- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.121
En iyisi canım en iyisi.. Anı yaşa geleceği düşünme.. Kesinlikle herşey mutlaka olacağına varıyor sen düşünüp keyfini kaçırma tadını çıkarsıkıcı hayatıma renk oldu şuan için olaya bu açıdan bakıyorum. fazla gelecegi düşünüp de kendimi hiç geresim de yok açıkçası. o yuzden iyi geliyor böyle canım. eninde sonunda herşey olacagına varacak nasıl olsa
En iyisi canım en iyisi.. Anı yaşa geleceği düşünme.. Kesinlikle herşey mutlaka olacağına varıyor sen düşünüp keyfini kaçırma tadını çıkar
Nurdancım ben yavaştan çıkıyorum yarın yine erken kalkıcam ay bu saatlerle oynanınca benim feleğim şaşıyorİyi geceler canım görüşürüz
günaydın mııı
yok yaa öğle yemeğimi yedim az önce tabiki de günaydın degil
napıyorsun selenim
selam kızlaar
öksürükten mahvoldum bbeeeen
selam kızlaar
öksürükten mahvoldum bbeeeen
ben sobalı evdeyim şuan t shirtle geziyorum vallanapayım işteyim hava çok soğuk ve yağmurlu üşüyorum yaz da bitti
sen nasılsın anlarsın ya
ben sobalı evdeyim şuan t shirtle geziyorum valla
bizlerde iyiyiz efendimdün gece ufak bir kıskançlık damarım tuttu ama sabaha unutşumun her zamanki gibi, şimdi de aynı mevzuya dönemiyorum içim kuduruyor resmen
geçmiş olsun canım bende çok gribim havalardan sanırım
anaa gizemim hasta olmuşşşgeçmiş olsun kuzum, doktora gittin mi
ben sobalı evdeyim şuan t shirtle geziyorum valla
bizlerde iyiyiz efendimdün gece ufak bir kıskançlık damarım tuttu ama sabaha unutşumun her zamanki gibi, şimdi de aynı mevzuya dönemiyorum içim kuduruyor resmen
ohh valla hayat sana güzel tisörtmüşaman şimdiden bunalar başladı mı valla hızlı ilerliyorsunuz bi de görüşmem hemen diyorsun zamanınız gelmiş geçiyor bile
sağolun canlarımmm
gittim gittim, ama öksürüğün çaresi yok kii, geçmiyor,bitmiyor, deli ediyor beni..
sağolun canlarımmm
gittim gittim, ama öksürüğün çaresi yok kii, geçmiyor,bitmiyor, deli ediyor beni..
zencefilli balı denedin mi canım, ben zaturrenin öksürüğünden kurtulmuştum bunu kullanarak
adaçayı iç bol bol
hepsini yapıyorummm, ama yok geçmiyorrr
yok yok böyle iyi daha görüşmeye gerek yok
valla ben ona dedim bütün huylarımı bil ona göre duracaksan dur, gitmek istedigin zamanda hiç çekinmeden gidebilirsin askıntı olmam diyekendinden zoru var heralde hala duruyor yanımda, merakla bekliyorum bende neler olacagını
valla davranışlar, sözler hiç de öyle göstermiyorgörüşmeye gerek var sanki
ağzını hayra aç kız, daha hiç acelem yokvalla uğraşırsınız benim krizlerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?