıralım da takılıyorum sen de gelmek ister misin?
O zaman eşitlenir aksine ben tutumlu değilim hiç burda konu dışı mı yaptık gelirim tabi
inşaAllah hazirandaki sınavı kazanır ilk girişte canım o mali müsavir olana kadar zorlanacağız
canımm çok çok çalışsın valla...
o staj sınavını kazanmak ayrı zor, 3 sene sonunda staj bitirme sınavını geçmek kat kat zor..
benimki ilk girişinde ancak yarısını geçebildi derslerin, sonra askerlik girdi araya işte, askerden geldiğinden beri her gün deli gibi ders çalışıyor, işe başlamadı mesela hala, patronuyla anlaşmışlar, patron da mali müşavirlik belgesini bi an önce almasını istediği için, sınav bitene kadar böyle idare edelim, sen tüm zamanını enerjini sınava harca demiş.
ağustostan beri, sabah 8 de kalkıp akşama kadar düzenli çalışıyor yani
bi de bu bitirme sınavı test usülü değil klasik sınav usulü olduğu için, okuyan hocaların yorumuna göre de değişiyormuş işler
inşallah, bu girişte temizleyecek hepsini
bu haftasonu sınavı var, kızlar dua edin sevdiceğimee
özel msjla atıyorum canım :)
bizeee sevgilimle bana
bende görmek isterim evini
Topluca bi ozel msj olusturdum gormek isteyenler icin seni de eklemişim oraya cnm gormedin mi
canımm çok çok çalışsın valla...
o staj sınavını kazanmak ayrı zor, 3 sene sonunda staj bitirme sınavını geçmek kat kat zor..
benimki ilk girişinde ancak yarısını geçebildi derslerin, sonra askerlik girdi araya işte, askerden geldiğinden beri her gün deli gibi ders çalışıyor, işe başlamadı mesela hala, patronuyla anlaşmışlar, patron da mali müşavirlik belgesini bi an önce almasını istediği için, sınav bitene kadar böyle idare edelim, sen tüm zamanını enerjini sınava harca demiş.
ağustostan beri, sabah 8 de kalkıp akşama kadar düzenli çalışıyor yani
bi de bu bitirme sınavı test usülü değil klasik sınav usulü olduğu için, okuyan hocaların yorumuna göre de değişiyormuş işler
inşallah, bu girişte temizleyecek hepsini
bu haftasonu sınavı var, kızlar dua edin sevdiceğimee
gördüm canım çok güzel ev Allah huzurla oturmayı nasip etsin
bana en uygunu ilk resimdeki gibi geldi.Sizce hangisi isteme nişan olacak çok kararsizim
Sizce hangisi isteme nişan olacak çok kararsizim
bana en uygunu ilk resimdeki gibi geldi.
erkencisin canım günaydın
çarşıya çıkacaktık da canım ondan uyandım erkendenalışveriş yapacaktım ne güzel, anamla kavga ettim almadım da hiç bişey sinirden başım ağrıyor
amann ne oldu ki
para mevzu kuzum ya. 11 senedir bakıyoruz sana dedi resmen içime oturdu laf, geçmiyor şimdi de
off of yine iş yine para bu nedir ya..onlara da hak vermek lazım bakıyorlar milletin çocukları nerelerde ister istemez kıyaslama yapıyorlar..benim bile ağrıma gidiyor ailelerin illa ki gider..
ama pat diye de demeseler de olur..bizde elimizden geleni yapıyoruz kısmet napalım olmayınca olmuyor..
1 yada 2 olabilirSizce hangisi isteme nişan olacak çok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?